QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 30, 10:35)
<p>Gintare
</p><p></p><p>O aš buvau kątik konsultacijoje santarose. Apžiūrėjo, surašė tyrimus kuriuos reikia pakartoti, tada pasakė kad esam sveiki ir rekomenduoja daryti IVF...tai liūdna esu dbr labai. Gerai kad vyras geležinių nervų.</p>
brangioji tu mano
kodel liudi..? juk IVF tai vienas zingsnis arciau maziuko juk. juk kai pagalvoji jai taip nepavyksta juk dar gali ir pora metu praeiti sito laukimo. oc ia jau vistik sansai didesni manau
. neliudek, mes su tavim
ir as manau kad cia prasideda tavo finiso tiesioji link
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 30, 11:18)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maištautoja" data-cid="72281049" data-time="1543567049"> Nd nebuvo?
</blockquote> Ne, nes vyro nėra. O ir pastoti būtų buvę neįmanoma nes ovuliacija neįvyko
progesteronas iš vis labai labai žemas
Progesteronas nmol/L Folikul.f. 0.181-2.84; ovuliac.f. 0.385-38.1; liutein.f. 5.82-75.9; menopauzėje 0.159-0.401 mano yra -
0.27 O su prolaktinu kaip suprantu viskas gerai.Prolaktinas mIU/L102 - 496 mano yra -
317.0 Užsirašiau pas ginę, tai eisiu gruodžio 13 d. Dabar laukiu mmm, tikiuosi jos pasirodys, o tada pasidarysiu visus reikalingus hormonus. Ir pas ginę nueisiu ne tuščiom rankom.
as tokia pat kaip ir tu, sventa dvase nebent ipus
saunuole kad imiesi visu imanomu tyrimu! gine gales gydimo plana sudaryti.
maniske gine atostogauja, blyn po bahamus duodasi
o man jos reiiiikia
noriu kad apziuretu, noriu kad kazkur nusiustu, nezinau kur bet kazkur kad kazkas pajudetu i prieki.
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.