Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Mergaites, prisiduokit po daktariuksciu. 

Pas mane siandien pakilo bkt smarkiai. Tai jau tipo ov ivyko?

Atsakyti

Aha, man dažniausiai bkt pakildavo 1-2 dienos po teigiamo OT.

Atsakyti

Man rodos turėtų ir išsilaikyti kelias dienas, ar nebūtinai? 🤔

Atsakyti

Va man vakar ir uzvakar teigiami ot buvo. Tai jau sansu pastot nera nuo siandien?

Atsakyti

Va man vakar ir uzvakar teigiami ot buvo. Tai jau sansu pastot nera nuo siandien?

man atrodo kad kelias dienas po ov dar vaisingos dienos : :)  

Atsakyti

Tai tada reikes dar padirbet siandien. Jau mums kasdien per daug :D ir malonumas jau paskui ne tas..

Atsakyti

man atrodo kad kelias dienas po ov dar vaisingos dienos : :)  

Ne po OV vaisingos, bet po OT kelios vaisingos dienos. Kai baigiasi OV būna visiškai nebevaisingos dienos. 

Bkt po OV kai pakyla turi išsilaikyti iki mm dienos. 

Atsakyti

Ne po OV vaisingos, bet po OT kelios vaisingos dienos. Kai baigiasi OV būna visiškai nebevaisingos dienos. 

Bkt po OV kai pakyla turi išsilaikyti iki mm dienos. 

Nu va. Tai paaiskinkit, jei man bkt pakilo, tai reiskia ov ivyko ir jau pastot neimanoma? Man neaisku sitas dalykas. Pvz programelej rodo, kad siandien ov ir dar ryt yra sansas pastot. Paskui jau nebe

Atsakyti

man ginekologe aiskino taip- 3-4 dienos iki OV ir 2 po yra vaisingos  :rolleyes:  ir OV skaiciuoklej kai isivedi mmm data ir rodo kada vaisingos dienos- tai kelios dienos po ov dar vaisingos  :hmm:​  

Atsakyti

Nu va. Tai paaiskinkit, jei man bkt pakilo, tai reiskia ov ivyko ir jau pastot neimanoma? Man neaisku sitas dalykas. Pvz programelej rodo, kad siandien ov ir dar ryt yra sansas pastot. Paskui jau nebe

Programėlė rodo tai ką Jūs susivedat, iš daugiau duomenų nurodo Numanomą OV datą, bet Jūsų organizmas juk nesiremia programėle ovuliuodamas. 

Bkt pakilimas būna nuo padidėjusio progesterono, o jis pakyla tik įvykus OV. Bkt pakilimas dažniausiai parodo kad šaukštai po pietų daryt nd.

Atsakyti

Aš pati po gydytojos, tai sakė kad nereik stresuot dėl tų hormonų ir šiaip viskas nėra taip blogai. Gavau vaistų, už poros mėn. kartosiu tyrimus.

Atsakyti

Programėlė rodo tai ką Jūs susivedat, iš daugiau duomenų nurodo Numanomą OV datą, bet Jūsų organizmas juk nesiremia programėle ovuliuodamas. 

Bkt pakilimas būna nuo padidėjusio progesterono, o jis pakyla tik įvykus OV. Bkt pakilimas dažniausiai parodo kad šaukštai po pietų daryt nd.

Tai as dar suprantu tiek, kad programele plius minus rodo :D as turejau omeny, kad tarkim siandien rodo ov ir raso, kad high chance of getting pregnant, ryt jau tik siaip chance, o paskui isvis sanso nebera arba low :rolleyes: tai vat ir nesuprantu, ar yra tas sansas po ov ar nera??

Atsakyti