Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Gavau kraujo atsakymus 129.2IU/l  tai kiek čia laiko? :4u: 

Radau toki

HCG normos:

• normalus                        1-5,3
    nėštumo savaitės:
    1,3-2 (3,3-4 LMP)        16-156
    2-3 (4-5 LMP)              101-4870
    3-4 (5-6 LMP)              1110-31500
    4-5 (6-7 LMP)              2560-82300
    5-6 (7-8 LMP)              23100-151000
    6-7 (8-9 LMP)              27300-233000
    7-11 (9-13 LMP)          20900-291000
    11-16 (13-18 LMP)      6140-103000
    16-21 (18-23 LMP)     4720-80100
    21-39 (23-41 LMP)     2700-78100
Atsakyti

Radau toki

HCG normos:

• normalus                        1-5,3
    nėštumo savaitės:
    1,3-2 (3,3-4 LMP)        16-156
    2-3 (4-5 LMP)              101-4870
    3-4 (5-6 LMP)              1110-31500
    4-5 (6-7 LMP)              2560-82300
    5-6 (7-8 LMP)              23100-151000
    6-7 (8-9 LMP)              27300-233000
    7-11 (9-13 LMP)          20900-291000
    11-16 (13-18 LMP)      6140-103000
    16-21 (18-23 LMP)     4720-80100
    21-39 (23-41 LMP)     2700-78100

Aš ir šitą žiūriu, bet taip tiksliai ir nėra..

Paskutinių mm pirma d buvo 11.17 tai hcg kaip ir geras,taip?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš ir šitą žiūriu, bet taip tiksliai ir nėra.. Paskutinių mm pirma d buvo 11.17 tai hcg kaip ir geras,taip?  :rolleyes:​ 
Mano galva geras. Pagal mmm panašiai 4 savaitė, na dar žiūrint kiek dienų ciklas trunka.

O man tai "sekasi" - gerklę skauda... nuo vieno viruso, prie kito  :frusty: . Bet ir pasidžiaugt turiu kuo, gavau atsakymą dėl papilomos virusų, tai nei vieno nerasta :D. Dabar po pusės pakartoti GK PAP tyrimuką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 12 gruodžio 2018 - 18:03
gintare artsakyk i klausima pati sau
- ar nori kudikio, kaip moteris kaip mama?
- o gal tiesiog nori kudiokio nes turi sale sita vyra?

- pirmu atveju, pirmyn. nes jai ir sugalvosi isikirti uzsiauginsi be vargo ir jokiu galvojimu 'durne kam man cia reikejo' - as tai dukros susilaukiau, zinojau kad su tuo zmogum viskas baigta, bet nezinojau ar man likimas kada dar dovanos sansa sukurti antra seima, bet visu tukstanciu procentu zinojau, kad noriu to vaikelio kad ir kas bebutu. isiskyriau su kudikiu ant ranku ir niekada nesudvejojau savo sprendimu.

- jai sitas variantas tai tada tikrai sustabdyk planavima, mes sita, ieskok kitos ir jai viskas ok tada pirmyn kadanors smile.gif .

istikro viskas paprasta. nes as manau kad kiekvienai sita formule galima pritaikyti. is ten kur as stoviu tai manau moteris susilaukti vaiku turi tik tuo atveju jai yra pasiryzusi 'bedos' atveju augintis vaikuti pati... o jai susilaukia tik del vyro sale tai yra klaida.
Atsakyti

Gavau kraujo atsakymus 129.2IU/l  tai kiek čia laiko? :4u:​ 

Na dabar jau tikrai galima sveikint!

Atsakyti

Na dabar jau tikrai galima sveikint!

Ačiū ačiū mielosios, kad tik augtų, kad tik vietoj būtų.. :nestuke  :4u:  penktadienį kartosiu hcg, žiūrėt ar dvigubėja. Kaip manot gal ir

PRG pažiūrėt ar geras? Nes skaičiau jei nedidėja ar ką skiria duphasono, kad persileidimo nebūtų.  :rolleyes:  HCG tai galvoju daryt kelis kart iki ginės. O žas ginę radau datą 22d. Kaži a matys ką?  :hmm:  nepykit, bet taip man gera pas jus, kad met nenoriu į kitas temas eit, o dar ir bijau.. 

Gal čia būdama virusiuką paleisu, nes šį mėn neylt dviem mum pavyko juk sų Lokysta! :nestuke​ 

Atsakyti

Virusiukas plinta :yahoo: kaip faina :wub:  :wub: 

gine jei ir nematys, tai vistiek turetu paskirt paskui greitu metu kita vizita. As ir atsimenu anksti nuejau pirma karta, nes tiesiog pavyko uzgaudyt viena vieninteli laika pas gera gine, o tai kitaip buciau laukus pora menesiu :D 

kazin kaip musu Lokysta laikosi :4u: 

ir Finy galetu prisiduot, visai idomu, kaip nestukes gyvena

Atsakyti

Virusiukas plinta :yahoo: kaip faina :wub:  :wub:

gine jei ir nematys, tai vistiek turetu paskirt paskui greitu metu kita vizita. As ir atsimenu anksti nuejau pirma karta, nes tiesiog pavyko uzgaudyt viena vieninteli laika pas gera gine, o tai kitaip buciau laukus pora menesiu :D

kazin kaip musu Lokysta laikosi :4u:

ir Finy galetu prisiduot, visai idomu, kaip nestukes gyvena

Aš ir iš tavęs dar gerų naujienų tikiuos...

Atsakyti
Sveikinimai dar vienai nestukei bigsmile.gif
Skleidziam dar virusiuko, kad taip padejo biggrin.gif
Ačiū, aš gerai gyvenu, vis jus paskaitau mirksiukas.gif penktadienį lekiu į pasimatymą, tikiuosi viskas ok.
Tris dienas turėjau patepliojimų, tikiuosi nieko blogo, ginė perspėjo kad gali patepliot. Nėštumą tik nuovargiu jaučiu. Ir karts pilvą tempia arba nugarą paskauda. Pora kart papykino, bet man ir nuo refliukso taip buna, tai neaisku nuo ko. rolleyes.gif
Atsakyti

Šauniai čia tie virusukai plinta :) 

Kuo daugiau tuo smagiau. 

Maištautoja jei bus tau ramiau tai pasidaryk ir PRG. Bet vyk tas blogas mintis kuo toliau :). Ar vyrui pranešei? Kaip reagavo? :) 

Neeilinė, laikau kumščius kad mmm neateitų ir pasirodytų II :) 

Atsakyti

Maištautoja, tai jau dabar tikrai sveikinimai!!!!

finy, papaskok daugiau, ar labai pavargsti? :)

Atsakyti

Ačiū ačiū mielosios, kad tik augtų, kad tik vietoj būtų.. :nestuke  :4u:  penktadienį kartosiu hcg, žiūrėt ar dvigubėja. Kaip manot gal ir

PRG pažiūrėt ar geras? Nes skaičiau jei nedidėja ar ką skiria duphasono, kad persileidimo nebūtų.  :rolleyes:  HCG tai galvoju daryt kelis kart iki ginės. O žas ginę radau datą 22d. Kaži a matys ką?  :hmm:  nepykit, bet taip man gera pas jus, kad met nenoriu į kitas temas eit, o dar ir bijau.. 

Gal čia būdama virusiuką paleisu, nes šį mėn neylt dviem mum pavyko juk sų Lokysta! :nestuke​ 

Sveikinuuuu!! 😚

O esi turėjus nesėkmių? Aš maniau irgi kartosiu, bet nekartojau. Jei prg mažas tepluotų, jei hgc mažas nieko nepadarysiu 🤷‍♀️ tad ai galvoju, nekartosiu, bus kaip bus. 

Ryt 8.30 vizitas pas gina 🙈 kaip bijau 😀 dar ant šiknos spuogas kažkoks skadus atsirado.. Šiam darbe galvojau apvemsiu visus, visi baisiai erzino, grįžau visa pikta ir čiut ne su ašarom akyse🤦‍♀️

Atsakyti