QUOTE(Lokysta @ 2018 10 09, 09:00)
<p>Ačiū merginos 😊 čia kaip visi sako mano leliukai kol kas 😁 didžiausias džiaugsmas, kad jie baisiai vaikus myli, veislės viena paskirčių ir būdavo auklės, tai manau kaip nuostabu turėtų vaikui augti tarp tokių. Man mama tik žiurkę nupirko kai buvau gal 6-7 metų 😂😂</p>
suo ir vaikai yra geris isvis
QUOTE(gintare0820 @ 2018 10 09, 09:19)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lokysta" data-<p>o man ziurkes patinka as turiu nykstukini ziurkena namuos. Sakiau kad perku sunui
nors pati susilydziau parduotuvej pamacius
</p>
cia as taip 'vaikam' kate partysiau
QUOTE(gintare0820 @ 2018 10 09, 12:48)
<p>taip nuotaiko nera sakes...
tik parasiau kad pirksiu testa po darbo...neprireike
kaip pavydziu tom kurios pastoja per 1-2 menesius...kaip taip imanoma?
man nelemta.. </p>
ei nosi i virsu.. nors liudna ir man bet viskas bus gerai mums visoms
QUOTE(Garbanelele @ 2018 10 09, 18:19)
<p>Dauguma pavydim... vyrui tą patį sakiau. Mums jau dvyliktas planavimų mėnuo. Galvoju kaip pas ginę užsiregistruot. Vietų totaliai nėra, net po mėnesio. Ar čia privačiai eiti. Pasimetus visiškai. O gal dar laukti.</p>
o neikarto nebandei nueiti pas kita giniu.?
QUOTE(gintare0820 @ 2018 10 10, 05:22)
uzsirukyt...
</p><p>vakare pasakiau MB kad parejo mmm...jis irgi nuliudo... bet sakem dabar rimtai susiimsim. Jis prades daugiau sportuot, nes tai pagerina spermiuku kokybe, nevartosim visai alkoholio tuo vaisingu laikotarpiu ir dirbism kelias dienas is peties
kita menesi turi pavykt!
</p>
nerukyyyyyyk! jai nerukai tai ir nepradek
geriau jau vyno taure ikalk su vyru
QUOTE(Malvina Tiškevičienė @ 2018 10 10, 08:13)
<p><span>Sveikos esu naujoke pas jus bet tikiuos. Priimssite i savo rata rasau su labai kvaila isituacija norejau pasiteirauti ar kurei yra taip buve jog testukai teigiami ginekologe kazka kai jin paiskino jog maza taskiuka matau 0.20mm Mate gimdoje o kraujo atsakymas neigemaso testai nestumo teigiami. Nebezinau nei ka galvoti nei. Ka daryti visi. Testai fotografuoti neiskarto jau stovi. Jie kuri. Laika paemiau nufotografuoti tik dabar po visu nesamoniu </span></p>
kraujo tyrimas deja tiksliausias. buvo ir man taip kaip tau., tiesiog neuzsikabino manau ir tiek. prasides mm kaip visada
man kazkoks tvarkymosi etapas
savanoriskai, o ne is reikalo visus namus po biskeli i virsu keliu