Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

man jau kelinta diena is eiles kazkaip maudzia nugaros apacia, reikia labai tiketis, kad ten kazkur zirnis krapstosi, o ne koks uzdegimas bando islyst :D

Gadink nt, juk mes panasiai naulaukiam mm  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gadink nt, juk mes panasiai naulaukiam mm  :rolleyes:​ 

Sveikinu Maištautoja, jau manau gali tyliai džiaugtis! 

O mes planuojam 2 metus jau ;)

Atsakyti

Gadink nt, juk mes panasiai naulaukiam mm  :rolleyes: 

O kaip tu sugalvojai taip anksti pasidaryt? Man baisu dar kazkaip :D 

Atsakyti

Pasidariau ot, tai truksta truksta..

nors palyginus su kitais, tai siek tiek vilciu teikia... :D

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeilinė: 11 gruodžio 2018 - 18:35

Pasidariau ot, tai truksta truksta..

Bet ryškokas. Man praeita cikla prieš mm išvia blankus buvo ot.

Atsakyti

Bet ryškokas. Man praeita cikla prieš mm išvia blankus buvo ot.

Tai va palyginau su kitais, tai net rankos drebet pradejo. Lyginau lyginau as ji, kad tiesiai butu :D pas mane pries anas memes irgi buvo isvis vos matomas...

Atsakyti

Tai va palyginau su kitais, tai net rankos drebet pradejo. Lyginau lyginau as ji, kad tiesiai butu :D pas mane pries anas memes irgi buvo isvis vos matomas...

Gal kažką reiškia?  :rolleyes: 

Na va kraujo šian nepaimė :B , ryt 14h užsirašiau

Atsakyti

Gal kažką reiškia?  :rolleyes:

Na va kraujo šian nepaimė :B , ryt 14h užsirašiau

Nu nenoriu dar per anksti prisisvajot, kad paskui verkt nereiktu :D 

lauksim rezu :B 

Atsakyti

Nu nenoriu dar per anksti prisisvajot, kad paskui verkt nereiktu :D

lauksim rezu :B

Aš ir taip masčiau, o paskui galvoju a anksčiau a vėliau paliūdėt. Nors turiu vaiduoklį neskubu džiaugtis, kol nematau kylančio hcg ir ar gimdoj ir kol neatejo mm diena prisilaikau.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš ir taip masčiau, o paskui galvoju a anksčiau a vėliau paliūdėt. Nors turiu vaiduoklį neskubu džiaugtis, kol nematau kylančio hcg ir ar gimdoj ir kol neatejo mm diena prisilaikau.  :rolleyes:​ 

Žinok turbūt net po mmm tas džiaugsmas pilnai neateis 🤦‍♀️ va aš laukiau mm dienos - praėjo. Laukiu dabar vizito pas giną ketvirtadienį. Paskui lauksiu turbūt kito vizito, tada 12 sav, tada judesių, tada dar kažko 😀 jau susigyvenau, bet vistiek neramu. Nepykina - blogai, pykina išvis mirštu 🤷‍♀️ nu kur tas džiaugsmas mano 😂😂

Atsakyti

Žinok turbūt net po mmm tas džiaugsmas pilnai neateis 🤦‍♀️ va aš laukiau mm dienos - praėjo. Laukiu dabar vizito pas giną ketvirtadienį. Paskui lauksiu turbūt kito vizito, tada 12 sav, tada judesių, tada dar kažko 😀 jau susigyvenau, bet vistiek neramu. Nepykina - blogai, pykina išvis mirštu 🤷‍♀️ nu kur tas džiaugsmas mano 😂😂

Džiaugsmas po 9mėn. :D ir tada tai tas neramu tai anas  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Džiaugsmas po 9mėn. :D ir tada tai tas neramu tai anas  :oh:  :lol:​ 

Tada dar neramiau jaučiu 😂😂 džiaugsmas kai vaikui 18 metų sueis 🤦‍♀️

Atsakyti