Garbanele, o koks buvo prolaktinas? Aš šiandien irgi pridaviau kraują. Bus ryt po pietų atsakymas sakė.
Garbanele, o koks buvo prolaktinas? Aš šiandien irgi pridaviau kraują. Bus ryt po pietų atsakymas sakė.Kovą 619, dabar 585 mU/l. Norma lygtais iki 535 ar mažiau kiek, čia pagal mano polikliniką. Kadangi jau metai planavimų praėjo, o akivaizdžių priežaščių prolaktinui padidėti nėra, tai ir skyrė vaistus. Sakė jis toks ribinis, padidėję, bet dar nebaisiai daug. Bet ir tiek gali pakakti, kad nepavyksta pastot.
Kovą 619, dabar 585 mU/l. Norma lygtais iki 535 ar mažiau kiek, čia pagal mano polikliniką. Kadangi jau metai planavimų praėjo, o akivaizdžių priežaščių prolaktinui padidėti nėra, tai ir skyrė vaistus. Sakė jis toks ribinis, padidėję, bet dar nebaisiai daug. Bet ir tiek gali pakakti, kad nepavyksta pastot.
Tikimes nukris ir pavyks
Sveikos, mergaites. Idomiai cia plepat, bet man dar toli grazu iki suvokimo... tie visi tyrimukai ir skaiciukai dar tamsus miskas...
as siandien pradejau ot darytis. Vel maratonas is naujo. Nu gal jau SI KARTA ka nors isstenesim... reikia tiketis isankstinio kaledinio stebuklo
Čia lidl specialiai ant žaizdų mina?? Nėščiųjų džinsai po 13€ 😂 nors imk ir pirk ateičiai 😂
Čia lidl specialiai ant žaizdų mina?? Nėščiųjų džinsai po 13€ 😂 nors imk ir pirk ateičiai 😂
Lokysta
O sakykit po kiek dienų jums prasideda mėmės po ovuliacijos? Nes aš taip keistai jaučiuosi. Šianakt vėl migrena užklupo, bet šį syk nestipri. Pilvą taip įdomiai raižo kaip prieš mmm. Bet iki jų jei žiūrint pagal praeitą ciklą liko dar savaitė.
O sakykit po kiek dienų jums prasideda mėmės po ovuliacijos? Nes aš taip keistai jaučiuosi. Šianakt vėl migrena užklupo, bet šį syk nestipri. Pilvą taip įdomiai raižo kaip prieš mmm. Bet iki jų jei žiūrint pagal praeitą ciklą liko dar savaitė.
14-tą dieną po ov išlenda mm. Na skausmai gal ką gero byloja 😁 man jau kelias dienas vis gimdą pamaudžia, nors palei ov testus tai šiandien 3dpo. Ir vis dar laukiu papų skausmo. Kaip nėr taip nėr 🤷♀️
Normalu mmm sulaukti 10-16 DPO. Mano vidurkis 13 būdavo
14-tą dieną po ov išlenda mm. Na skausmai gal ką gero byloja 😁 man jau kelias dienas vis gimdą pamaudžia, nors palei ov testus tai šiandien 3dpo. Ir vis dar laukiu papų skausmo. Kaip nėr taip nėr 🤷♀️
Gero tai nieko, nes iš šventos dvasios vaikučiai neatsiranda
Gero tai nieko, nes iš šventos dvasios vaikučiai neatsiranda
Kaip tai neee 😁😁 tai gam mm sublūdo? 🤷♀️