parasiau 4 menesis ir susimasciau, kad dar tik 3 3 nuo tada kada rimtai nusprendem kad norim
O aš šį rytą sugalvojau pasidaryti nėštumo testą. Balta balta kur dairais Tai nosį nukabinau. Bet irgi paradoksalu: kaip ir suprantu, kad nesilaukiu, nes jokių požymių nėra, bet kai testas tai patvirtino nusivylimas atėjo. Keistos mes kartais moterys
neliudek...
Man 10dpo šiandien, gal ir galėčiau gadint nt, bet pradėjau nesitikėt ko tais
Požymių jokių tik apetitaa tai ohoho
Ačiū merginos!
Lokysta, kuo sis menesis buvo kitoks, kad pavyko?
Gėriau inofolic po 2 maišiukus per dieną. Vyras sirgo skrandžio gripu 😂 ir aš buvau atsipalaidavus ir aptirėjau baliukus kelis.. Realiai nuopelnai turbūt papildam tik 😀
Gavqu kelis tyrimus
prg 43.46
prl 166.5
ca 125 14.9
ka manot?
Prl, prg geras, o kas tas ca nežinau
Mano vyras va pakartojo spermograma, tai blogi atsakymai nesiseka visai mums
Prieš metus buvo tobula, o dbr...net nežinau
Prl, prg geras, o kas tas ca nežinau
Mano vyras va pakartojo spermograma, tai blogi atsakymai nesiseka visai mums
Prieš metus buvo tobula, o dbr...net nežinau
Pagerkit vitaminu ir padarykit vel. Girdejau buna greit pagereja.
Aš šiandien pasidariau skydliaukės ir dar keletą, ryt po pietų turėtų būt atsakymas. O LSH, LH, E2 negaliu darytis, nes vis dar nesusirgau kaip gaila nes nebus galimybės gruodį pagauti žirniuko o paskui vyras vėl išvyksta ir kada vėl turėsim galimybę nežinia. ketvirtadienį eisiu pas ginę, tai įdomu ką patars.
Lokysta, o kiek DPO testas ismete vaiduokli?
10-11 dpo. Bet realiai voooos įmatomą, fotiku net nefiksuojamą. Dariaus easy, pakartojimui bitutės juostelę, tai ta ryškiau biški 😊
</p>
ziurint kokie matavimo vienetai, labese skiresi buna
ziurint kokie matavimo vienetai, labese skiresi bunaPRG Progesteronas nmol/l 43.46
PRL Prolaktinas mIU/l 166.5
Vėžio žymuo Ca 125kU/l 14.9