Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

nzn zinok... blogyn jauciu... todel kyla visokiu abejoniu... bet kaip sakiua, kad kai nesipykstam- tai didziausia meile  :rolleyes:   labai noriu tiket kad praeis tas kampu gludinimo etapas..  :unsure:  

jau net nzn ka su tuo nestumu daryt...gal palaukt dar..  :huh2:

Sorry, cia jauciu nesamone pasakysiu, bet zinai iskart i galva sove, kaip buna sako “nu jau kai negeria, tai auksinis zmogus” :rolleyes:  :D 

del nestumo, tai vistiek gi pati jauti kazkur ten giliai, ka daryt. As tai nepersistengiant bandyciau jauciu, jei bus lemta, tai ir bus. As kazkaip isvis tik likimu tikiu, tai pastoviai ji prikisineju visur. Nes kaip lemta, taip ir bus :4u: 

Atsakyti

Sorry, cia jauciu nesamone pasakysiu, bet zinai iskart i galva sove, kaip buna sako “nu jau kai negeria, tai auksinis zmogus” :rolleyes:  :D

del nestumo, tai vistiek gi pati jauti kazkur ten giliai, ka daryt. As tai nepersistengiant bandyciau jauciu, jei bus lemta, tai ir bus. As kazkaip isvis tik likimu tikiu, tai pastoviai ji prikisineju visur. Nes kaip lemta, taip ir bus :4u:

ir as tikiu likimu  :4u:  ir tikiu, kad zmones sutinkam ne siaip sau..viskas is anksto numatyta. Man buvo lemta sutikt ji.. o jeigu likimas numates mums vaikuti, tai tegul ir bus taip  :angel_not:  o jeigu numates sisiskirt tai ir issiskirsim  :D   nu ir nesuksiu sau galvos  :D   tik gaila, kad eina mano vaisingiausios dienos veltui  :devil:  na, reik tiketis kad kita menesi buvim geresniu nuotaiku per ov  :hihihi:​ 

Atsakyti

Tai gal dar ne velu, tiesiog reikia perlipt per save, pamirst visus tuos pykcius ir padirbet  :4u: gi del didelio stebuklo, ne siaip sau

Atsakyti

Tai gal dar ne velu, tiesiog reikia perlipt per save, pamirst visus tuos pykcius ir padirbet  :4u: gi del didelio stebuklo, ne siaip sau

as galvojau taip, bet tuo paciu galvoju, kad noriu vaikiuka pradet su didele meile  :wub:  daug jausmu...  na, bus matyt. siandien paskutinis sansas..ziuresiu kaip bus situacija vakare  :hmm:   po darbo eisiu i Yoga, nurims nervai  :rolleyes:​  

Atsakyti

Paskutiniai tyrimų ats, tai visPriedas  Screenshot_20181212-133812_Chrome.jpg   106,27KB   0 Parsiųsta kartųkas super, taip? 

Atsakyti

as galvojau taip, bet tuo paciu galvoju, kad noriu vaikiuka pradet su didele meile  :wub:  daug jausmu...  na, bus matyt. siandien paskutinis sansas..ziuresiu kaip bus situacija vakare  :hmm:   po darbo eisiu i Yoga, nurims nervai  :rolleyes:  

Nu as tai manau, kad nuo neapykantos iki meiles vienas zingsnis. Tai norint galima greit padaryt, kad butu ohoho kokia meile ir aistra :D dar tuo labiau po pykcio, kai susikaupe viskas, tai perlipi per save ir nuleidi gara :wub:  :wub: 

Atsakyti

Paskutiniai tyrimų ats, tai visattachicon.gifScreenshot_20181212-133812_Chrome.jpgkas super, taip? 

:victory2: 

Aisku, as cia nelabai suprantu, bet viskas normos ribose, tai taip iseina, kad super :clap: 

Atsakyti

Neeiline, kaip tu? :) ar nedarei NT? :)

Atsakyti

Neeiline, kaip tu? :) ar nedarei NT? :)

Labukas. Nedariau, dar anksti man... bandysiu gal dar paskutini ot ryt vakare, o nt gal sestadieni. Kazkaip nieko as nejauciu apart nugaros maudimo, tai nezinau nezinau

Atsakyti

Sveikos, aš gavau hormonų tyrimus. Tai milžiniški skaičiai ATPO, gal kas susidūrėt su tuo, kažin kas tai yra :hmm:​ ? Kiti skydliaukės tyrimai kaip ir normos ribose. Das padidėjęs T. Registruosiuos pas endokrinologę. Kažkoks liūdesys apėmė :( tikiuosi lengvai išsprendžiamos šitos bėdelės, bet Kalėdinės dovanėlės nebus :(

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos, aš gavau hormonų tyrimus. Tai milžiniški skaičiai ATPO, gal kas susidūrėt su tuo, kažin kas tai yra :hmm:​ ? Kiti skydliaukės tyrimai kaip ir normos ribose. Das padidėjęs T. Registruosiuos pas endokrinologę. Kažkoks liūdesys apėmė :( tikiuosi lengvai išsprendžiamos šitos bėdelės, bet Kalėdinės dovanėlės nebus :(

Echoskopijos reiktu  :4u:​ 

Atsakyti

Gavau kraujo atsakymus 129.2IU/l  tai kiek čia laiko? :4u:​ 

Atsakyti