Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

As esu vemaline :D nuo vaikystes vemiu pastoviai, per metus bent 10 kartu tai tikrai :D bet vistiek nekenciu to jausmo, va ana savaite buvo, bet aciu dievui metiniai saldainiai daznai pramusa ir nereikia su klozetu bendraut :D uztai labai bijau nestuminiu vemimu tu... 

Ojj. Fekis 🙈 bet gal va priešingai bus, nepykins nėštumo metub😀

Atsakyti

Aš kai laukiausi, tai manęs visai nepykino. Nei rytais, nei vakarais. Tai čia pykinimo aš neskaitau kaip simptomo, nes vienas labai pykina, kitų visai nepykina. O man pirmas požymis, kad laukiausi buvo nerealiai jautri krūtinė kokią gerą savaitę prieš mėnesines. Nu tokia išsipūtusi buvo, miegoti net skaudėjo, bet čia irgi taip būna prieš mėnesines kai kurioms, tai nuspėti, kad laukiesi irgi sunku :) Man kartais tas spėliojimas ar laukiesi ar ne primena katės ir pelės žaidimą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 04 gruodžio 2018 - 09:42

Na manes irgi nepykino pirmo nestumo metu :) 

Atsakyti

sveikutes!  jau Kaledines nuotaikos cia  :D   Mes siandien jau puosim namus  :B  Buvau savaitgali Londone tai taip pavargau nenormlaiai...kiek ten zmoniu!!!  Kosmaras kazkoks. Atrodo issiurbia energetiskai... dar dabar tie kaledu turgeliai, tai visiems butinai reikia kazka pirkt  :rolleyes:  :D  

Mano mmm jau i pabaiga..labai laukiu kada bus galima dirbt  :ax:  :blush-anim-cl:   dabar kai geriu vaistus edl skydliaukes hormonu- tikrai turi pasisekt  :wink:  nebent MB turi bedu...jis neturi vaiku, tai neaisku.. uzsirase ir jis pas gydytoja pasidaryt kraujo tyrimus. irgi tirs skydliauke, nes nuo vasaros priaugo nemazai svorio, nors valgo maziau...kad nebutu irgi kazkas su hormonais  :mastau:  va issipasakojau  :sokiai:​ 

Atsakyti

Mano mmm pareina... tepliot pradėjo, pulvas kaip arbūzas išpūstas, kančia kažkokia. Vienintelio meldžiuosi, kad nepasigaučiau žarnyno infekcijos, nes vaikas susirgo. O man lyg irgi papykina. Sunkios dienos fiziškai.

Atsakyti

O aš šiandien buvau pas gydytoją. Paradė 4 tyrimus, sąnariam, gliukozei, skydliaukę ir dar kažką. Ir nusiuntė pas ganą. 13d eisiu, tai žiūrėsiu ką jis pasakys 🤷‍♀️ 

Atsakyti

As siandien pavargau, bet labai greitai diena prabego. Eisiu pagulet i vonia, nd ir miegot :D negaliu as be vonios gyvent... kai nueinu, tai galiu 2 valandas mirkt vandeny :D ne veltui ir zodiakas zuvis :D  :D 

Atsakyti

As siandien pavargau, bet labai greitai diena prabego. Eisiu pagulet i vonia, nd ir miegot :D negaliu as be vonios gyvent... kai nueinu, tai galiu 2 valandas mirkt vandeny :D ne veltui ir zodiakas zuvis :D  :D

pavydziu tau del vonios..  :rolleyes:   man irgi vonia tai kazkas nerealaus. Bet dabartiniuose namuose tiktai dusas  :huh2:  svajoju apie burbuline vonia  :wub:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 05 gruodžio 2018 - 09:35

o aš nemėgstu vonios, man visada geriau bėgantis vanduo :) Kai turėjau vonią, tai per metus gaaal du kartus ir buvau pasidariusi, bet max 5-10min ir man jau nuobodu, karšta, nemalonu :D Dėl to labai džiaugiuosi, kad naujuose namuose bus tik dušas :) 

Atsakyti

o aš nemėgstu vonios, man visada geriau bėgantis vanduo :) Kai turėjau vonią, tai per metus gaaal du kartus ir buvau pasidariusi, bet max 5-10min ir man jau nuobodu, karšta, nemalonu :D Dėl to labai džiaugiuosi, kad naujuose namuose bus tik dušas :)

haha, visiems skirtingai  :D   as kai turejau vonia, tai prisinesdavau zvakuciu, pasiimdavau vyno taute ir guledavau 1-2 h. kai vanduo atvesdavo-pasipildydavau karsto ir toliau guledavau  :D  :D   man tai geriausias relaksas.  :wub:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 05 gruodžio 2018 - 09:47

haha, visiems skirtingai  :D   as kai turejau vonia, tai prisinesdavau zvakuciu, pasiimdavau vyno taute ir guledavau 1-2 h. kai vanduo atvesdavo-pasipildydavau karsto ir toliau guledavau  :D  :D   man tai geriausias relaksas.  :wub:  

Va va. Pas mane tas pats. Irgi koks zurnalas, knyga, vynelis ir kaifuoju sau karstam vandenukyje :D 

Atsakyti

Vonią aš irgi mėgstu. Pranešk Lokysta kaip sekės, aš šian ir varay pas endokrinologę tikiuosi normaliai pakonsultuos.

Atsakyti