Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Gali būti, kad raiščiai tempiasi, gimda didėt pradeda. Bet neteplioja?

Netelpioja. Man dar mm diena tik už dviejų dienų būtų. 

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 12 13, 08:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Garbanelele" data-cid="72294527" data-time="1544687973"><div><p>Gali būti, kad raiščiai tempiasi, gimda didėt pradeda. Bet neteplioja?</p><p></p><p></p><p></p><p></p></div></blockquote><p>Netelpioja. Man dar mm diena tik už dviejų dienų būtų. </p>

svarbiausia dabar daug ilsekis, susimazink kruvi nesitampyk nes butent dabar yra pacios jautriausios dienos, kai pilvukas paaugs galesi vel lakstyti wub.gif nestuke.gif
Atsakyti

svarbiausia dabar daug ilsekis, susimazink kruvi nesitampyk nes butent dabar yra pacios jautriausios dienos, kai pilvukas paaugs galesi vel lakstyti wub.gifnestuke.gif

tikrai taip  :)  as vasara kai pastojau- krausciausi i kita buta..nezinojau kad uzkibo..tampiau dezes, lovas nesiojau  :unsure:  jauciau kad vis papilve ir nugara maude...nekreipiau demesio..o po to pradejau kraujuot..supratau kas ivyko  :unsure:   daugiau tokios klaidos nedarysiu...vos pastojus- vaiksciosiu kaip stikline pirmas savaites.. 

as neseniai pradejau sportuot Bodystep. ziauriai faina, man patinka. Kol kas man fiziskai ziauriai sunku. Bet ka jus manot? su manim kartu sportuoja dvi nestukes!!!  :blink:  7-8 menesis! Sokineja, strikineja su  visom i takta  :blink:  nu nesuprantu as... mano manymu tai biski per daug  :hmm:   suprantu eit i sale hanteliukus pakilnot 2 kg, nu bet Bodystep!  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2018 12 13, 09:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72294624" data-time="1544692453"><div><p>svarbiausia dabar daug ilsekis, susimazink kruvi nesitampyk nes butent dabar yra pacios jautriausios dienos, kai pilvukas paaugs galesi vel lakstyti vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tikrai taip  smile.gif  as vasara kai pastojau- krausciausi i kita buta..nezinojau kad uzkibo..tampiau dezes, lovas nesiojau  unsure.gif  jauciau kad vis papilve ir nugara maude...nekreipiau demesio..o po to pradejau kraujuot..supratau kas ivyko  unsure.gif   daugiau tokios klaidos nedarysiu...vos pastojus- vaiksciosiu kaip stikline pirmas savaites.. </p><p>as neseniai pradejau sportuot Bodystep. ziauriai faina, man patinka. Kol kas man fiziskai ziauriai sunku. Bet ka jus manot? su manim kartu sportuoja dvi nestukes!!!  blink.gif  7-8 menesis! Sokineja, strikineja su  visom i takta  blink.gif  nu nesuprantu as... mano manymu tai biski per daug  hmm.gif   suprantu eit i sale hanteliukus pakilnot 2 kg, nu bet Bodystep!  blink.gif </p>

as tik uz, jai sportavo intensyviai iki tol tai kuo puikiausiai gali sportuoti ir toliau. nei mazinti nei mesti tikrai nereikia kol leidzia sveikata ir jauciasi gerai!
Atsakyti

Stengiuos ramiai dabar nepersistengt, bet kol nežinojau biškį tampiaus, tikiuos nepakenks.... :B 

Šaunuolė Gintarė, aš neprisiverčiau sportuot  :geda: bet galvoju apie baseiną  :rolleyes:​ 

Atsakyti

as tik uz, jai sportavo intensyviai iki tol tai kuo puikiausiai gali sportuoti ir toliau. nei mazinti nei mesti tikrai nereikia kol leidzia sveikata ir jauciasi gerai!

as irgi uz sporta. Nu bet man biski ziauriai atrodo tos nestukes- su kiekvienu pasokimu i virsu- pilvai sokineja..nu nzn..ar nepatiria leliukai streso?  as nedrisciau  :rolleyes:   jos kalbejo kad mina dviracius klube, bet biski pilvai jau trukdo. Dviratis- ok.  bet man tas sokinejimas tai nzn...  :hmm:​ 

Atsakyti

Stengiuos ramiai dabar nepersistengt, bet kol nežinojau biškį tampiaus, tikiuos nepakenks.... :B

Šaunuolė Gintarė, aš neprisiverčiau sportuot  :geda: bet galvoju apie baseiną  :rolleyes:​ 

ai, as viska isbandyt noriu  :angel_not:   patinka man savijauta po sporto, tas raumenu maudimas  :rolleyes:   nesinori anksciau laiko sustabaret  :D​ 

Atsakyti

Aš kai nežinojau irgi pasitampiau nemažai 🤦‍♀️ o skaismai tai normalu. Man ir pilvą ir nugarą maudžia, dažnai jausmas kaip po atsilenkimų, rodos raumenys įsitmepę vis. Kaip bendrai savijauta? 😊

Atsakyti

Aš kai nežinojau irgi pasitampiau nemažai 🤦‍♀️ o skaismai tai normalu. Man ir pilvą ir nugarą maudžia, dažnai jausmas kaip po atsilenkimų, rodos raumenys įsitmepę vis. Kaip bendrai savijauta? 😊

O tau lengvai skaudena? Pykina? 

Man nepykina, bet šleikštulių būna. Apetitas čiut čiut pakitęs. Dabar jau suprantu, kodėl praeitą sav norėjau silkės 🤣

Atsakyti

Šiandien atėjo mano nelabosios dienos. Keistai nei krūtinė jautri buvo, nei pilvo neskauda....  Iš dalies laukiau, nes po testo darymo galutinai buvo padėtas taškas, kad šis mėnuo nesėkmingas ir kalėdinės dovanos nebus po eglute :( 

Reikia tikėtis kito sėkmingo mėnesio. 

Dar šiandien tokį sapną keistą sapnavau, kad nuėjau pas ginekologę apžiūrai eilinei, o ji tik priėjus prie manęs sako - jaučiu kad laukiesi, tikrai jaučiu. Sakau, tai patikrinkit su ultragarsu. Sako, nereikia aš jau žinau kad laukiesi :D Atsibudau pikta visa nuo tokio sapno.

Atsakyti

Šiandien atėjo mano nelabosios dienos. Keistai nei krūtinė jautri buvo, nei pilvo neskauda....  Iš dalies laukiau, nes po testo darymo galutinai buvo padėtas taškas, kad šis mėnuo nesėkmingas ir kalėdinės dovanos nebus po eglute :(

Reikia tikėtis kito sėkmingo mėnesio. 

Dar šiandien tokį sapną keistą sapnavau, kad nuėjau pas ginekologę apžiūrai eilinei, o ji tik priėjus prie manęs sako - jaučiu kad laukiesi, tikrai jaučiu. Sakau, tai patikrinkit su ultragarsu. Sako, nereikia aš jau žinau kad laukiesi :D Atsibudau pikta visa nuo tokio sapno.

:4u:  :4u: 

sapnas tai jo.. :D 

as tai sapnavau sianakt, kad man bt uzkilo iki 37.2. Nu taip ryskiai maciau, atrodo realiai :D ir pabudau, galvoju ko cia zadintuvas neskamba, gi reikia bt matuot. Paziuriu i laikrodi - 4.40 :D vel miegu, ir vel sapnuoju, kad bt matuoju :D ir taip iki kol tikrai keltis reikejo

Atsakyti

:4u:  :4u:

sapnas tai jo.. :D

as tai sapnavau sianakt, kad man bt uzkilo iki 37.2. Nu taip ryskiai maciau, atrodo realiai :D ir pabudau, galvoju ko cia zadintuvas neskamba, gi reikia bt matuot. Paziuriu i laikrodi - 4.40 :D vel miegu, ir vel sapnuoju, kad bt matuoju :D ir taip iki kol tikrai keltis reikejo

Siaubas kažkoks :D Aš tokia nelabai sapnuojanti šiaip, bet jau kai susapnuoju, tai visiškas kosmosas :D 

Pradėjau sapnuoti kai laukiausi. Tai sapnai vos ne kas nakt buvo. Kai persileidau viskas baigėsi. Dabar vėl pradedu pasirodymą su sapnais :D 

Tokie akivaizdūs sapnai tai man atrodo, kad mūsų smegenys nesiilsi visai. Nes toks vaizdas, kad kai atsipalaiduoja jos tai tos pačios problemos sukasi sapnuose. 

Atsakyti