Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Fainai tas Kalėdinis laikotarpis, rytoj manau ir mes jau puošimės namus  :newyear: 

O aš neturiu nei vieno nt, nors viltis kirba kiekvieną mėnesį.

Hal, na kažkaip pasakymas kad mes su vyriu esam sveiki, bet yra neaiškios kilmės nevaisingumas tai kažkaip nesiderina tarpusavyje.  :bijau2:  :devil:  na pasidarysiu dar tyrimus, reik gaut siuntimą vėl naują nes tas pasirodo vėl trečiąkart blogas... ir tada galvot, vis tiek turbūt jau kitais metais tedarytume. Kas juokingiausia aš sėdžiu, man ašaros byra tik, vyras taip ramiai reaguoja visiškai...sako vyras man tai tik nugręžt reikės tai man nesvarbu ar tokiu ar kitokiu metodu pastot. Ir čia daug teisybės...viską darytis reikės man pačiai. 

Ar verta toliau tiesiog stimuliuotis...nežinau.

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 30, 21:14)
<p>Fainai tas Kalėdinis laikotarpis, rytoj manau ir mes jau puošimės namus  newyear.gif </p><p>O aš neturiu nei vieno nt, nors viltis kirba kiekvieną mėnesį.</p><p></p><p>Hal, na kažkaip pasakymas kad mes su vyriu esam sveiki, bet yra neaiškios kilmės nevaisingumas tai kažkaip nesiderina tarpusavyje.  fear.gif  devil.gif  na pasidarysiu dar tyrimus, reik gaut siuntimą vėl naują nes tas pasirodo vėl trečiąkart blogas... ir tada galvot, vis tiek turbūt jau kitais metais tedarytume. Kas juokingiausia aš sėdžiu, man ašaros byra tik, vyras taip ramiai reaguoja visiškai...sako vyras man tai tik nugręžt reikės tai man nesvarbu ar tokiu ar kitokiu metodu pastot. Ir čia daug teisybės...viską darytis reikės man pačiai. </p><p>Ar verta toliau tiesiog stimuliuotis...nežinau.</p>

nezinau kaip paguosti,bet cia turbut tas biologinis nesuderinamumas..? kur knizikevicius aiskino? as irgi jo bijau, bet jai jau bus tai bus.. nezinau kaip tau to tikejimo ir stiprybes ipusti nes pati esu kaip oro balionelis isileidus siuo metu.. angel_sadangel.gif
Atsakyti

Laikykites, merginos  :4u: . Nelengva jums, bet jei vienintelė galimybė tokia, naudokitės ja. Jei dabar nepasinaudosit, vėliau veikiausiai graušitės, kad neišmėginot. Mums moterims daugeliu atvejų tenka sudėtingiausia dalis, kurią įveikiam, nes mes moterys :).

Atsakyti

nezinau kaip paguosti,bet cia turbut tas biologinis nesuderinamumas..? kur knizikevicius aiskino? as irgi jo bijau, bet jai jau bus tai bus.. nezinau kaip tau to tikejimo ir stiprybes ipusti nes pati esu kaip oro balionelis isileidus siuo metu.. angel_sadangel.gif

Tai paklausė vyras apie suderinamumo tyrimus, tai gydytoja pasakė kas čia mitas ir pinigų švaistymas ir kad poros kurios nesuderinamos pagal tą testą po penkis vaikus turi. Tai nežinau. Kartosiu dabar tyrimus ir galvosiu ką toliau daryt :)

Atsakyti

Labas rytas, mergaites. Kaip smagu, kad su gruodzio 1 atejo tikra ziema :yahoo: sniego pilna, pasipuosem ir mes egle, vakar valgem mandarinus ir kurenomes zidinuka, nu tokia gera nuotaika buvo :) 

Skaiciau apie jusu problemytes ir taip liudna darosi, atrodo tiek nedaug nori, naturalaus dalyko, bet va kazkokie trukdziai islenda ir viska pagadina... as tai kazkaip vis dar tikiuosi, kad viskas bus ok, vis tik viena klecka jau turim, tai teikia vilciu :D bet jei ir toliau taip nesigaus nieko, tai reikes ir man tada kazkur eit ir tirtis, kas per nesamone... su ta bkt irgi kazkoks absurdas. Ta kreive man aukstyn zemyn, tevu darzelio grafike isvis tipo ovuliacija nenustatyta jau ismete, nors dar net nebuvo man jos, nesuprantu jau nieko...

Atsakyti
o kur cia sniego pilna?? nes vidurio Lietuvoje tai salta labai, bet sniego visai nera, o mes taaaip laukiam..
Atsakyti

nu gal ne tai, kad pilna, bet balta balta, kur dairais :D

cia vilniaus apylinkese

Pridėta:

Atsakyti

Aha Vilniuje yra irgi sniego visur ir snyguriuoja :D

Na stengiuos ir aš pozityvi būtj, bet kartais tikrai sunku būna :) 

Atsakyti

Sveikos  :4u: oho, kaip ankstyvaiankstyvai šventėm ruošiatės. Gal švenčių laukimo džiaugsmas mintis kitur nukels ir mažiau liūdesėlio bus.  :newyear: 

LoyalWarrior, o kokie tie suderinamumo tyrimai?  :mirksiukas:

man lyg ir vakar O vykti turėjo. Darėm dvi dienas, viena pertrauka ir vakar ND. Šiandien neišeia, bet ryt gal dar bus, užtvirtinimui... Kaip tikiuos šį mėn. Nes ir gyd kalbėjo, kad matos jog o bus sveikoje gražioje kiaušidėje. Kitos savaitės gale lėksiu darytis Ca125, HE4, PRL PG ir gal AMH tyrimu. Įdomu kaip šitie rodikliai.  Nesušalkit mielosios, sniegas smagu, bet lauke brrrr  :victory2:​    Ai o nejau niekam Nt gadint nereik? Seniai jau jas darėt lyg. Kieno mm nelaukiam?  :nestuke

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 02 gruodžio 2018 - 14:26

Gadinau NT - balta balta kur dairais... trečiadienį ketvirtadienį mmm diena. Yra laiko, bet visiškai jokių užuominų. Kažkaip ir nustojau kažko tikėtis, kai tyrimų atsakymai atėjo. Daug vilčių dedu į vaistus, kad pagerins PRL situaciją ir pavyks viskas.

Atsakyti

Gadinau NT - balta balta kur dairais... trečiadienį ketvirtadienį mmm diena. Yra laiko, bet visiškai jokių užuominų. Kažkaip ir nustojau kažko tikėtis, kai tyrimų atsakymai atėjo. Daug vilčių dedu į vaistus, kad pagerins PRL situaciją ir pavyks viskas.

Dar ankstokai gadinai. Nenukabink nosies. Kokius vaistus naudosi? PRL prastas labai? Nepyk, Gal kažkur rašei, bet neužfiksavau.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dar ankstokai gadinai. Nenukabink nosies. Kokius vaistus naudosi? PRL prastas labai? Nepyk, Gal kažkur rašei, bet neužfiksavau.  :rolleyes:​ 
Kai užkibo pirmąkart, vaiduokliavo jau nuo 8 DPO :D, tai ir dabar nesikantrauju  :). Ir ciklas realiai svyruoja nuo 27 iki 34 dienų.

Išrašė bromokriptino po ketvirtį tabletės. Nėr labai blogas, 585mU/l. Kadangi laikosi panašus, ir dar išskyrų iš krūtinės apmaigius rado, tai sakė labai tikėtina, kad ir tokio padidėjimo mano atveju pakanka, kad nepavyktų pastoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 02 gruodžio 2018 - 15:37