beje pirmo vizito metu echoskopijos nedaro?
O sakykit kaip su tais jautrumais ovuliacijos testų? 🤔 maniškiai 25 mIU/ml. Ką tai reiškia?
Labas rytas. Pas mane testukas tuscias, manau jei kazkas butu, tai tikrai rodytu. Dabar laukiu greiciau mmm ir pradet vel maratona is naujo
Labas rytas. Pas mane testukas tuscias, manau jei kazkas butu, tai tikrai rodytu. Dabar laukiu greiciau mmm ir pradet vel maratona is naujo
OV nedarei? ☺️
OV nedarei? ☺
Dariau uzvakar - tuscias
gal vėlyva ovuliacija? ir dar vilties yra?
o man idomiai nt neryskeja..
11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm
11.19 finy -gal jau prisiplanavo..? laukiam patvirtinimo
12.01 Gintare0820 nelaukia mmm
12.05 Garbanelele nelaukia mmm
12.07 _mimozza_ labai laukia mmm
12.09 Loyal Warrior nelaukia mmm
12.09 Lokysta nelaukia mmm
12.11 Sange nelaukia mmm
12.14 -hal- nelaukia visai
12.15 Maištautoja nelaukia mmm
12.16 Neeilinė laukia II
12.18 pegile nelaukia mmm
O ta nare nnnauja111 gal jau ?
Neeilinė Seniai jau girdėta ši narė, gal tikrai jau Va mano ov testukai. Kaži jei būčiau vakar dariusi kokią 14 val. ar galėjo būti ryškesnė ta testinė juostelė? šiandien dar pasidarysiu vieną, bet matyt jau nebebus ryškaus, nes jau vakar apie 23 jau nublankęs. Kaip jūs manot?
IMG_20181122_093807.jpg 73,28KB 0 Parsiųsta kartų
O naktį kokia baisi migrena buvo užpuolusi, negalėjau net miegoti. Nuo galvos skausmo net pykino 🙈 dabar jau visai neblogai.
Mimoza, as manau, kad jau neryskes. Kazkur tam tarpe ir butu buve ryskiausia, turbut nepagavai tiesiog. Dabar padirbet gerai ir nelaukt mmm
Mimoza, as manau, kad jau neryskes. Kazkur tam tarpe ir butu buve ryskiausia, turbut nepagavai tiesiog. Dabar padirbet gerai ir nelaukt mmm
Tai va pirmą kartą gaudau aš šitaip. Antram kartui jau žinosiu. O aš labai labai laukiu mmm, nes nėra su kuo padirbėt.
O dabar klausimas, kada man darytis progesteroną, kad įsitikinčiau ar įvyko ovuliacija? Programėlė rodo kad šiandien ovuliavija.