Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 15:50)

o as neturiu hobiu, as gyvenu gyvenima , man tas hobiu iskyrimas kazkoks keistas, noriu paskaitau knyga , noriu papiesiu, bet tai ne koks hobis mano, tuo metu, kas idomu, ko norisi, ko reikia. ta ir darai....
mano hobis - gyvenimas  biggrin.gif

Tu neturi hobiu jokiu. Ir uzsiemimu neturi. Ir gyvenimo jau nebeturi. Vienas tavo gyvenime uzsiemimas - sm forumas. Tu priklausoma nuo kompo, nuo paklodziu trydo, nuo kelimu iskreiptos tavo smegeninej informacijos. Gydykis, nes tai priklausomybe.
Ir sita sakau tau be lazdavojimu.
Atsakyti
Aš turiu hobi, kai užeina noras, darau nertus žaisliukus, daug jų esu išdovanojus. Bet tas noras užeina laaabai retai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 17:52)
doh.gif ne filosofija ne tavo sirtis lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif ne nu bet tai ir sumastai

Tu savo buitines paklodes vadini filosofija? Tada as Anglijos karaliene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 spalio 2018 - 22:43
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 23:42)
Tu savo buitines paklodes vadini filosofija? Tada as Anglijos karaliene.

o kas tu isivaizduoji yra filosofija?
Atsakyti

Tu neturi hobiu jokiu. Ir uzsiemimu neturi. Ir gyvenimo jau nebeturi. Vienas tavo gyvenime uzsiemimas - sm forumas. Tu priklausoma nuo kompo, nuo paklodziu trydo, nuo kelimu iskreiptos tavo smegeninej informacijos. Gydykis, nes tai priklausomybe.

Kita vertus-kam ko reikia. O kam jai gydytis? Nuo ko? Jeigu jos gyvenimas yra SM ir jai tai yra OK, toks jos pasirinkimas, kiekvienas juk pasirenkam kur ir kaip gyvenam ir is ko gaunam malonumus. Gal jai issigydzius ir gryzus I ta visuotinai priimtina "normalu" gyvenima ji kaip tik bus nelaiminga ir nusivylusi, gali ir nusizudyti. Todel tegu gyvena cia, nebrukim mes jai savo gyvenimu.

Jos gyvenimas, jos meile, jos orgazmas yra SM. Tiks cia ji patiria visa spektra emociju ir nuotykiu, tik cia ji buna tuo kuo nori buti, tik cia ji gauna to ko jai gyvenime reikia labiausiai.  Visa kita kas uz SM ribu yra nerealu, trumpalaikiai ir dazniausiai nemalonus jai dalykai. Todel tegu serga. 

Atsakyti
Man visada gaila kokiu numestu alkoholiku ar narkomanu vaiku. Kol ju tevai mirksta savam pasauleli, vaikai buna nevalge, nepriziureti, pradeda valkataut.
Taip ir cia - ka veikia moters vaikai, kai jos mama nuo ryto iki vakaro kompe pradingus?
Atsakyti
Savo akyse rastu nematot? Patys sedi mamkose kiekviena diena, bet kitus pirstais tai oi kaip noras pabadyti, ane?

Kas jus tokiais padarė, kokiose seimose jus uzaugot? Net isivaizduoti baisu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 17, 10:36)
Savo akyse rastu nematot?  Patys sedi mamkose kiekviena diena,  bet kitus pirstais tai oi kaip noras pabadyti,  ane?

Nu teip teip. Va tu ilindus i mamkas iskart " pasiteisini" - as va siandien dirbu, tai galiu mamkose sedet, o ka jus veikiat"?😂😂 Ta pati ka tu, babunia.

Bet skirk zinuciu kieki ir ilgi. O kur dar deliojimai idiotisku nuorodu is fb, kelimas visokiu straipsniuku, nuorodeliu...

Pati gi pasake, jauciasi vienisa, neturi su kuom pasikalbet, vienintele vieta sm. Tai vaikai gi namu nepalike dar, pastovus pradinukai pas ja, tai ka su jais?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 10:51)
Nu teip teip. Va tu ilindus i mamkas iskart " pasiteisini" - as va siandien dirbu, tai galiu mamkose sedet, o ka jus veikiat"?😂😂 Ta pati ka tu, babunia.

Bet skirk zinuciu kieki ir ilgi. O kur dar deliojimai idiotisku nuorodu is fb, kelimas visokiu straipsniuku, nuorodeliu...

Pati gi pasake, jauciasi vienisa, neturi su kuom pasikalbet, vienintele vieta sm. Tai vaikai gi namu nepalike dar, pastovus pradinukai pas ja, tai ka su jais?

Gali rasyti ka nori, bet savo sudraskytos, pūliuojančios sielos nepaslėpsi vistiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 spalio 2018 - 10:34
QUOTE(emiss @ 2018 10 17, 07:39)
Kita vertus-kam ko reikia. O kam jai gydytis? Nuo ko? Jeigu jos gyvenimas yra SM ir jai tai yra OK, toks jos pasirinkimas, kiekvienas juk pasirenkam kur ir kaip gyvenam ir is ko gaunam malonumus. Gal jai issigydzius ir gryzus I ta visuotinai priimtina "normalu" gyvenima ji kaip tik bus nelaiminga ir nusivylusi, gali ir nusizudyti. Todel tegu gyvena cia, nebrukim mes jai savo gyvenimu.
</p><p></p><p>Jos gyvenimas, jos meile, jos orgazmas yra SM. Tiks cia ji patiria visa spektra emociju ir nuotykiu, tik cia ji buna tuo kuo nori buti, tik cia ji gauna to ko jai gyvenime reikia labiausiai.  Visa kita kas uz SM ribu yra nerealu, trumpalaikiai ir dazniausiai nemalonus jai dalykai. Todel tegu serga. </p>

lotuliukas.gif dekui emi, prajuokinai. Pasijauciau kaip heroje is serialo Desperate Housewives lotuliukas.gif jauciu pas tave vaizuoteje tokia ir esu lotuliukas.gif viskas gerai, nepergyvenk, nepriestarausiu, gali paleistivaizduote kur nori.

Bet kai taip rasai, vis maziau atrodai panasus i vyra, tirkai abejoju labai stipriai, kad tu vyras, paskaityk Arbuzo zinutes, nu gyvenime tokios litanijos neparasytu biggrin.gif
Atsakyti
Emiss yra vištgaidis biggrin.gif
Atsakyti
va va...
dabar tas vyro vaizdas labai kinta smile.gif
vakar einu į pardę, eina prieš mane toks visas nu biggrin.gif (kas kad jaunutis dar, bet nemanau, kad į labai male išaugs). Džinsiukai iki pusės blauzdų, aptempčiausi, įšiknutę sukišti, judesiukai tokie nu, mergaitiški, žingsničiukai mažyčiai, šukuosenytė durnoviška. Nu toks visas panašus į paklodžių rašytoją tikrai biggrin.gif
Atsakyti