Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

ačiū už sveikinimus wub.gif gaudykit po virusiuką, o kas norit dvynių imkit po du virusus biggrin.gif
su pranesimu buvau neoriginali, supakavau podziuka biggrin.gif
vyro labai nustebint nepavyko, jis jau nujautė, dar vakar kaip tyčia buvom ivažiavę tai klausinėjo ar ner teigiamo nt biggrin.gif kai idaviau dovaną, sako čia nėštumo testas? lotuliukas.gif
Neeiline kaip tu? kaip tavo testas?
Atsakyti

- finy  sveikinu labai labai  :nestuke  Tikiuosi, kad nėštumas bus lengvas ir džiugus :) 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 11 21, 11:53)
<p>- finy  sveikinu labai labai  nestuke.gif  Tikiuosi, kad nėštumas bus lengvas ir džiugus smile.gif </p>

Kazi ar buna ju lengvu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. As siandien nedariau testo. Bandysiu ryt, jei mmm neaplankys iki tol. 

Finy, zinok mano nestumas buvo super lengvas, neskaitant ten pabaigoj tu nepatogumu per karscius, taip kad nenusiteik blogiausiam :wub:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2018 11 21, 12:17)
<p>Sveikos. As siandien nedariau testo. Bandysiu ryt, jei mmm neaplankys iki tol. </p><p>Finy, zinok mano nestumas buvo super lengvas, neskaitant ten pabaigoj tu nepatogumu per karscius, taip kad nenusiteik blogiausiam wub.gif  4u.gif </p>

As kai vien pagalvoju apie tuos papildomus kg man iskart sunku jau biggrin.gif
Tikekimes ir nepasirodys. Mausim kartu i liepu tema bigsmile.gif
Atsakyti

As kai vien pagalvoju apie tuos papildomus kg man iskart sunku jau biggrin.gif
Tikekimes ir nepasirodys. Mausim kartu i liepu tema bigsmile.gif

Nu tie kg tai baisu baisu, bet as viska pameciau labai greit  :D as jei ir mausiu, tai jauciu i rugpjucio, nes liepos jau bus ant menesio didesni kleckai, tai neidomu :D 

Atsakyti
Tai as irgi rokia ant ribos, ziurėsiu ka gine sakys biggrin.gif pas davo gine nepapulsiu, pasja artimiausias talonas tik 12.31. Nesamone kazkokia unsure.gif
Atsakyti

Tai as irgi rokia ant ribos, ziurėsiu ka gine sakys biggrin.gifpas davo gine nepapulsiu, pasja artimiausias talonas tik 12.31. Nesamone kazkokia unsure.gif

Na labai skubėti pas gine neverta, nes gali dar nematyti nieko. Geriausia apsilankyti 6-7 savaitę. Kai jau širdelė pradeda plakti. Taigi manau tikrai galit laukti dar kelias savaites. 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 11 21, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72271966" data-time="1542799525"><div><p>Tai as irgi rokia ant ribos, ziurėsiu ka gine sakys vartotojo įkelta nuotraukapas davo gine nepapulsiu, pasja artimiausias talonas tik 12.31. Nesamone kazkokia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na labai skubėti pas gine neverta, nes gali dar nematyti nieko. Geriausia apsilankyti 6-7 savaitę. Kai jau širdelė pradeda plakti. Taigi manau tikrai galit laukti dar kelias savaites. </p>

Bet cia menuo gaunasi. Plius per kaledas jau kaip ir noretumem pranest, o nebuvus pas gydytoja kazkaip nedrasu
Atsakyti

Bet cia menuo gaunasi. Plius per kaledas jau kaip ir noretumem pranest, o nebuvus pas gydytoja kazkaip nedrasu

na čia kiekvienai labai skirtingai, bet aš kai turėjusi jau vieną persileidimą, tai su tais pranešimais dabar būčiau laaabai atsargi.... 

Bet tikrai būna atvejų, tai nėštumo dar nemato, nes jis tiesiog per mažas. Ar aparatai prasti, ar ginekologė prasta, bet nėščiųjų grupėse pilna ašaras liejančių, kad nuėjus pas daktarę nieko neparodė, nors nėštumo testas rodo teigiamas dvi juosteles. Aš pirmą kartą ėjau man rods 7 savaičių, tai viską jau matė ir galėjo patvirtinti nėštumą. 

Tikiu, kad labai nekantraujate, bet kokias dvi savaites dar tikrai vietoj jūsų niekur neskubėčiau ;) o tyliai džiaugčiausi :)

Atsakyti

As pirma karta ejau 5sav, tai matesi tik vieta, kur galimai zirnis tvirtinasi. Paskui 8 sav jau ir matavomes, ir fotkinomes... :D 

finy, bandyk kasdien po kelis kartus tikrintis, vdrug kazkas atsisakys ir atsiras laisva vietele

Atsakyti

Finy, aš ir patariu neskubėti. Aš buvau su pirmu nėštumu apie 6 sav. lyg. Bet liepė ateiti po poros savaičių, kad galėtų išgirsti širdelę. Beje kol kas nieko ten ir nesimatys kai tik apie dvi savaites žirniukui. Vėliau atsiranda puslytė, o ar ji pilna ar tuščia tik 7-8 savaitę gali pasakyti. Mano pažįstamai 7 savaitę kažkur dar buvo tuščia :( liepė dar laukti bet deja nesivystė :( neskubėkit skelbtis, išlaukite tuos pirmuosius tris mėnesius ir pasidžiaukite kartu su vyru. Paskui labai skaudu kai visi klausinėja kaip vystosi, o turi pranešti kad deja pabėgo :(

O dabar klausimėlis toms, kurios matuojasi BKT. Mano tris dienas buvo 36,6, o šiandien pakrito iki 36,4. Ryt programėlė rodo ovuliaciją, ov testo dar nedariau šiandien, bet prieš tai buvo visi neigiami. Tai greičiausiai kad O vėluos. Ar ir jums pakrenta temperatūra. Miegojau šianakt, kaip niekad gerai :) kadangi pirmą ciklą matuoju tempę tai kol kas nežinau kaip viskas vyksta :)

Atsakyti