Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Oho. Nu cia kuo toliau, tuo painiau :D atrodo jau viskas aisku ir bam, islenda dar koks nors biesas :D reikes pries miega paskaityt daugiau

anksciau viskas taip paprasta atrode, panori ir pastoji, o dabar... 

Atsakyti

Aš apie tą progesteroną tik čia ir sužinojau. O tada nusprenžiau pasiskaitinėti. Šiandien sugalvojau susivesti dar į TD kalendorių viską pasitikrinimui dėl tos ovuliacijos,  suvedus duomenis neparodė kad O įvyko. tai stebėjau kitų kalendorius ir išsiaiškinau kad temperatūra čia kalta, kad nerodo įvykusios. Tada žaidžiau su temperatūrom ir paaiškėjo kad turi dabar kilti. Kaip sakant kuo giliau į mišką tuo tamsiau 🙈 

Atsakyti

Dar išsiaiškinau apie BKT kad ji dažniausiai išlieka pakilusi iki kito ciklo pradžios. Jei nukrenta tada mmm turi pramušti, jei išlieka pakilusi yra tikimybė, kad užkibo žirniukas. 

Atsakyti

nu idomu tikrai. Tikrai nemaniau, kad kadanors uzsiimsiu bkt matavimais ir pan  :D bet ko tik nepadarysi del svajones

Atsakyti

Aš prieš tai matavausi bkt ir pirmą ciklą irgi dariau prg, tai buvo pakilęs. Kitą ciklą irgi pakilo bkt ir laikėsi net iki mm dienos ir nukrito tik kai prasidėjo mm. 

Atsakyti

Aš žymiuosi telefone. Programėlę Fertility Friend mobile naudoju. Jie ir internetinį puslapį turi. Ten visko daug galima žymėtis.

Atsakyti

Labas rytas. As sau miegu, sapnuoju, kad post.lt tikrinu info apie testuku siunta ir raso, kad siunta jau pastininkas isnese man. Galvoju o, kaip gerai, spesiu dar atsikelt, pagert kavos. Ir tuo sapno momentu skambutis i duris :D kaip sokau, greit tik uz chalato ir kaip arklys laiptais nubildejau :D 

Knietejo iskart isbandyt termometra, ar viskas veikia, tai dingo visi miegai. Pradesiu jau diena dar biski patamsiais :D 

Atsakyti

Labas rytas. As sau miegu, sapnuoju, kad post.lt tikrinu info apie testuku siunta ir raso, kad siunta jau pastininkas isnese man. Galvoju o, kaip gerai, spesiu dar atsikelt, pagert kavos. Ir tuo sapno momentu skambutis i duris :D kaip sokau, greit tik uz chalato ir kaip arklys laiptais nubildejau :D

Knietejo iskart isbandyt termometra, ar viskas veikia, tai dingo visi miegai. Pradesiu jau diena dar biski patamsiais :D

Tai termometrą iš ryto gavai? Jei taip matuotis tik ryt ryte iškart pabudus ir iš lovos neatsikėlus :)

Atsakyti

Kurios pradėjot matuot BKT, rašo daug apie įvairius trikdžius, kurie gali įtakoti jos padidėjimą. Tai labai individualu, ir realiai tik bematuodama atseki, kas kraipo rezultatus.  Man netgi keli atsikėlimai prie vaiko mažai įtakos turėdavo. Bet jei būna stipriai per karšta miegot, ir prakaitas išmuša, tai padidina per kokias dvi padalas.

Dukra susirgo, vėl visas savaitės ritmas išsiderins... O vaiko labiausiai gaila.

Ir dar pasiguosiu, kad bert pradeda beliakaip... seniai taip nėr buvę. Kaži, gali tie papildai taip daryt???  :hmm:​ Nors juos tik kelios dienos kaip geriu.

Atsakyti

Kurios pradėjot matuot BKT, rašo daug apie įvairius trikdžius, kurie gali įtakoti jos padidėjimą. Tai labai individualu, ir realiai tik bematuodama atseki, kas kraipo rezultatus.  Man netgi keli atsikėlimai prie vaiko mažai įtakos turėdavo. Bet jei būna stipriai per karšta miegot, ir prakaitas išmuša, tai padidina per kokias dvi padalas.

Dukra susirgo, vėl visas savaitės ritmas išsiderins... O vaiko labiausiai gaila.

Ir dar pasiguosiu, kad bert pradeda beliakaip... seniai taip nėr buvę. Kaži, gali tie papildai taip daryt???  :hmm:​ Nors juos tik kelios dienos kaip geriu.

Jei paguosiu, esu spoguota kaip paauglė 🙈 visą tai atsirado nustojus gert kt ir pradėjus papildus. Ir vis nemažėja, nė nežinau kaip kovoti 🙄

Atsakyti

Jei paguosiu, esu spoguota kaip paauglė 🙈 visą tai atsirado nustojus gert kt ir pradėjus papildus. Ir vis nemažėja, nė nežinau kaip kovoti 🙄

Kažkada seniai seniai kai gėriau KT, po jų nutraukimo mane kelis mėnesius bėrė. Baisu buvo. Man pagelbėjo nakvišos.

Atsakyti

Tai termometrą iš ryto gavai? Jei taip matuotis tik ryt ryte iškart pabudus ir iš lovos neatsikėlus :)

Labukas. As tik pabandziau, ar veikia. Nesizymejau dar nieko :D ryt pradesiu

Atsakyti