Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

O gali but, kad ankstyvas toks blankus? Man siandien 8-9 dpo. Dabar ziuriu dar siek tiek paryskejo, jau rozine matosi, bet jau vertint kaip ir nebegalima? Pasimetus as visai. Bet teko eit praustis dar karta, ant kiek prakaitas ismuse :D

Gali!man 7dpo net kraujas nerodė. Irgi neryškus buvo. Lėk nusileist kraujuką... :4u:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Gali!man 7dpo net kraujas nerodė. Irgi neryškus buvo. Lėk nusileist kraujuką... :4u:  :yahoo: 

Krauja kazin paprastoj poliklinikoj daro? *****, man dar persirasyt reik, nes mano pol dabar uz kokiu 30km gaunasi ir ten gines tik rytais dirba normalios. Nesinori is darbo atsiprasinet pastoviai

Atsakyti

Krauja kazin paprastoj poliklinikoj daro? *****, man dar persirasyt reik, nes mano pol dabar uz kokiu 30km gaunasi ir ten gines tik rytais dirba normalios. Nesinori is darbo atsiprasinet pastoviai
Žinau, kad visur jis mokamas, nereik niekur prisirašyt. Aš į antėją einu. Praktiškai visur jų yra, greit ats.

Jau prasideda požymiai, smordėt pradeda. Dantis valant sutampė. Dezai smirda ir tokie aštrūs atrodo  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 14 gruodžio 2018 - 09:43

Žinau, kad visur jis mokamas, nereik niekur prisirašyt. Aš į antėją einu. Praktiškai visur jų yra, greit ats.

Jau prasideda požymiai, smordėt pradeda. Dantis valant sutampė. Dezai smirda ir tokie aštrūs atrodo  :D

As prisirasyt del gines noriu, gal reikes rytoj nulekt

kaip idomu skaityt, kai lenda visokie pozymiai :wub: 

Atsakyti

As prisirasyt del gines noriu, gal reikes rytoj nulekt

kaip idomu skaityt, kai lenda visokie pozymiai :wub:

Poliklinikose ne visose hcg daro žinok..

Atsakyti
kodel mano jokios foto isvis nerodo??? noriu pamatyti ir as !! unsure.gif unsure.gif

neeiline, tau pas gine dar 5-6 savaites reiketu palaukti jai uzkibo mirksiukas.gif lek krauja nusileisti!!
Atsakyti

kodel mano jokios foto isvis nerodo??? noriu pamatyti ir as !! unsure.gifunsure.gif

neeiline, tau pas gine dar 5-6 savaites reiketu palaukti jai uzkibo mirksiukas.giflek krauja nusileisti!!

Tai as noriu tik prisiregint i kita pol ir paskui gaudyt vakarini vizita pas gine :D kuris speju butu tik koki sausio men. Jei ir neuzkibo, tai butu gerai siaip nueit. Ai, dar vakar gavau laiska, kad jau reikia gimdos kakleli tikrintis

Atsakyti

kaip faina, kad tiek daug nauju  :nestuke  ant Kaledu  :wub:   :4u:​ 

Atsakyti

Mane musa karstis... mergaites, ar jus irgi mator ar cia tik as matai ta, ka noriu matyti???

Matos!! Man 11dpo fotikas nė nefiksavo ir kraujas buvo 16. Tai 8-9 dpo turi blankiai matytis 😊 kaip džiaugiuosi! Laukiu kraujo atsakymų. Jei turi galimybę lėk į antėja iki 14h ir jau šian atsakymą duos 😊

Atsakyti

Tai vat, kad neturiu galimybes.. galvoju gal dar kelias dienas palaukt? Bus tada ir kraujai aiskesni?

Atsakyti

Tai vat, kad neturiu galimybes.. galvoju gal dar kelias dienas palaukt? Bus tada ir kraujai aiskesni?

Jei nemirsi iš smalsumo tai lauk 😃 aš buvau pasirengus aną penktasienį beleką padayt, kad tik kas atsakymą duotų 😃😃

Atsakyti

Jei nemirsi iš smalsumo tai lauk 😃 aš buvau pasirengus aną penktasienį beleką padayt, kad tik kas atsakymą duotų 😃😃

Nu kazkaip nezinau, nelabai dar tikiu, tai ramiai sau... kazkoks jausmas keistas :D nezinau, ar cia vyrui sakyt, ar ne.. gal dar palauksiu

Atsakyti