Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

QUOTE(Neeilinė @ 2018 12 14, 10:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lokysta" data-cid="72295915" data-time="1544781968"><div><p>Jei nemirsi iš smalsumo tai lauk 😃 aš buvau pasirengus aną penktasienį beleką padayt, kad tik kas atsakymą duotų 😃😃</p></div></blockquote><p>Nu kazkaip nezinau, nelabai dar tikiu, tai ramiai sau... kazkoks jausmas keistas biggrin.gif nezinau, ar cia vyrui sakyt, ar ne.. gal dar palauksiu</p>

ikelk foto dar karta .. as irgi noriu pamatyti cray.gif
Atsakyti

- hal -, 14 Gru 2018 - 12:50, parašė: ikelk foto dar karta .. as irgi noriu pamatyti cray.gif

labai jau silpnas... :D

Pridėta:

Atsakyti

labai jau silpnas... :D

Lėk hcg tik  matai, kad visos nerimstam 🤣

Atsakyti

Kad neiseina.. man reiktu kazkur i vilniu vaziuoti, o kazin ar bedarys kur vakare

Atsakyti

Kad neiseina.. man reiktu kazkur i vilniu vaziuoti, o kazin ar bedarys kur vakare

Bet tavo ir kantrybė prieš savaitgalį nepasidaryt  :angel2:​ 

Atsakyti

nu tu ir turi kantrybes.. jau seniai bent iki vaistines buciau nuvarius testu savaitgaliui prisipirkti !

Atsakyti

nu tu ir turi kantrybes.. jau seniai bent iki vaistines buciau nuvarius testu savaitgaliui prisipirkti !

Sakau visos mes vienodos  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Tai niekas gi nepasikeis vistiek :D testa viena dar turiu, o vaistines ir savaitgali dirba. Kazkaip rami galva :D nors siaip tai nekantri esu. Uztai kaledine dovana gavau jau pries menesi gal :D 

Atsakyti

na palei mane tai tu kantrybes kalnas! seniai buciau dar viena apsisiojus :D

Atsakyti

Nu bet gal ne darbe.. :D apsisiosiu ryt :D pas mane dabar likes desimtinis, jauciu bus vos matomas kaip ir siandieninis :D 

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nu ka augu iš HCG 129.8 į 438.8  :yahoo:  PRG dar laukiu 

Atsakyti