Aš tyrimus tth ir prolaktino kartosiu gruodžio 17 d, nes 18 d eisiu pas RB pakartotinei konsiltacijai. nors man liepė po 1,5 mėn kartoti
O prolaktinas ką rodo, nes lyg ir tik TTH rašei?
Neeilinė, 07 Gru 2018 - 08:07, parašė: Labas rytas. Dabar dedam viltis i LW ir L mergaites lokysta sakei kada cia bandysi nt?
Mergaitės matau vaiduokiua easy ir bitutėj! Užfiksuot nelabai gaunas, bet matau 😊 visa išsišiepus vaikštau, nežinau kur dėtis 😀 Screenshot_20181207-131002_Gallery.jpg 59,66KB 1 Parsiųsta kartų
Mergaitės matau vaiduokiua easy ir bitutėj! Užfiksuot nelabai gaunas, bet matau 😊 visa išsišiepus vaikštau, nežinau kur dėtis 😀Screenshot_20181207-131002_Gallery.jpg
Jau sveikinau, bet dar pasveikinsiu!
Lokysta, matosi O sakykit, kokius tyrimus reikia darytis dėl skydliaukės? Tik TTH, ar dar koks yra? Man rodos kad skydliaukės galima bet kada darytis, taip? O testosteroną galima bet kada darytis, t.y. nepriklausomai nuo ciklo dienos? Ir va šitas SHBG (lytinius hormonus jungiantis globulinas) įdomu ar reikia darytis konkrečią ciklo dieną ar galima irgi bet kada.
Mergaitės matau vaiduokiua easy ir bitutėj! Užfiksuot nelabai gaunas, bet matau 😊 visa išsišiepus vaikštau, nežinau kur dėtis 😀Screenshot_20181207-131002_Gallery.jpg
Valioooo!