Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 16, 00:31)
Buduliu laime...

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 15, 23:39)
Tai galetu daugiau vaiku prisidaryti, kad butu maziau laiko rietis biggrin.gif

cvambalai tas netinka, ji abortuotų ax.gif
o aš dar pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 16, 00:31)
Buduliu laime...

Keista, kad j7s kazkoki megstama uzsiemima galit ivardyti, kaip " laime".
Man laime visu purma asocijuojasi su mano ir mano seimos sveikata, gerove, pasiekimais.
O visokia veikla - tiesiog su megiamais arba nemegiamais uzsiemimais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 22:35)
Vienas yra rietis ( tinka menkvertei, kuri paskutine skura pameta del savo , paskutinio pirslelejimo,), kitas yra erzinti (erzinti  menkverte).

Tas pats bb, tik kitoj rankoj
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 16, 11:07)
Keista, kad j7s kazkoki megstama uzsiemima galit ivardyti, kaip " laime".
Man laime visu purma asocijuojasi su mano ir mano seimos sveikata, gerove, pasiekimais.
O visokia veikla - tiesiog su megiamais arba nemegiamais uzsiemimais.

O kodel ne, tureti uzsiemimu ir galeti tuo uzsiimti irgi yra laime. Zmogaus aukstesniu poreikiu patenkinimas, kuogi nebut laimingam?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 14:10)
O kodel ne, tureti uzsiemimu ir galeti tuo uzsiimti irgi yra laime. Zmogaus aukstesniu poreikiu patenkinimas, kuogi nebut laimingam?

Laime gan plati savoka. Pvz naslaiciui vaiknamy gal pati didziausia laime skaniai ir sociai nors viena karta pavalgyti.
As parasiau kas man yra laime. O uzsiemimai labai dideles itakos neturi. Yra gerai, nera irgi bus gerai. Kazka visada galima sugalvot.
Atsakyti
Buduliu laime... - cia reikia ziureti kaip i zodziu jungini, o ne kaip i vien laime, visa prasme ir yra abieju zodziu derinyje lotuliukas.gif

o as neturiu hobiu, as gyvenu gyvenima , man tas hobiu iskyrimas kazkoks keistas, noriu paskaitau knyga , noriu papiesiu, bet tai ne koks hobis mano, tuo metu, kas idomu, ko norisi, ko reikia. ta ir darai....
mano hobis - gyvenimas biggrin.gif

autore vsiai pabego, nusiminusi, kad mazia kas palaiko... siaip vien temos pavadinimas rodo, kad zmogus nesugeba prisiimti atsakomybes uz savo gyvenima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 spalio 2018 - 14:52
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 15:50)
Buduliu laime... - cia reikia ziureti kaip i zodziu jungini, o ne kaip i vien laime, visa prasme ir yra abieju zodziu derinyje lotuliukas.gif

o as neturiu hobiu, as gyvenu gyvenima , man tas hobiu iskyrimas kazkoks keistas, noriu paskaitau knyga , noriu papiesiu, bet tai ne koks hobis mano, tuo metu, kas idomu, ko norisi, ko reikia. ta ir darai....
mano hobis - gyvenimas  biggrin.gif

autore vsiai pabego, nusiminusi, kad mazia kas palaiko... siaip vien temos pavadinimas rodo, kad zmogus nesugeba prisiimti atsakomybes uz savo gyvenima...

O tai turincios hobi neturi gyvenimo, negyvena?
Atsakyti
Prize kaze man biggrin.gif - gyvenimo neturiu. Siemet treciai parodai ruosiuosi.Baltos dienos nematau per litavimą ir virinimą biggrin.gif

Jau kartais zmones kaip nusisneka, tai tik juoktis ir belieka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 spalio 2018 - 16:05
Kokią gėdą apturėjau. Ieškojau markerio, radau, galvoju reik patikrint ar rašo, nusipiešiau ant rankos b*bį, for fun. Atvežė paštininkė gyvūnų maistą, padėjau dėžę įnešt, o ant rankos bb doh.gif įtariu, matė, turbūt pagalvojo visai bobai kūkū lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 16:39)
O tai turincios hobi neturi gyvenimo, negyvena?

doh.gif ne filosofija ne tavo sirtis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 16, 17:46)
Kokią gėdą apturėjau. Ieškojau markerio, radau, galvoju reik patikrint ar rašo, nusipiešiau ant rankos b*bį, for fun. Atvežė paštininkė gyvūnų maistą, padėjau dėžę įnešt, o ant rankos bb doh.gif įtariu, matė, turbūt pagalvojo visai bobai kūkū lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ne nu bet tai ir sumastai
Atsakyti

Kokią gėdą apturėjau. Ieškojau markerio, radau, galvoju reik patikrint ar rašo, nusipiešiau ant rankos b*bį, for fun. Atvežė paštininkė gyvūnų maistą, padėjau dėžę įnešt, o ant rankos bb doh.gifįtariu, matė, turbūt pagalvojo visai bobai kūkū lotuliukas.gif
   :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 16 spalio 2018 - 19:39