Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Nu ka augu iš HCG 129.8 į 438.8  :yahoo:  PRG dar laukiu 

Super !!  :wub: 

Atsakyti

Mielosios, turiu apie 10ov ir kokius 2nt. Gal kuriai reik? Gal virusiuka perduočiau  :nestuke  :D 

Atsakyti

Maištautoja super. Gražiai skaičiukai auga 😊 

Atsakyti

Mielosios, turiu apie 10ov ir kokius 2nt. Gal kuriai reik? Gal virusiuka perduočiau  :nestuke  :D

Nt dar darei? Ar paryskejo?

Pas mane tas rytinis dabar taip gerai matosi, galejo is karto toks but :D 

Atsakyti

Nt dar darei? Ar paryskejo? Pas mane tas rytinis dabar taip gerai matosi, galejo is karto toks but :D
 Jau ryškoki ryškoki :)

PRG 

nmol/l 129.86

Ką manot geras?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 14 gruodžio 2018 - 18:23

Jau ryškoki ryškoki :)

PRG 

nmol/l 129.86

Ką manot geras?

Imesk foto, as noriu seile pavarvint :4u: 

Atsakyti

Neeilinė, kada planuoji vyrui pranešti džiugę naujieną? 

Atsakyti

Neeilinė, kada planuoji vyrui pranešti džiugę naujieną? 

Parodziau as jam ta testa, tai ziurejo ziurejo, sako cia neturi but ryskiau?? :rolleyes:  :D sakau nu geriau blankiau negu isvis tuscia... tai kol daejo jam :D jis gal pagalvojo, kad cia ot ar ka, nes rodydavau as jam ryskius tuos :D tai patenkintas, pries tai tipo galva skaudejo, tai kaip ranka nuime skausmus visus :D 

kazkaip negalejau sau vienai islaikyt. Nors pati dar nelabai tikiu :D 

Atsakyti

Parodziau as jam ta testa, tai ziurejo ziurejo, sako cia neturi but ryskiau?? :rolleyes:  :D sakau nu geriau blankiau negu isvis tuscia... tai kol daejo jam :D jis gal pagalvojo, kad cia ot ar ka, nes rodydavau as jam ryskius tuos :D tai patenkintas, pries tai tipo galva skaudejo, tai kaip ranka nuime skausmus visus :D

kazkaip negalejau sau vienai islaikyt. Nors pati dar nelabai tikiu :D

Pameni aš tau sakiau, kad nuojauta dėl tavęs turėjau?? Dar niekad dėl nėvienos taip netikėjau. Kaop džiaugiuos, tikiuoa HCG patvirtins  :yahoo:​ 

Atsakyti

Aš šian buvau pas gina. Nu tragiška buvo 🤦‍♀️ vizitas turėjo būt vakar, bet nuvykus sako gydytojas bus ryt ateik 14.30. Ateinu, ten gyva eilė. Mane priėmę 17h ir skyrė 5 min. Pamaigė, padarė echo. Nieko dar nesimato, taškas ir tiek. Nei pasakė kada kartot, nei spėjau kada paklaisut. Nu vien žo, atsedėjau tiek laiko veltui 🙄

Atsakyti

Aš šian buvau pas gina. Nu tragiška buvo 🤦‍♀️ vizitas turėjo būt vakar, bet nuvykus sako gydytojas bus ryt ateik 14.30. Ateinu, ten gyva eilė. Mane priėmę 17h ir skyrė 5 min. Pamaigė, padarė echo. Nieko dar nesimato, taškas ir tiek. Nei pasakė kada kartot, nei spėjau kada paklaisut. Nu vien žo, atsedėjau tiek laiko veltui 🙄

Čia poliklinikoj?ar privačiai??

Atsakyti

Čia poliklinikoj?ar privačiai??

Poliklinikoj 🤦‍♀️

Atsakyti