Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

O dabar klausimėlis toms, kurios matuojasi BKT. Mano tris dienas buvo 36,6, o šiandien pakrito iki 36,4. Ryt programėlė rodo ovuliaciją, ov testo dar nedariau šiandien, bet prieš tai buvo visi neigiami. Tai greičiausiai kad O vėluos. Ar ir jums pakrenta temperatūra. Miegojau šianakt, kaip niekad gerai :) kadangi pirmą ciklą matuoju tempę tai kol kas nežinau kaip viskas vyksta :)

BKT prieš O gali pakristi, normalu.

Aš buvau pas ginę. Pradžiai prolaktiną kartosiu. Liepe gerti CycleBalance po 2 paketėlius. Jei prolaktinas geras, tada gerti tuos papildus 3 mėn. ir jei nepasiseks, ateiti vėl. Jei prolaktinas grybaus, tada spręsim atskirai, ką daryt.

Atsakyti

BKT prieš O gali pakristi, normalu.

Aš buvau pas ginę. Pradžiai prolaktiną kartosiu. Liepe gerti CycleBalance po 2 paketėlius. Jei prolaktinas geras, tada gerti tuos papildus 3 mėn. ir jei nepasiseks, ateiti vėl. Jei prolaktinas grybaus, tada spręsim atskirai, ką daryt.

jus galit mane apsviest kas tas prolaktinas? kodel ji reikia gert?  :hmm:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šiandien ov ryškiausias, bet lyg dar trūksta iki teigiamo, jei dar vakare pasidarysiu ar dar gali ryškėti?  :hmm:

Priedas  IMG_20181121_162831.jpg   39,9KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

jus galit mane apsviest kas tas prolaktinas? kodel ji reikia gert?  :hmm:  :rolleyes:​ 

Prolaktinas tai hormonas. Jis pas mane visad būdavo padidėjęs, todėl mm nebūdavo. Bet dabar nesityriau iš tikro. Jei padidėjęs nevyksta ovuliacija, taip pat nutrūksta menstruacinis ciklas. 

Atsakyti

Šiandien ov ryškiausias, bet lyg dar trūksta iki teigiamo, jei dar vakare pasidarysiu ar dar gali ryškėti?  :hmm:

attachicon.gifIMG_20181121_162831.jpg

Mano akiai dar truksta siek tiek

Atsakyti

Reikės kokią 20 val dar pasidaryti, žiūrėsiu ar kas keisis. Bet šiandien taip keistai, pirmą kartą šlapimas toks drumzlinas. Kaži kodėl :hmm: gal kad antibiotikus geriu. 

​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 21 lapkričio 2018 - 17:17

Turetu rysket. Kazkokiam forume skaitinejau tema apie ot, tai viena mergaite irgi kelis kartus dare per diena ir lygtai 1 ar tai 2val nakties ryskiausias buvo. Paskui ryte jau blankus

Atsakyti

Finy, kaip tu? Jauti jau ka nors? Siandien darei nt?

krauja? Kiek klausimu :D 

Atsakyti
ačiū merginos už patarimus, bandysiu gaudyt savo ginės kokį laisvą laiką.
o per šventes nori nenori teks prasinešti namiškiams, nes klausinės kodėl čia šampano atsisakai ar vyno taurės.
nieko nejaučiu, tik kartais pamaudžia pilvą ir tiek biggrin.gif nt nedariau, kraujo daugiau irgi nedariau. nt gal dar pagadinsiu pasižiųrėt ar ryškėja biggrin.gif beje nuo gruodžio 1 pas gines reik siuntimo umn.gif
Neeiline, kaip tavo reikalai? rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 21 lapkričio 2018 - 20:21

Ta prasme reiks siuntimo? Pablūdo valdžia visai. Ir taip pas jas pakliūti misija praktiškai neįmanoma, pas šeimos irgi, o čia dar ir siuntimo reikia...

Atsakyti

ačiū merginos už patarimus, bandysiu gaudyt savo ginės kokį laisvą laiką.
o per šventes nori nenori teks prasinešti namiškiams, nes klausinės kodėl čia šampano atsisakai ar vyno taurės.
nieko nejaučiu, tik kartais pamaudžia pilvą ir tiek biggrin.gifnt nedariau, kraujo daugiau irgi nedariau. nt gal dar pagadinsiu pasižiųrėt ar ryškėja biggrin.gifbeje nuo gruodžio 1 pas gines reik siuntimo umn.gif
Neeiline, kaip tavo reikalai? rolleyes.gif

Nepagadinsi jau :D  :nestuke 

pas mane kol kas ner ziniu, ryt bandysiu nt daryt, jei mmm nesugriaus planu :D 

tai va, ryt prisiduodam

Atsakyti

Aš turėdavau pasiteisinimą, kad geriu antibus dėl ko nors 😂 dėl nėščiųjų dažno lakstymo į wc puikiai priliptų kas nors su šlapimo takais 😂 

Neeilinė, laikau kumščius ir už tave. Tikiuosi ryt bus džiugos žinios arba foto su II :) 

Atsakyti