O tau būdavo tokie vėlavimai?Taip ir ilgesni ciklai būdavo. Kartais ciklas trukdavo 60-90 dienų. Būdavo ir keturis mėn nesulaukdavau mmm. Bet nuo 19 m. kažkur pradėjau gerti KT ir nebesukau sau galvos. Pirmas nėštumas užkibo iškart po KT nutraukimo. Šį syk jau taip nepasisekė. Tai su tuo Duphastonu neturėjau ankščiau jokių reikalų. Kuo daugiau apie tai skaitau tai tuo didesnė paineva. Nes man paskyrė labai įdomiai gerti ir niekur neradau tokios schemos. Pradėti reikėtų 11 mėnesinių ciklo dieną, gerti po 1 tabletę 2 kartus dienoje, viso 14 dienų. Jei pradėtų teplioti nenustoti gerti. Ir paskui vėl iš naujo tas pats, atsiskaičiuoti nuo mėnesinių pradžios tas 11 dienų. Bet sakė galiu pradėti ir dabar nesulaukus mm, taip aš jas iššauksiu. Man rodos kažkuri dar čia iš mūsų geria ar maišau.
Viskas ok. Pradek gerti tas 14 dienu, kai nustosi ateis mm. Bus tavo naujo ciklo pradzia nuo kurio is skaiciuoji vienuolika dienu ir vel geri 14.
As geriau bet man kitaip reikejo pradeti 14 ciklo diena ir gerti 10 dienu, tada mm ir vel taip pat 😉. Ir taip iki kol pastosi! Kai jau pamatysi teigiama nt jokiu hudu nenutrauk!! Privalai gerti toliau iki kol nestumui bus 12 savaiciu ir nutraukti palaipsniui mazinant. Na ar aiskiau? Kartu priminiai kad praleidau antra menesi be duphos, reik nusipirkti. Gine man tikrai kakton ikirs viena diena..
Maniskes siandien paraivilko.. ech.. sekancios 01.07, pataisykit kas galit sarasiuke nes is telefono negaliu.
12.07 _mimozza_ labai laukia mmm
12.15 Maištautoja nelaukia mmm
12.16 Neeilinė laukia II
12.18 pegile nelaukia mmm
12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos
01-05 Garbanelele nelaukia mmm
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mm
01.12 Sange nelaukia mmm
Hal, na lyg aiškiau. Jei iškils neaiškumų kreipsiuos į tave
Apie dupha tema yra su daug diskusijų tik nepamenu ar supermamose ar kur.
Hal
Mane musa karstis... mergaites, ar jus irgi mator ar cia tik as matai ta, ka noriu matyti???
Pridėta:
Mane musa karstis... mergaites, ar jus irgi mator ar cia tik as matai ta, ka noriu matyti???
Matau kažką ir aš
O gali but, kad ankstyvas toks blankus? Man siandien 8-9 dpo. Dabar ziuriu dar siek tiek paryskejo, jau rozine matosi, bet jau vertint kaip ir nebegalima? Pasimetus as visai. Bet teko eit praustis dar karta, ant kiek prakaitas ismuse
Manau gali būti, jei dar tik 8-9 DPO. Pagal viską implantacija dar tik pasibaigė visai neseniai. Linkiu ryškėti, ryt poryt kartok dar . Kiek jų esu darius, tai kai nieko nėra, tai jokių vaiduoklių ir nėra metę.
As irgi sita esu darius, bet buvo tuscia tuscia... tai kazkaip norisi tiket, bet negaliu dar
-hal- kitas menesis priklauso liutems
Neeiline- nu galima kazka izvelgt linkiu kad rysketu
Pirmoje foto tai nieko nesimato, bet va antroje tai šmėžuoja šešėlis 😊