Mergaites, prisiduokit po daktariuksciu.
Pas mane siandien pakilo bkt smarkiai. Tai jau tipo ov ivyko?
Ne po OV vaisingos, bet po OT kelios vaisingos dienos. Kai baigiasi OV būna visiškai nebevaisingos dienos.
Bkt po OV kai pakyla turi išsilaikyti iki mm dienos.
Nu va. Tai paaiskinkit, jei man bkt pakilo, tai reiskia ov ivyko ir jau pastot neimanoma? Man neaisku sitas dalykas. Pvz programelej rodo, kad siandien ov ir dar ryt yra sansas pastot. Paskui jau nebe
Nu va. Tai paaiskinkit, jei man bkt pakilo, tai reiskia ov ivyko ir jau pastot neimanoma? Man neaisku sitas dalykas. Pvz programelej rodo, kad siandien ov ir dar ryt yra sansas pastot. Paskui jau nebe
Programėlė rodo tai ką Jūs susivedat, iš daugiau duomenų nurodo Numanomą OV datą, bet Jūsų organizmas juk nesiremia programėle ovuliuodamas.
Bkt pakilimas būna nuo padidėjusio progesterono, o jis pakyla tik įvykus OV. Bkt pakilimas dažniausiai parodo kad šaukštai po pietų daryt nd.
Programėlė rodo tai ką Jūs susivedat, iš daugiau duomenų nurodo Numanomą OV datą, bet Jūsų organizmas juk nesiremia programėle ovuliuodamas.
Bkt pakilimas būna nuo padidėjusio progesterono, o jis pakyla tik įvykus OV. Bkt pakilimas dažniausiai parodo kad šaukštai po pietų daryt nd.
Tai as dar suprantu tiek, kad programele plius minus rodo as turejau omeny, kad tarkim siandien rodo ov ir raso, kad high chance of getting pregnant, ryt jau tik siaip chance, o paskui isvis sanso nebera arba low tai vat ir nesuprantu, ar yra tas sansas po ov ar nera??