Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Laikykitės mielosios :4u:​ . Nepalūžkite. Kai to mažiausiai tikėsitės ir užkibs išsvajotas žirniukas. Labai linkiu mums visoms sulaukti kuo greičiau to stebuklėlio, juk artėja pačios gražiausios metų šventės :)

Aš išties manau, kad čia ne žirniukai kalti. Visad žmogus mano, kad jei kažką turės tai jau vsio, bus gerai. Bet tada reikia namo iki pilnos laimės, pinigų, geros mašinos, lėktuvo, nuosavo bitanikos sodo ir t.t. bet matyt žmogus tokia būtybė, reikia mokėti džiaugtis smulkmenom :)

Atsakyti

Mes dauguma norim čia ir dabar, o kai to nėra atrodo pasaulis sugrius 🙈 Reikia išmokti iš ties džiaugtis smulkmenėlėm, bet taip nutinka tikrai negreit, kai tenka klupti ir vėl stotis daug kartų. Ir tik tada vertini ką turi aplinkui. 

Laukiu penktadienio labai, tikiuosi mmm ateis 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 gruodžio 2018 - 15:03

Mes dauguma norim čia ir dabar, o kai to nėra atrodo pasaulis sugrius 🙈 Reikia išmokti iš ties džiaugtis smulkmenėlėm, bet taip nutinka tikrai negreit, kai tenka klupti ir vėl stotis daug kartų. Ir tik tada vertini ką turi aplinkui. 

Laukiu penktadienio labai, tikiuosi mmm ateis 😊

Testuosies? Aš penktadienį testą darysiu 😁 smalsu

Atsakyti

Testuosies? Aš penktadienį testą darysiu 😁 smalsu

Oj ne, aš vienui viena. Nebuvo šalia MB, kad pasėtų sėklytę  :D​ grįš manasis tik prieš Kūčias. 

Atsakyti

Oj ne, aš vienui viena. Nebuvo šalia MB, kad pasėtų sėklytę  :D​ grįš manasis tik prieš Kūčias. 

Ai blem, man rodos klausiau gi 😂 uj ta mano atmintis 🙄 nepasižymėčiau kalendoriuij tai ir į darbą pamirščiau nueit 😀

Atsakyti

Lokysta, kaip nuojautos? Pojuciai?

Atsakyti

Ai blem, man rodos klausiau gi 😂 uj ta mano atmintis 🙄 nepasižymėčiau kalendoriuij tai ir į darbą pamirščiau nueit 😀

Klausei klausei 😂

Atsakyti

Lokysta, kaip nuojautos? Pojuciai?

Labai apatiškai 🙄 per ov skaudėdavo papus, šį mėn neskaudėjo. Tas keista. Vis dar pykina nuo inofolic kartais. O šiaip jokių pojučių visiškai. Aišku tikėtis noris, na bet nėra taip, kad kažkokius simptomus tempčiau prie galimo nėštumo 🙈

Atsakyti

Labai apatiškai 🙄 per ov skaudėdavo papus, šį mėn neskaudėjo. Tas keista. Vis dar pykina nuo inofolic kartais. O šiaip jokių pojučių visiškai. Aišku tikėtis noris, na bet nėra taip, kad kažkokius simptomus tempčiau prie galimo nėštumo 🙈

Ot dareisi? Gal dar ankstoka simptomams. Nebutinai gal jie turi ir but, kad jau iskart nuspet nestuma :D 

Atsakyti

Kazkas dar darosi ot be manes? :) pas mane siandien kaip ir ana karta 12cd graziai ryskiai teigiamas :wub: ziuresim, ka bkt rodys

Atsakyti

Ot dareisi? Gal dar ankstoka simptomams. Nebutinai gal jie turi ir but, kad jau iskart nuspet nestuma :D

Dariausi buvo aną sekmadienį ar šeštadienį ryškus. Reik žiūrėt į kalendorių. Ir va visad ryškus testas ir po 12-14 valandų maudžia ir pučia pilvą, papys skauda. O šįkart nieko 🤷‍♀️ tai faktas, kad anksti simptomam, bst anuos mėn bent išsigalvodavau 😂 tik va biški užkniso tas pykinimas mane. Nėr baisiai, nu bet toks jausmas kaip kokių šlykštalų užmačius. Manęs aplamai gyvenime nelabai pykina ir vėmus esu 4 kartus nuo vaikystės, kartą, nes sukausi ant treniruoklio 😂 kartą rotas užpuolė, na ir dukar gal nepasakosiu baliukų reikalų 🙈 bet principe nesu vėmalinė.

Atsakyti

As esu vemaline :D nuo vaikystes vemiu pastoviai, per metus bent 10 kartu tai tikrai :D bet vistiek nekenciu to jausmo, va ana savaite buvo, bet aciu dievui metiniai saldainiai daznai pramusa ir nereikia su klozetu bendraut :D uztai labai bijau nestuminiu vemimu tu... 

Atsakyti