Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

kas ka per savaitgali nuveiket?

ziemuze atejo jau :D man reikes tuoj vaziuot broli is oro uosto pasiimt, vyras gasdina, kad slidu labai, tai man baisu jau darosi, su sita masina dar nevaziavus saltuoju sezonu. Nu bet tikiuosi viskas bus ok :rolleyes: 

Atsakyti

Aš šiandien kalėdinius sausainius kepiau, kvepia dabar visi namai kalėdom 😍

O dėl slidumo tai visad reik saugotis, nes toks neaiškus nulis lauke :) vakar tai labai slidu buvo kol į miesta neįvažiavau. Tai jei nuo miesto važiuosi gal nieko

Atsakyti

As jau namie sveika gyva :D slidu nebuvo, bet aplamai labai nemalonu tokiu ori vairuot, tai slapia, tamsu ir purskia. Fui

as tai siandien keksa kepiau, irgi namai kvepejo. Pakol su mesa neuzsmardinau :D 

Atsakyti

Aš šiandien kaimų keliukais laksčiau, tai nebuvo slidu. Bet labai bjauriai jau sutemus link Klaipėdos važiuot, visi po savaitgalio varo priešprieša, blizgina į akis, dulksna tokia dar. Fekis 🙈 

Vakare prisivirėm vištienos sriubos su vyru, tai apsivalgėm. Prieš tai mama atėjo, atsinešė savo daryta pyragą su mėlynu pelėsiu, aš turėjau dar turkiškos chalvos su pistaškėm. Vien žo, ėdesio diena 😁

Atsakyti

labas rytas! paskaiciau ka prirasinejot  :) 

as ramiai laukiu mmm savaitgali kaip tik ant keliones i Londona  :devil:   jau savaite geriu vaistus sumazint TTH. Nes tai didelis trukdis pastojimui. tai va, labai tikiuosi kad dideliu problemu ateiti nebus  :ax:   si menesi pewr daug ir nesitikiu nikeo  :ax:​  

Atsakyti

Labukas. As jau papietavus. Soti rami :D 

Gintare, o tau kazkas jautesi, kad negerai? Ar cia tik pagal tyrimus suzinojai? 

As tai si men labai tikiuosi. Kaip ir kiekviena :Dsiandien jau pradejau bkt matuotis, jau pirmas taskelis yra :D

Atsakyti

Labukas. As jau papietavus. Soti rami :D

Gintare, o tau kazkas jautesi, kad negerai? Ar cia tik pagal tyrimus suzinojai? 

As tai si men labai tikiuosi. Kaip ir kiekviena :Dsiandien jau pradejau bkt matuotis, jau pirmas taskelis yra :D

nieko nejauciau.. THH yra normos ribose. Mano 3,6, o max gali but 4,1. Bet tai yra per daug kad pastot ir nepersileist. Turi but maziau nei 2.. 

Dariausi tyrima profilaktiskai, nes pries 3 menesiu buvo persileidimas. Itariau kad gali but kazkas su hormonais, nes ir anskciau esu turejus bedu. Pasitariau su ginekologe, ji patare vaistu pagalba nuleist THH zemiau 2- tada zymiai lengviau pastot ir sumazeja persileidimo rizika.  

Atsakyti

Mano prieš 2 m irgi buvo tth pakilęs virš 3, ir davė mažą dozę gert. Bet pagėrus pira men nutraukiau. Po to dar dariausi po pusės metų buvo sumažėjęs iki 2.3

Atsakyti

Mano prieš 2 m irgi buvo tth pakilęs virš 3, ir davė mažą dozę gert. Bet pagėrus pira men nutraukiau. Po to dar dariausi po pusės metų buvo sumažėjęs iki 2.3

o dabar nedarei?  man sake kad turi but zemiau 2 kad pastot..

Atsakyti

Gintare, o kaip pasireiškė įtarimai, kad kažkas su hormonais negerai, kad darėtės tyrimą? 

Atsakyti

Gintare, o kaip pasireiškė įtarimai, kad kažkas su hormonais negerai, kad darėtės tyrimą? 

esu turejus problemu su skydliauke anksciau, todel profilaktiskai darau tyrimus karta per metus. 2 ar 3 metus tyrimai buvo geri, bet kadangi patyriau persileidima- is karto kilo itarimas. todel pasitikrinau. Realiai is normos ribu neiseina, todel nejauciu jokiu simptomu (tik slenka plaukai labiau, bet tai gali but ir siaip rudeninis slinkimas), bet norint pastotot, turi but zemesnis TTH.   Toms kurios planuojat, rekomenduoju pasitirint skydliaukes hormonus..labai daznai tai buna nepastojimo priezastis.. 

Atsakyti

Hmm aš turėjau persileidimą, bet daktarė nepasiūlė darytis jokių tyrimų. Su skydliaukę neturėjusi jokių problemų. Pastojau iš pirmo ciklo, bet va persileidau. Dabar vėl planuojam, bet vis kirba mintys kodėl įvyko persileidimas ir ar nereiktu kokių tyrimų pasidaryti. Bet gal leisti kelis ciklus paplanuoti ir jeigu jau nepastosiu, tada kokius tyrimus pasidaryti? Net nežinau, taip norisi vėl pastoti.... 

Atsakyti