Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

aciu merginos uz patarimus ir grazius zodzius..  :4u:  

as palikau pirma vyra po 13 metu, nes nesijauciau laiminga, vytau kaip moteris, nors jis buvo geriausias vyras pasaulyje kas liete buitinius dalykus. Gal truputi buvau islepinta..jis gamino, jis tvarkesi.. bet neliko jausmu, pradejom gyvent kaip brolis su sese.. ryzausi sugriaut seima ir ieskot laimes kitur. Radau dabartini MB. Grazus, protingas, rode didziuli demesi. Greitai pradejom kartu gyvent, jausmai verzesi per krastus. Bet vos tik susipykstam- as supanikuoju, nes su buvusiuoju niekad nesipykdavom.... todel jauciuosi blogai del tu pykciu. As suprantu kad mes dar slifuojames.. bet mes turim tuos pacius tikslus gyvenime, esam suauge. Jis nori seimos, vaiku.. priima mano vaika kaip savo.. bet as net ir nenoredama ji visdar lyginu su buvusiuoju..  nesu turejus daug vyru, todel nesuprantu kada konfliktai ar jo elgesys yra normos ribose, o kada jau problema..  be to jis turi ADHD. manau, kad tai sunkina santykius. Jis nemoka sukontroliuot pykcio. Pradeda saukt ant manes- ko niekad nebuvo su pirmu  vyru.. ir mane tai zeidzia. Tuo momentu atrodo kad jo nekenciu.. kad kam jis man reikalingas jeigu negalim sprest konfliktu kaip suauge zmones.  Bet kai nesipykstam- atrodo taip mylim vienas kita kad suvalgyt gyvus norisi  :wub:   as manau, kad man reikia dirbt su savim..suprast kad visi vyrai yra skirtingi ir visi turi savu idu.. as esu ta kuri taiso sugedusi daikta, bet tai kainuoja daug nervu.. vienu zodziu esu pasimetus ir nzn ka galvot.. gal nereikejo pult i naujus santykius taip greitai.. bet man jau 37 bus..o vaiku tai dar norisi... o ideliu vyru nera..

Atsakyti

Ryškėja, laukiu hcg kaip..attachicon.gif20181212_100549.jpg

Koks jau ryškus! Manau jau galima sveikinti!

Atsakyti

Koks jau ryškus! Manau jau galima sveikinti!

Palaukim hcg :)

Gintare, priimti žmogų koks jis yra sunku. Beproto. Kalbėkitės. Išsakyk neramumus ir bėdas. Pasidarykit vyno terapiją, pakalbėkit...

Atsakyti

Palaukim hcg :)

Gintare, priimti žmogų koks jis yra sunku. Beproto. Kalbėkitės. Išsakyk neramumus ir bėdas. Pasidarykit vyno terapiją, pakalbėkit...

:4u:​ 

Atsakyti

Maistautoja, testukas :wub: matai, tau daugiau dieneliu, man dar tik 7.. bet irgi ta nugara kazkaip itartinai maudzia. 

Gintare, nu nigirai nigirai, kad susipykot. Bet, kaip sakoma, nieko veltui nebuna.. as tikiu, kad nesmagu tie pykciai, bet juk visko buna. Pati supranti, kad taikoj visada gyvent irgi nesamone :D zodziu, neimk labai i sirdi visko, juk arteja graziausios metu sventes, kazkaip nefaina, pabandyk pati gal pradet kalbet, normaliai suseskit, kaip sake prie vynelio, isliekit sirdis vienas kitam ir viskas bus ok :4u: 

Atsakyti

Maistautoja, testukas :wub: matai, tau daugiau dieneliu, man dar tik 7.. bet irgi ta nugara kazkaip itartinai maudzia. 

Gintare, nu nigirai nigirai, kad susipykot. Bet, kaip sakoma, nieko veltui nebuna.. as tikiu, kad nesmagu tie pykciai, bet juk visko buna. Pati supranti, kad taikoj visada gyvent irgi nesamone :D zodziu, neimk labai i sirdi visko, juk arteja graziausios metu sventes, kazkaip nefaina, pabandyk pati gal pradet kalbet, normaliai suseskit, kaip sake prie vynelio, isliekit sirdis vienas kitam ir viskas bus ok :4u:

aciu, brangioji  :4u:   darom mes tas vyno terapijas...atrodo viena issiaiskinam, bet po keliu dienu islenda kasnors kita... ir taip labai daznai paskutiniu metu.. mes net susirasem taisykles kuriu laikysimes.. ai, viskas bus gerai.. 

Atsakyti
taigi gintare Liute, gali papusti visi uodegon jai niekada nebus gerai kai ant jos saukia. ir kiek ant jos reks tiek ji dvigubai atgal siautes biggrin.gif garantuotai ne tik kad be kovos nepasiduoda, bet dar ir buna tikra kad akis iskabino ir gerkle isplese. ir siaip pati nepuola kol gerai jos neuz%*$@sa. taip Gintare?

mano vyras avynas=pykcio ir rekimo uraganas. sakyciau sau lygia priesininke sutiko, bet po penkiu metu galiu paskyti , kad jam mane nuo sosto nuversti nepavyko ir nepavyks. nes as nepasiduosiu ir nenusileisiu. galiu ranka numoti, bet nusleisti niekada. atrodo tiek metu jau bobai, bet ramiai pasakiau, kad veidei karaliene-tarnaite netapsiu. ir niekas manes nepaveiks situ klausimu.

bet bartis irgei reikia moketi!! as kaip jus isizeizdavau labai, dabar bunu tikra kad vyra izeidziu. paskui paklausiu ar patiko? geras jausmas? smagu? tai kokio velnio pats grybauji??!!! tai po biskeli rimsta rolleyes.gif o gal labiau kitaip ismokom bartis. bet kai dvi ugnys po stogu konfliktai neisvengemi. va gal nelabai paguodziau, bet bent jau zinosi kad ne tu viena tokia wub.gif
Atsakyti

taigi gintare Liute, gali papusti visi uodegon jai niekada nebus gerai kai ant jos saukia. ir kiek ant jos reks tiek ji dvigubai atgal siautes biggrin.gifgarantuotai ne tik kad be kovos nepasiduoda, bet dar ir buna tikra kad akis iskabino ir gerkle isplese. ir siaip pati nepuola kol gerai jos neuz%*$@sa. taip Gintare?

mano vyras avynas=pykcio ir rekimo uraganas. sakyciau sau lygia priesininke sutiko, bet po penkiu metu galiu paskyti , kad jam mane nuo sosto nuversti nepavyko ir nepavyks. nes as nepasiduosiu ir nenusileisiu. galiu ranka numoti, bet nusleisti niekada. atrodo tiek metu jau bobai, bet ramiai pasakiau, kad veidei karaliene-tarnaite netapsiu. ir niekas manes nepaveiks situ klausimu.

bet bartis irgei reikia moketi!! as kaip jus isizeizdavau labai, dabar bunu tikra kad vyra izeidziu. paskui paklausiu ar patiko? geras jausmas? smagu? tai kokio velnio pats grybauji??!!! tai po biskeli rimsta rolleyes.gifo gal labiau kitaip ismokom bartis. bet kai dvi ugnys po stogu konfliktai neisvengemi. va gal nelabai paguodziau, bet bent jau zinosi kad ne tu viena tokia wub.gif

haha, prajuokinai  :4u:   :D   nu teip teip...  :D   as pirma niekad nepuolu akiu draskyt, as skaudziai kandu zodziais...ojojoj kaip skaudziai.. o jis reksnys vos tai pajutes- pradeda isterijas kelt ir daiktus metyt..visa laime ne i mane. O as vakar pirma karta gyvenime meciau daikta i kita zmogu! nes taip isiutino, kad uzmust norejau.  laukiau rankose  du saukstus, tai abu paleidau jam i pilva...  :hihihi:   niekad gyvenime nesu to darius  :hihihi:   

o tas kerstas akis uz aki, dantis uz danti tai ir man labai saldus  :nail:   tik as smogiu dvigubai..  :hihihi:​ 

Atsakyti

aciu, brangioji  :4u:   darom mes tas vyno terapijas...atrodo viena issiaiskinam, bet po keliu dienu islenda kasnors kita... ir taip labai daznai paskutiniu metu.. mes net susirasem taisykles kuriu laikysimes.. ai, viskas bus gerai.. 

Tai jus gal neseniai kartu? Kad islenda visokie tokie :) Ar cia siaip tokia faze? 

Atsakyti

Tai jus gal neseniai kartu? Kad islenda visokie tokie :) Ar cia siaip tokia faze? 

dar tik metai... vis dar gludinam tuos astrius kampus...as jau buvau pamirsus ka tai reiskia, todel jautriai reaguoju.. 

Atsakyti

dar tik metai... vis dar gludinam tuos astrius kampus...as jau buvau pamirsus ka tai reiskia, todel jautriai reaguoju.. 

Na jei su ex buvo ramu tiek metu, tai as tikiu, kad sunku dabar. Bet kaip tu pati jauti, ar geryn eina ar blogyn?

Atsakyti

Na jei su ex buvo ramu tiek metu, tai as tikiu, kad sunku dabar. Bet kaip tu pati jauti, ar geryn eina ar blogyn?

nzn zinok... blogyn jauciu... todel kyla visokiu abejoniu... bet kaip sakiua, kad kai nesipykstam- tai didziausia meile  :rolleyes:   labai noriu tiket kad praeis tas kampu gludinimo etapas..  :unsure:  

jau net nzn ka su tuo nestumu daryt...gal palaukt dar..  :huh2:

Atsakyti