Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 12:32)
Džinsiukai iki pusės blauzdų, aptempčiausi, įšiknutę sukišti, judesiukai tokie nu, mergaitiški, žingsničiukai mažyčiai, šukuosenytė durnoviška.

Stilingas berniokas ir tiek. Dabar vyru kelnes iki puses blauzdu pacioj virsunej.
Kas del sukuosenis - tai tegu reiskiasi kaip nori, negi tau gaila?
Blogiau kai pas tave durnoviskas paaugles mastymas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 12:32)
va va...
dabar tas vyro vaizdas labai kinta smile.gif
vakar einu į pardę, eina prieš mane toks visas nu biggrin.gif (kas kad jaunutis dar, bet nemanau, kad į labai male išaugs). Džinsiukai iki pusės blauzdų, aptempčiausi, įšiknutę sukišti, judesiukai tokie nu, mergaitiški, žingsničiukai mažyčiai, šukuosenytė durnoviška. Nu toks visas panašus į paklodžių rašytoją tikrai biggrin.gif

vava ,iskrypsta pasaulis,
vakar nustebau net per radija minejo gydytoja, kad daug mesos valgyti nesveika, del antibiotiku, kuriu buna pasaruose ir paskui mesoje,
O seniau girdejau apie hormonus, kurios suvalgo zmones valgydami mesa, nezinau aisku kiek kas patvirtinta, bet senovei tiek mesos niekas nevalgydavo, budavo pasnikai ir t.t. o dabar neaisku ka mes valgom ir kuo tampam...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 12:05)
lotuliukas.gif dekui emi, prajuokinai. Pasijauciau kaip heroje is serialo Desperate Housewives lotuliukas.gif jauciu pas tave vaizuoteje tokia ir esu lotuliukas.gif viskas gerai, nepergyvenk, nepriestarausiu, gali paleistivaizduote kur nori.

Bet kai taip rasai, vis maziau atrodai panasus i vyra, tirkai abejoju labai stipriai, kad tu vyras, paskaityk Arbuzo zinutes, nu gyvenime tokios litanijos neparasytu biggrin.gif

nepazisti tu zmoniu reiskia, jeigu du zmones palyginai ir padarei isvadas. zinau n vyru, kurie sugeba isspausti daugiau negu tris zodzius "duok boba est"
Atsakyti
Man asmeniskai daug kalbantys vyrai niekad nepatiko. Labai neseksualūs pasidaro...brrr...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 13:02)
Man asmeniskai daug kalbantys vyrai niekad nepatiko. Labai neseksualūs pasidaro...brrr...

Kazi kuriam vyrui atrodo labai seksuali labai " kulturinga" moteriske su sikyne avatare? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 13:15)
Kazi kuriam vyrui atrodo labai seksuali labai " kulturinga" moteriske su sikyne avatare?  bigsmile.gif

Vakar gerei, siandien kas? Sunkus pachmielas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 13:17)
Vakar gerei,  siandien kas?  Sunkus pachmielas?

Ko lupytes patempei?
Realiai tai visiems iki vienos vietos kas kaip atrodo, bet kiek tave supermamkose zinau - visada viskas pas tave zemiau juosmens ir kazkokiu nusigerusiu senu diedu keiksmazodziai.
Gali cia pasakot apie ta savo gides darba kiek nori, kiek teko susidurt su gidais, tai hah.gif tu. Nebent kazkur stoty ar po tiltu " gidauji". Ir keiksmazodziai tinkantys tada 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 13:02)

man irgi, bobiski tokie, daug sneka ir mazai daro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 17, 12:49)
nepazisti tu zmoniu reiskia, jeigu du zmones palyginai ir padarei isvadas. zinau n vyru, kurie sugeba isspausti daugiau negu tris zodzius "duok boba est"

aha uzaugau veinkiemyje ir is jo dar nebuau niekur isvykusi biggrin.gif

yra vyru,kurie daug ir ilgai raso, bet ne taip kaip sis personazas.Jis arba labai jaunas, arba moteris, nu niekaip nenesa i 43 m vyra, su padidintu libido, dirbanciu daug ir daug uzdirbanciu, tau nesa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 12:38)
Stilingas berniokas ir tiek. Dabar vyru kelnes iki puses blauzdu pacioj virsunej.
Kas del sukuosenis - tai tegu reiskiasi kaip nori, negi tau gaila?
Blogiau kai pas tave durnoviskas paaugles mastymas. 4u.gif

taip ir nesuvokei vištos smegenėlėmis, kad pati pachodkė, žingsniukai moteriški, fizionomija visa yra kertinis dalykas, net ne kelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 13:32)
man irgi, bobiski tokie, daug sneka ir mazai daro  biggrin.gif
Papildyta:

aha uzaugau veinkiemyje ir is jo dar nebuau niekur isvykusi  biggrin.gif

Tikrai tu is vienkiemio ir dabar urve sulindus tupi.
Mano vyras turi keleta vadybininku. Ir butent daugiausia pardavimu padaro tie, kurie daug , itikinamai ir protingai sneka. Is isvaizdos vyrai kaip vyrai.
Tai kad nebenusikalbet, o murmekis dviem zodziais su savo vargsu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 13:41)
taip ir nesuvokei vištos smegenėlėmis, kad pati pachodkė, žingsniukai moteriški, fizionomija visa yra kertinis dalykas, net ne kelnės biggrin.gif

Oi, o jau savo fizionomija matei, grOAzuola?
Tai gal ten gejus buvo. Ir ka?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 13:32)
man irgi, bobiski tokie, daug sneka ir mazai daro  biggrin.gif
Papildyta:

aha uzaugau veinkiemyje ir is jo dar nebuau niekur isvykusi  biggrin.gif

yra vyru,kurie daug ir ilgai raso, bet ne taip kaip sis personazas.Jis arba labai jaunas, arba moteris, nu niekaip nenesa i 43 m vyra, su padidintu libido, dirbanciu daug ir daug uzdirbanciu, tau nesa? bigsmile.gif

Man neidomu, kiek tiksi sm personazai. Kalbejau aoie realiai oazistamus vyrus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 13:43)
Oi, o jau savo fizionomija matei, grOAzuola?
Tai gal ten gejus buvo. Ir ka?

ir tą, ir emiss tavo gėjus gali būt biggrin.gif
Atsakyti