Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 17, 13:49)
Man neidomu, kiek tiksi sm personazai. Kalbejau aoie realiai oazistamus vyrus.

apie realiai pazystmus, atsakiau i burbancios posta, nepatinka daug snekantys ar daug rasantys biggrin.gif bet pats rasymo stilius skiriasi vyru ir moteru, butent emio nesa labai i moteri. mirksiukas.gif
o pazinti zmoniu labai daug spejau per gyvenima...ivairiu tautu, ivairiu profesiju, ivairiu pakraipu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 13:23)
Ko lupytes patempei?
Realiai tai visiems iki vienos vietos kas kaip atrodo, bet kiek tave supermamkose zinau - visada viskas pas tave zemiau juosmens ir kazkokiu nusigerusiu senu diedu keiksmazodziai.
Gali cia pasakot apie ta savo gides darba kiek nori, kiek teko susidurt su gidais, tai  hah.gif tu. Nebent kazkur stoty ar po tiltu " gidauji". Ir keiksmazodziai tinkantys tada 4u.gif .

Dabar kandziosies kiek tik sugebesi uz tai, kad pavadinau tave alkoholike biggrin.gif
Bet tu gi ir esi alkoholike. Ligonis.
As saves negerbciau, jei pykciau ant ligonio
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 14:17)
apie realiai pazystmus, atsakiau i burbancios posta, nepatinka daug snekantys ar daug rasantys  biggrin.gif bet pats rasymo stilius skiriasi vyru ir moteru, butent emio nesa labai i moteri.  mirksiukas.gif
o pazinti zmoniu labai daug spejau per gyvenima...ivairiu tautu, ivairiu profesiju, ivairiu pakraipu

Mes nediskutuojam apie tai, kas kam patinka. Klausimas, ar tokiu vyru yra. Tai sakau, kad yra, ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 17, 14:30)
Mes nediskutuojam apie tai, kas kam patinka. Klausimas, ar tokiu vyru yra. Tai sakau, kad yra, ne vienas.

as ir neneigiu , kad yra vyru daug snekanciu ar daug rasanciu, sakiau, rasymo stilai skiriasi, minciu destymas ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 14:27)
Dabar kandziosies kiek tik sugebesi uz tai,  kad pavadinau tave alkoholike  biggrin.gif
Bet tu gi ir esi alkoholike. Ligonis.
As saves negerbciau,  jei pykciau ant ligonio

Gali mane vadint kuom nori😂😂😂.
O sita pastaba apie tave as tau dar daviau gal pries kelis gerus metus.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 14:08)
ir tą, ir emiss tavo gėjus gali būt biggrin.gif

Kodel " mano"?
Kiek mano tiek pat tavo. Man nekliuna. Mintis desto nuosekliai, protauja, kai kur nusisneka, isvystytas humoro jausmas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 14:36)
Gali mane vadint kuom nori😂😂😂.
O sita pastaba apie tave as tau dar daviau gal pries kelis metus

Tu ir tada nepasizymejai niekuo. Pilkuma.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 15:21)
Tu ir  tada nepasizymejai niekuo. Pilkuma.

Niekada nesiverziau i zvaigzdes.
Ir tikrai geriau pilkuma, nei neadekvati, pajuokos objektu tapusi zvaigzde - Ubuntu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 15:32)
Niekada nesiverziau i zvaigzdes.
Ir tikrai geriau pilkuma, nei neadekvati, pajuokos objektu tapusi zvaigzde - Ubuntu.

Tu nepastebi, kad kuo toliau tuo dauguma i tave su gailesciu pradeda ziureti? Vaziuoji nuokalne tai juodai.
Atsakyti
Idomu kaip autorei sekasi, issikyre, pasiliko? ar kazka save analizuoti pradejo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 15:34)
Tu nepastebi,  kad kuo toliau tuo dauguma i tave su gailesciu pradeda ziureti? Vaziuoji nuokalne tai juodai.

Tau patariu mmse skale pasidaryt. Nes ta pati per ta pati rasai. Atmintis slubuija, pamirsti ka rasai, ar fantazija ussekusi. Kazka ir naujo galetum sugalvot.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 15:36)
Idomu kaip autorei sekasi, issikyre, pasiliko? ar kazka save analizuoti pradejo?

O tu galvojai kad i tavo ir tavo seimininkes idiotiskus klausimus kazkas sedes ir atsakines istisas dienas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 15:39)
Tau patariu mmse skale pasidaryt. Nes ta pati per ta pati rasai. Atmintis slubuija, pamirsti ka rasai, ar fantazija ussekusi. Kazka ir naujo galetum

Tu visose temose, kokiose tik bepasirodytum, tema kreipi i save. Cia gi paprasciausias demesio trukumas ir tiek.

Daugiau nemaitinsiu trolio.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 15:52)
Tu visose temose,  kokiose tik bepasirodytum,  tema kreipi i save. Cia gi paprasciausias demesio trukumas ir tiek.

Daugiau nemaitinsiu trolio.

Cia tu kreipi apie mane. Del to, kad nesizaviu storom, pasijautei izeista, nors tiesiog galejai nereaguot. Dar vienas is dvieju variantu - arba esi iskrypusi lesbi biggrin.gif , arba
susiriejusi su visom senom protingom narem, dabar nori pasijausti " seimininke". Bet ciuciuku firume mazai. Nu tave gi malonina, kad lutuke tau tapkes nesioja biggrin.gif . Gi ji, kvailiuke, besupranta kas kaip yra, nedasunta jai, kad tu ja naudoji savo tikslams. Gi realiai pati vidui is jos juokiesi.
Atsakymo nereikia, ir taip aisku kad antras variantas biggrin.gif .
O tau sitas nepatinka, kad perprantu tave tongue.gif .

O kiek tu kartu rasei, kad su manim nekalbi, nekalbesi? A? bigsmile.gif
Atsakyti