QUOTE(Aimeja @ 2018 10 11, 22:44)
Ir tai yra baisu. Tai psichologinis smurtas. As gyvenu ilgameteje santuokoje, bet nuo nieko ir niekam nepriklausau. Tai nereiskia, kad man dzin salia esantis zmogus, tai reiskia, kad as su juo gyvenu savo noru, man gerai, myliu, bet jo nesisavinu. Yra padorumo, pagarbos ir sveiko proto taisykles seimoje kuriu perzengti nevalia ir mes ju laikomes, bet jei vyras paliktu mane, tai jau tikrai neverkciau iki gyvenimo galo. Tokie kaip tu vyrai yra baisus, ju yra labai zema saviverte, jie myli iskreiptai, pagal savo supratima-jei ne su manim, tai priesas.
Pas jus kazkas yra iskreipta...
Savintis... o gal save kitam suteikti?
Savinimasis bus tada, kai prie tamstos kas pristos ir prades aiskinti, kad jus jam priklausot.
Jus toki aisku kur toliau pasiustumet. Bet gal jis istrauktu peili, tai palinkciotumet kad sutinkat. Va toks yra pasisavinimas. Jega.
Dar pasisavinimas yra atiduodant kas nevertinga. Isnesat i lauka sena spintele, galvojat ji jums nereikalinga, bet gal padesit kur sandelyje. Ten kieme prieina kokia vargingi kaimynai ir matot kad nori ja pasisavinti. Jus pagalvojat ir per langa juos padrasinat neskites ta spintele i sveikata.
Ar galima pasisavinti zmogu? Na visokius uzgrobimus su smurtu gal nenagrinekim, bet buvo spaudoje atveju, kai laike moteri ikalinta.
Dar galima pasisavinti koki zmogu neviltyjee, kuriam viskas vienodai...
AR galima pasisavinti asmenybe?
Nejuokinkit
Asmenybe tik pati gali save suteikti. mainais i kazka kito.
Arba mainais i kita zmogu, sakysim ji pati nori tureti partneri kurio pozicija yra buti priklausomu sajungoje. Ka, jus norit pasakyt, kad tai blogai?
Ir nepliurpkite, kad kazkas ten be kazko nepragyvens... Be exes kazkaip pragyvenau, man ji buvo reikalinga ne del beviltiskumo. Bet skirybos nebuvo priimtinas variantas. Mane vedantis prisaikdino, kad nepaliksiu niekada... Na priesaika yra priesaika, ja sulauzius galima ir gyvybes netekti, netai kad tapti priesu
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 11, 22:44)
Yra padorumo, pagarbos ir sveiko proto taisykles seimoje kuriu perzengti nevalia ir mes ju laikomes,
Jus laikykites i sveikata, bet man jos negalioja ir galiu as jas perzengti. Idomu, kad nuo sita nuostata buvo destoma, pradzioje susipazinimo su kitomis moterimis pradzioje. Jei kuri butu isdrisus priestarauti ar nesutikti, tai butu is karto pasiustos vienu adresu is pagarbos taupant laika ir joms ir sau.
Bet moterys saziningai nezaidzia