Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Ko gero ramuma niekada neateis. Kaip mano mama sako, nesvarbu kiek tau pačiai metų, kiek tavo vaikui, vis tiek galvą skauda dėl vaikų :D . Džiaugtis reikia tuo, ką turim, nors ne visada išeina :)

Atsakyti

Ko gero ramuma niekada neateis. Kaip mano mama sako, nesvarbu kiek tau pačiai metų, kiek tavo vaikui, vis tiek galvą skauda dėl vaikų :D . Džiaugtis reikia tuo, ką turim, nors ne visada išeina :)

Teisybė! Aš išties džiaugiuos labai! Bet va kutena širdelę. Nedaug, tikrai tikiu gera pabaiga, bet biški 🙈 

Dar va anksčiau turėjau tokį pavadinkim kompleksą - ką pasakys aplinkiniai, vis paskaičiuodavau kas kiek vaikų kada susilaukė, o dabar taaaip dzin! Absoliučiai 😀 va tas labai džiugina 😊

Atsakyti

Tikrai taip  :yahoo: tik mano atveju tas džiaugsmas dar net nepatvirtintas, tai labai trapus... :flirt2: blyn bijau truput, nes jau baigiu prisisvaigt  :hmm: bet dar niekam nesakiau, tik Jums  :heart:​ 

Lokysta, kada pas gine nusimato dabar?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 11 gruodžio 2018 - 23:11

Tikrai taip  :yahoo: tik mano atveju tas džiaugsmas dar net nepatvirtintas, tai labai trapus... :flirt2: blyn bijau truput, nes jau baigiu prisisvaigt  :hmm: bet dar niekam nesakiau, tik Jums  :heart:​ 

Lokysta, kada pas gine nusimato dabar?

Ketvirtadienį 😊 baisiai laukiu. Nieko nematys turbūt, na bet kad jau buvau užsireginus tyrimams 😀 

Ryt leisi kraują? Primink kiek dpo? 😊

Atsakyti

Labas rytas  :) 

kokios nuotaikos siandien? Kaip nestukes jauciasi?

Atsakyti

o as palaidojau viltis sulaukt stebuklo per kaledas  :cray:   uzvakar ot buvo labai ryskus..bet MB jautesi blogai, biski sirguliavo..tai nieko nebuvo  :cray:  vakar ot bruksniukai jau biski sviesesni, bet sakom- nu gal dar iseitu kas...bet galiausiai susipykom baisiai  :cry2:  aisku, nieko nebuvo... o dabar saukstai po pietu... is vis pagalvoju kartrais kad gal likimas...gal kazkas sulauko mus nuo to... man kyla abejoniu ar is vis noriu but su tuo zmogum  :frusty:   :(  

inesiau cia pesimistiniu nuotaiku jums...bet nezinau kam dar galeciau issipasakot...  :cry2:​ 

Atsakyti

Lokysta, būtinai pranešk kas kaip  :4u:  man 12 dpo aha 14hkraujas Neeiline, man pilva skaudėjo naktį ir dabar. Gal ne pilvą, o nugarą labiau. Tai neramu ir nekokia nuotaika . Kaip tu jauties? :4u:  Gintare0820 kaip aš tave suprantu! Man ir kai budavo jei per vaisingas dienas neišeina net susipykdavom  :gun_bandana:  negerai taip... :geda: o dėl Nd juk dar nublankus testui pats tas dvi dienas daryt, taip kad pirmyn į darbus ir šalin pyktį ir liūdesį! :friends:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 12 gruodžio 2018 - 09:36

Lokysta, būtinai pranešk kas kaip  :4u:  man 12 dpo aha 14hkraujas

Neeiline, man pilva skaudėjo naktį ir dabar. Tai neramu ir nekokia nuotaika .

Kaip tu jauties? :4u:

Gintare0820 kaip aš tave suprantu! Man ir kai budavo jei per vaisingas dienas neišeina net susipykdavom  :gun_bandana:  negerai taip... :geda: o dėl Nd juk dar nublankus testui pats tas dvi dienas daryt, taip kad pirmyn į darbus ir šalin pyktį ir liūdesį! :friends:​ 

tai dabar neaisku kada susitaikysim.. nes labai susipykom...tai net jeigu ir issiaiskinsim siandien, nei man nei jam nebus noro kazka veikt  :(  ai, palauksim kito menesio.. jeigu neissiskirsim iki to laiko  :mmm:  

Atsakyti

tai dabar neaisku kada susitaikysim.. nes labai susipykom...tai net jeigu ir issiaiskinsim siandien, nei man nei jam nebus noro kazka veikt  :(  ai, palauksim kito menesio.. jeigu neissiskirsim iki to laiko  :mmm:  

Na žiūrint kokie pykčiai, bet gal nesiskirkit  :hmm:​  esat suaugę žmonės, ieškokit kompromisų

Atsakyti

Labas rytas planuojančios ir susiplanavusios  :4u: 

Labai smagu skaityti pašnekesius apie nėštumą, paįvairinat šią temą  :ploja2: 

Ginatare0820 norisi patarti neskubėti su vaiko planavimu, jeigu nesate tikra ar norite su tuo vyru likti visą gyvenimą. Jeigu tokios mintys aplanko, nėra geras laikas "daryti" vaikus. Gal pirma reiktu suklijuoti pilnai santykius? Šneku iš savo patirties... Aš išsiskyriau su vyru, nes norėjau vaikų, o jis norėjo lakstyti pas kitas. Dabar šalia turiu nuostabų vyrą, su kuriuo esam dar nepilnus metus, bet nuo pirmų mėnesių jis nori vaikų/šeimos/namų ir bendros buities. Vyras turi būti užnugaris moteriai, o ne inkaras  :victory2: Taigi nurimus pykčiams gerai išsiaiškinkit ko norit iš vyro kuris yra šalia jūsų, ir ko jis nori iš jūsų. 

Atsakyti

Apgalvok viską ramiai. Ar tik užsikarščiavot ar tikrai bėdų rimtų yra. Viską griauti labai lengva, o kurti ir statyti sunku... Santykiai didelis darbas. Aš kai susipykstu visada prisimenu mamos žodžius, kad seniau ,,sugedusius daiktus''taisydavom, o dabar lengvai išmetam.. tada nurimstu ir pagalvoju. Juk jei planuojat leliuką tai tikrai ir mylit viens kitą ir santykiai tvirti. Neskubėk  :4u: ir nesinervink, nervai žudikai labai kenkia..

Atsakyti

Ryškėja, laukiu hcg kaip..Priedas  20181212_100549.jpg   38,3KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti