Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Kaip tai neee 😁😁 tai gam mm sublūdo? 🤷‍♀️

Visko gali būti, arba gal kokį žarnyno virusą pasigavau, nes iš wc neišlendu jau kuris laikas 🙈 nors man prieš mm visada pilvą suka gan postipriai. Kaip sakant man čia nauji potyriai po KT. Jei mm prasidėtų tai būtų čia antros tikros mėmės po jų gėrimo. 

Atsakyti

O aš galiu pasigirt, kad pagaliau mažiau spuoguojuos! Po kt nutraukimo buvau kaip paayglė. O jau savaitėlė žiū kad vis mažiau lenda! Turiu viltį vėl turėt normalą odą 😊

Atsakyti

Visko gali būti, arba gal kokį žarnyno virusą pasigavau, nes iš wc neišlendu jau kuris laikas 🙈 nors man prieš mm visada pilvą suka gan postipriai. Kaip sakant man čia nauji potyriai po KT. Jei mm prasidėtų tai būtų čia antros tikros mėmės po jų gėrimo. 

Ei, bet po kt gal ciklas dar tvarkos? Juk su kt būna 28 dienos. Tai gal ir pareina čia taip?

Atsakyti

atkapsciau sarasiuka, o save keliu i gala...

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.19 finy -gal jau prisiplanavo..? laukiam patvirtinimo     :wub: 

12.05 Garbanelele nelaukia mmm
12.07 _mimozza_ labai laukia mmm
12.09 Loyal Warrior nelaukia mmm
12.09 Lokysta nelaukia mmm

12.11 Sange nelaukia mmm
12.14 -hal- nelaukia visai
12.15 Maištautoja nelaukia mmm

12.16 Neeilinė laukia II

12.18 pegile nelaukia mmm

12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos

Atsakyti

Gero tai nieko, nes iš šventos dvasios vaikučiai neatsiranda  :D​ 

Nd nebuvo?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gintare  :4u: 

O aš buvau kątik konsultacijoje santarose. Apžiūrėjo, surašė tyrimus kuriuos reikia pakartoti, tada pasakė kad esam sveiki ir rekomenduoja daryti IVF...tai liūdna esu dbr labai. Gerai kad vyras geležinių nervų.

Atsakyti

Nd nebuvo? :rolleyes:
Ne, nes vyro nėra. O ir pastoti būtų buvę neįmanoma nes ovuliacija neįvyko :( progesteronas iš vis labai labai žemas :( Progesteronas nmol/L Folikul.f. 0.181-2.84; ovuliac.f. 0.385-38.1; liutein.f. 5.82-75.9; menopauzėje 0.159-0.401 mano yra - 0.27 O su prolaktinu kaip suprantu viskas gerai.Prolaktinas mIU/L102 - 496 mano yra - 317.0 Užsirašiau pas ginę, tai eisiu gruodžio 13 d. Dabar laukiu mmm, tikiuosi jos pasirodys, o tada pasidarysiu visus reikalingus hormonus. Ir pas ginę nueisiu ne tuščiom rankom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 30 lapkričio 2018 - 13:23
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 30, 10:35)
<p>Gintare  4u.gif </p><p></p><p>O aš buvau kątik konsultacijoje santarose. Apžiūrėjo, surašė tyrimus kuriuos reikia pakartoti, tada pasakė kad esam sveiki ir rekomenduoja daryti IVF...tai liūdna esu dbr labai. Gerai kad vyras geležinių nervų.</p>

brangioji tu mano 4u.gif kodel liudi..? juk IVF tai vienas zingsnis arciau maziuko juk. juk kai pagalvoji jai taip nepavyksta juk dar gali ir pora metu praeiti sito laukimo. oc ia jau vistik sansai didesni manau 4u.gif . neliudek, mes su tavim wub.gif ir as manau kad cia prasideda tavo finiso tiesioji link nestuke.gif

QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 30, 11:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maištautoja" data-cid="72281049" data-time="1543567049"> Nd nebuvo? rolleyes.gif </blockquote> Ne, nes vyro nėra. O ir pastoti būtų buvę neįmanoma nes ovuliacija neįvyko verysad.gif progesteronas iš vis labai labai žemas verysad.gif Progesteronas nmol/L Folikul.f. 0.181-2.84; ovuliac.f. 0.385-38.1; liutein.f. 5.82-75.9; menopauzėje 0.159-0.401 mano yra - 0.27 O su prolaktinu kaip suprantu viskas gerai.Prolaktinas mIU/L102 - 496 mano yra - 317.0 Užsirašiau pas ginę, tai eisiu gruodžio 13 d. Dabar laukiu mmm, tikiuosi jos pasirodys, o tada pasidarysiu visus reikalingus hormonus. Ir pas ginę nueisiu ne tuščiom rankom.

as tokia pat kaip ir tu, sventa dvase nebent ipus biggrin.gif
saunuole kad imiesi visu imanomu tyrimu! gine gales gydimo plana sudaryti.

maniske gine atostogauja, blyn po bahamus duodasi rolleyes.gif wub.gif o man jos reiiiikia ax.gif noriu kad apziuretu, noriu kad kazkur nusiustu, nezinau kur bet kazkur kad kazkas pajudetu i prieki. ax.gif
Atsakyti

Aš šiandien prisipirkau nėštumo testų :) Vis nenusprendžiau kiek pirkti, tai pasiėmiau 3. Sakiau 3mėn. bus :D bet jau matau save kai jie ateis kitą savaitę reikės labai laikytis, kad nepasidaryti jo :D Nors puikiai suprantu, kad mėnesinės dar tik 11d. turėtu būti (nebūti tikiuosi), bet jau galvoje kirba mintis kaip mums pavyko šį mėnesį :) 

Dar gundžiausi nusipirkti ovuliacijos testus, bet dar susilaikiau, atsiduodu natūraliam planavimui pakolkas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 30 lapkričio 2018 - 13:35
QUOTE(Sange @ 2018 11 30, 11:33)
<p>Aš šiandien prisipirkau nėštumo testų smile.gif Vis nenusprendžiau kiek pirkti, tai pasiėmiau 3. Sakiau 3mėn. bus biggrin.gif bet jau matau save kai jie ateis kitą savaitę reikės labai laikytis, kad nepasidaryti jo biggrin.gif Nors puikiai suprantu, kad mėnesinės dar tik 11d. turėtu būti (nebūti tikiuosi), bet jau galvoje kirba mintis kaip mums pavyko šį mėnesį smile.gif </p>
<p>Dar gundžiausi nusipirkti ovuliacijos testus, bet dar susilaikiau, atsiduodu natūraliam planavimui pakolkas smile.gif</p>

dar anksti labai biggrin.gif negadink nt. man si menesi visai tusciai, mb nera tai nieko ir nebus ax.gif
Atsakyti

dar anksti labai biggrin.gifnegadink nt. man si menesi visai tusciai, mb nera tai nieko ir nebus ax.gif

Dar neplanuoju, bet kitos savaitės gale jau pirštus manau niežtės :) Nors kai pirmasis nėštumas buvo, buvau rami ir net nelabai tikėjau, kad pastojau. Taigi net nebuvo poreikio darytis nėštumo testą. O dabar jau laukiu labai :)

Šį mėnesį namų darbus atsakingai darėm :)

Atsakyti

Mes eglutę :egle:  pasipuošėm :D. Pirmi metai per gyvenimą, kad taip anksti būtumėm pasistatę. Bet viskas, šventinis laukimas prasidėjo  :newyear: . Tikiuosi dosnus Kalėdų senelis   :santa:bus visom prasmėm  :dovana:  :dovana:  :dovana:  ir  :nestuke

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 30 lapkričio 2018 - 21:20