Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Gadinau NT - balta balta kur dairais... trečiadienį ketvirtadienį mmm diena. Yra laiko, bet visiškai jokių užuominų. Kažkaip ir nustojau kažko tikėtis, kai tyrimų atsakymai atėjo. Daug vilčių dedu į vaistus, kad pagerins PRL situaciją ir pavyks viskas.

Gal dar ankstoka. Ziurek finy tik mmm diena vaiduokliaut pradejo. Dar yra vilciu :) 

Atsakyti

Smagu, kad jau šventiškai nusiteikusios 😊 

Aš tai šį savaitgalį pasileidau plaukus 😁 išlėkėm su drauge į parodą, vakarais pasimakaluodavom martinio kokteilaičių, vien žo visiškai atsijungiau ir atsipalaidavau. Ir gyvenimas gražesnia atrodo grįžus 😀

Atsakyti
na mums ryt zada sniega,tikiuosi neapgavo! bigsmile.gif
Atsakyti

Lokysta, šaunuolė, geros emocijos visada gerai  :yahoo:

Hal, o kuriam Lietuvos gale dar snieho nesulauket?  :hmm:

Tikiuos nepašalau per savaitgalį ir spermiukų nenužudžiau žiema besidžiaugdama abi dienas po pora val praleidau grynam ore...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos :) 

Na visos čia pasėjot Kalėdinę nuotaiką  :newyear:  Mes po biški irgi namus lemputėmis apsikabinti baigiam :) 

Bet aš savaitgalį labai prastai jaučiausi, labai pilvą durė, gal ovuliacija buvo, bet išskyrų nemačiau. Bet kažkaip labai nemaloniai. Tai vieną šoną padiegią, tai kitą. Kažkaip galvoju gal po persileidimo man dar ten tvarkosi kažkas, bet jokio kraujo nieko nebuvo. Laukiu šią savaitę nėštumo testų, bet abejoju kad šį mėnesį kas bus, nes kūnas jokių signalų neduoda. Mane liūdnos mintys aplanko prieš miegą  :cry2: vis prisimenu pabėgusį leliuką, vis galvoju, kad labai vėlai pradėjau planuoti pirmąjį (man jau 33 metai) ir tas didelis noras pastoti neduoda ramybės. Net galvoju gal kokia meditacija užsiimti, kad paleisti tas mintis. Kažkaip šiandien ne kokios nuotaikos aplankė. 

Beje turiu klausimą: kraujas ankščiausiai parodo nėštumą, o kažin kada galima daryti kraujo tyrimą dėl pastojimo? 

Atsakyti

Dažniausiai kraujo tyrimą atlieka apie 10dpo ar kai kas nors vaiduokliauja nt :) daro HCG

O aš šiandien kartojau savo tyrimus, PRG geras bet TTH 3,89 :/

Atsakyti

Labas visoms :4u: siandien kaip grazu, toks geras oras, sniegelis visur :yahoo: 

sange, mano viena giminaite turejo problemu su sveikata, tai pradejo uzsiiminet joga, meditacija, kvapu terapija, tokiais visokiais dalykais, tai sake jai padejo paciai su savim susitvarkyt, nes buvo jai ne tiek del sveikatos, kiek emociskai blogai. Manau tikrai nepakenktu, jei jauti, kad gali padet

Atsakyti

Beje turiu klausimą: kraujas ankščiau7siai parodo nėštumą, o kažin kada galima daryti kraujo tyrimą dėl pastojimo? 

Aš skaičius, kad kitom ir 8dpo parodo. Bet šiaip realiausia 10dpo manau dėl implantacijos. ☺️

Atsakyti

Su ta joga aš bandžiau ne kartą ir tikrai po gan ilgą laiką, nu nelimpa man. Nesigauna, nealiu atsipalaiduot. Man geriausia meditacija pasivaikščiojimas su šunim, sportas su jais. Jei blogas oras tada spalvinu, turiu mandalų knygą didelę. Taip pat muzika, tiek klausymas tiek grojimas. Dabar matyt ateina depresovas laikas tai turiu nora klavišiniais išmokt grot. Manau, kiekvienas turi rast savo atsipalaidavimo būdus, nes jie labai universalūs ir ne kiekvienam tinka. Aplamai užimtumas yra gerai, kuo daugiau veikiam, tuo daugiau prastos mintys kabinas 😊

Atsakyti

Na užimtumu nesiskundžiu, paroje kartais valandų per mažai. Ir tikrai kai daug dirbi, smegenys negalvoja apie blogus dalykus, bet kai tik atsigulu į lovą, tuoj ima visokios blogos mintys. Jau net duše, po visų dienos darbų pradedu mąstyti, o kai krentu į lovą, tai i vis minčių karuselė prasideda. Jau net raminančias arbatėles pradėjau prieš miegą gerti, bet mintyse vis viena mintis, kuo griečiau pastoti ir tos dienos bėga taaaip lėtai. 

Esu bandžiusi jogą - man irgi netinka, bet galvoju gal meditacija pravalytu smegenis šiek tiek :) Na reikės susikaupti ir pabandyti, gal į kokius meditacinius kursus įsirašyti reikia :) 

Aišku gal dar veikia tos šventės, man per šventes visuomet egzistenciniai klausimai ir mintys neduoda ramybės :D  Ir dar labai veikia, kai vyro nėra namie, su juo esu ramesnė daug, o kai jis išvyksta į darbą 2-3 dienas tada man lomkės :D 

Atsakyti

Laikykitės mielosios :4u:​ . Nepalūžkite. Kai to mažiausiai tikėsitės ir užkibs išsvajotas žirniukas. Labai linkiu mums visoms sulaukti kuo greičiau to stebuklėlio, juk artėja pačios gražiausios metų šventės :) 

Atsakyti

Man irgi užbanguoja egzistenciniai klausimai, ateities rožiniai lūkesčiai, bet dažniau dieną. Anksčiau turėdavau tikslą kurio laukdavau, kelionėa ar šventės, bet dideliais tarpais. Tai sakau nepastebėsiu kaip pencija ateis. Dabar turiu mažų dienos tikslų, pusdienio. Va šiandien turi senelis atvažiuot, tai labai laukiu, ryt einu pas gydytoją, irgi laukiu 😀 na kaip sakant nieks nepavizgins uodegos jei ne pats. Man keista kaip žmonės būna visad laimingi, pozityvus, aš tokių nesuprantu niekaip. Aš dažnai pabambu, bet jei kažką giriu tai visi žino, kad nuošordžiai. Va vienas geriausių ritualų kasvakara yra ėjimas miegoti. Dievinu savo minkštą lovą, purią kvepiančią kaldrą. Įsisuku į kaldrą ir smingu į sapnelį. Blogai tik per pilnatį. Va tada vartaus sukiojuos, nervas ima. Prisigalvoju fix idėjų kurios ryte jau atrodo nesąmoningos 😂

Atsakyti