Pramušo gausios mmm 😁 ciklas ant 2 dienų sutrumpėjo šį mėnesį. Bet kai visad, kai esu kelionėj ir pramuša man 🙄
10.15-16 Nnnauja111 nelaukia mmm
10.19 finy nelaukia mmm
10.26 Pegile nelaukia mmm
11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm
11.04 Garbanelele nelaukia mmm
11.04 Gintare nelaukia mmm
11.11 Lokysta nelaukia mmm
pasidariau progesterona, 25.83. atitinka liuteinine faze. tai kaip suprantu O ivyko..?
linkiu panos gero derliaus toms kurios nelaukia mm
Lucci! Dziugu matyt grizus, lauksim susiplanavusiose
laaabuka, visa diena obuolius ir vynuoges skyniau, viska skaudaaa negaliu pajudeti, nei i trinke neisvazevau
pasidariau progesterona, 25.83. atitinka liuteinine faze. tai kaip suprantu O ivyko..?
linkiu panos gero derliaus toms kurios nelaukia mm
Aha, virš 20 reiškia įvyko O. Dbr tik II lauksim
Aciu uz paaiskinima nebus panos II todel, kad vyro visa menesi nera. Sitas menesis visiskai i ora taip sakant. Tik siaip smagu kad viskas ok.
As neislipsiu ryt is lovos, eina sau kaip viska gele turbut del to, kad skindama nudribau nuo kedes sakyciau verciausi graksciai ir saugiau nutupiau, bet istikro drebiausi, pasisukau koja ir dar laaabai riebiai rusiskai auaikeikiau kosmosas
Pramušo gausios mmm 😁 ciklas ant 2 dienų sutrumpėjo šį mėnesį. Bet kai visad, kai esu kelionėj ir pramuša man 🙄
kitas menesis bus tavo
Norėčiau 😊 parvažiavau iš kelionės, vyrui pasakoju viską, sakau nervuota buvau, pms prasidėjo, tas taip susimastė - mm tai ne nėščia? 😁 sakau reik nusipirkt ov testų gal, tai jau šiandien klausė, ar nusipirkau.
Kitą savaitę dar einu tirtis dėl gimdos kaklelio vėžio, kadangi šeimoj tai aktualu, gydytoja tik mane pamačius tarpdurį nepasilabino, o liepė eit tirtis. Aplamai nekokią genetiką nešu, kaip juokiuos su veisėja, būčiau šuo nieks nekergtų 😂
nesakyk taip apie save , viskas bus gerai pamatysi
na ir kaip siandien.. ?
ta prasme..? as nesupratau ka susakiai .
Daugiausia informacijos gaunama, kai PGN tyrimas atliekamas 19-23 ciklo dieną;
PGN normos ng/ml:
folikulinė fazė < 1,13 ng/ml - ciklo pradzia
ciklo vidurys 0,48-1,72 ng/ml - apie 14 ciklo diena
liuteininė fazė 0,95-21,0 ng/ml - cia jai O ivykus pilnaverte apie tarkim 19-23 ciklo dienomis
pomenopauzė < 1,0 ng/ml
1 nėšt.trim. 9,3-33,2 ng/ml
2 nėšt.trim. 29,5-50,0 ng/ml
3 nėšt.trim. 83,1-160,0 ng/ml
tarkim mano tyrime siek tiek kitaip surasyti patys matavimai.
PRG Progesteronas (nmol/l)
<0.21-4.45 folikuline faze
14.12-89.14 ovuliacine faze
10.62-81.28 liuteinine faze
<0.21-2.32 postmenopauze
35.68-286.2 I trimestras,
81.25-284.29 II trimestras,
153.91-1343.55 III trimestras
as dariausi synlabe cia mano ziurimas buvo palei sita antra tai 25,83 nmol/l skaitesi ivykusi O. idomumo delei reiketu ateinanti menesi pakatoti tyrima stabilei kas kazkiek dienu .
jai kazka netaip supratau tai mergaites pataisys