Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Nu va, uzsisakiau termometra ir testuku, dabar jau turesiu veiklos :D 

Atsakyti

Nu va, uzsisakiau termometra ir testuku, dabar jau turesiu veiklos :D

Iš kur užsisakėt? :) 

Atsakyti

Iš kur užsisakėt? :)

Is testai.eu

kazkaip geros kainos ten ir labai greit atsiuncia

Atsakyti
as kaip mimozzza neturiu su kuo biggrin.gif gruodis nupluakia visiskai.. o liudna tai sakes.. apskritai isvis kazkoks liudesys kankina.. uztat parsirysem kaledinius papuosimus su dukra ir stala jau pasigrazinom. dievazi gruodzio 1 pas mus jau egle stoves ax.gif

einu irgi testu prisipirksiu tai bentO pasekti galesiu.
Atsakyti

O mes visada gruodzio 1 puosiames :D kaip faina, laukiu jau tos sventines nuotaikos. Ir dovanu pilve :D  :D  :D 

Atsakyti

Jas ir ov ir nt prisisakiau is testai.eu. Apie 1d turetu but O, tai zaisiu kita savaite ☺️ taip noreciau Kaledines dovanos...  :wub:​ 

Atsakyti

Kad visoms laukiančioms po tokią dovanėlę  :4u: .

Kokia aš pikta ir be nuotaikos šiandien nuo pietų. Nesveikai. Sugebėjau vyrą praktiškai apšaukt lygioj vietoj. PMS kaip ir labai ankstoka būtų dar. Net darbe klausinėjo, kas pasidarė.

Atsakyti

Kad visoms laukiančioms po tokią dovanėlę  :4u: .

Kokia aš pikta ir be nuotaikos šiandien nuo pietų. Nesveikai. Sugebėjau vyrą praktiškai apšaukt lygioj vietoj. PMS kaip ir labai ankstoka būtų dar. Net darbe klausinėjo, kas pasidarė.

Hormonai siauteja? :D 

as tai dziaugiuosi, kad pagaliau savaitgalis... *****, pries tas sventes tiek darbo, kad neimanoma jau. Nu bet ir ryt nepailsesiu, reikes namus kuoptis, nes siokiom dienom tai prabegom kazka daugmaz pasitvarkai..  :D ir pamiegot nesigaus, nes pastininkas is pat ryto atsibels su testais mano :D nu bent pradesiu bkt matuotis. Jau atsispausdinau lentele. Kazin kaip ten seksis man zymetis. Reikes gal td ta grafikeli vestis geriau

Atsakyti

o, cia cenzuruoja net zodi bl*mba?  :blink:  :D 

Atsakyti

Aš programėlėje žymiuosi :) šiandien BKT truputi pakilo. Užvakar nukrito iki 36,4, vakar buvo 36,5. Šiandien 36,7. Įdomu ar dabar tokia ir laikysis ar dar biški kils ir tada laikysis. Kaip sakant eksperimentinis ciklas :) ateinantį ketvirtadienį eisiu pasidaryti progesteroną, gal reiktų ir prolaktiną pasidaryti. Truputi pasiskaitinėjau, tai kaip tik 7 DPO reikia darytis šiuos. Tai ir paaiškės ar ta ovuliacija įvyko ar ne. 

Atsakyti

O tas tyrimas tai parodo? As galvojau matuojantis bkt buna aisku, ar ovuliacija ivyko..

reikes dar daugiau pasigilint

Atsakyti

Aha pasirodo parodo progesteronas ar įvyko O, jei skaičiukai ne maži vadinasi įvyko ir pilnavertė, bent jau taip išsiskaičiau. O jei žemi tai galėjo įvykti, bet nepilnavertė arba iš vis neįvykti. Kažkas taip, jei suklydau pataisykit. :) jei mano BKT ir toliau kils dar tris dienas, tai vadinasi O įvyko. Jei nekils daugiau vadinasi O nebuvo. Ištestavau TD kalendorių katik  :) Jei įvyks parodys tik progesteronas ar pilnavertė buvo ar ne. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 23 lapkričio 2018 - 21:15