Sunku ane priimti,kad tu prie tu antros grupes?
pritariu šiam postui.
Net šunys būna ištikimi, nori tik konkrečios kalytės, o čia kai kas nori įrodyti, kad vyrai bukesni už šunis Tikrų vyrų matyt nematė
tai butent tie vyrai, kurie nori sekso ir sugeba susikurti normalius santykius, gristus meile, nes ir vyrai normalsu pirmiausia nori meile sir sekso su konkrecia moterim pirmiausia ir seimos ir vaiku, o ne tik sekso su belekuom,Va toks seksas be meiles, bet kokia kaina, nesugebant sukurti santykiu- tai jau rodo dvasini nebranduma ir tada, belieka prostitucija.
Sunku ane priimti,kad tu prie tu antros grupes?
Na as nepriklausau siai grupei. Visu pirma as pas prostitutes nevaikstau del dviju priezasciu-man atrodo kad uz seksa moketi neverta, ir antra-nes ten ligos visokios, gyvybei gali pavojus iskilt. Va pas kokia istekejusia sveika ir svaria moteri tikrai nueiciau, bet pas tas kur nezinai kokias zarazas nesioja ir dar moket uz tai turi-ne uz ka.
O santykius mes turejom neblogus. Ir tai ne mano kalte kad ju dabar neturim. O abieju. Tik sioj situacijoj as supratau savo klaidas ir bandziau jas apdirbt atitinkamai, o jinai nusprende plaukt pasroviui ir nieko netaisyt ir nedaryt.
Cia matyt yra taip kad as ja myliu daugiau nei ji mane, todel tai suprates as paprasciausiai sudejau ginklus-vienas lauke ne karys. Sutaisyti santykius vieno zmogaus nepakanka.
prostitucija ir santykiai, kai namie gyvena viena prostitute,kuri duoda del tam tikros finansines naudos.
Na nekalbek taip. Nes tu irgi viena diena gali ne nepajaust kaip savo vyrui patapsi prostitute. Zinai koks tas ciklas-pradziai myli labai, tai pateisina prostitucija, veliau jau maziau myli, tai lyg ir jau dideja prostitucija, o paskui kai nemyli tai jau gryna prostitute, ane? Nu bet ir dura tu. Suprask pagaliau, kad vyrai uz seksa moka bet kokiu atveju-pinigais ar santuoka.
O gali buti, kad vyras, susirades meiluze, specialiai zmona zemina ir vercia jaustis kalta.
Ne, cia ne tas atvejis. Jei turetu meiluze tai butu ramus kaip avinelis ir tik ir dairytusi i salis kad ji nesuzinotu. Vistiek yra tas isdaviko jausmas, kuris nelenda i pavirsiu ir nenori but paviesintas. Galu gale supykes prasitartu kaip nors, kad va ten kokia kita daro taip ir anaip, zodziu moteris pajaustu greitai. Neturi jis meiluzes. O susikaupusi pykti del to kad neturi ir negali turet ant jos ismeta.