Finy, kaip pati jauties?
Labai keistai. Nepatikesiu kol kraujas neparodys. Vienas nt dar neirodymas, juolab tik seselis. Nevisada tai pasitvirtina. Ziuresiu ka ryt rodys
Ryt kartojam nt?
Saunuole kiek kantrybes! As jau buciau 5 testus padarius
Labai keistai. Nepatikesiu kol kraujas neparodys. Vienas nt dar neirodymas, juolab tik seselis. Nevisada tai pasitvirtina. Ziuresiu ka ryt rodys Ryt kartojam nt?Saunuole kiek kantrybes! As jau buciau 5 testus padarius
i pozymiai kokie jaucias ?
Labai keistai. Nepatikesiu kol kraujas neparodys. Vienas nt dar neirodymas, juolab tik seselis. Nevisada tai pasitvirtina. Ziuresiu ka ryt rodys
Ryt kartojam nt?
O kazkas jauciasi is pozymiu?
kartosiu ryt, jei mmm nepramus is pat ryto bet kazkaip abejoju, kad bus kazkas. Nes net seselio nebuvo siandien
Man penktadieni irgi nebuvo seseliu
Nu seip ne. Manau ir neturi jaustis, nes mmm diena siandien. Nors pagal bt ovuliacija turėjo veluot.
Pilva biski maudzia ir strenas. Bet kazi ar ne psichologinis maudenimas cia
Man penktadieni irgi nebuvo seseliu
Nu seip ne. Manau ir neturi jaustis, nes mmm diena siandien. Nors pagal bt ovuliacija turėjo veluot.
Pilva biski maudzia ir strenas. Bet kazi ar ne psichologinis maudenimas cia
Turbut net malonus menki pozymiai... Dziaugiuosi uz tave! primink, nuo kada planavai ?
man tai kazkoks nugaros maudimas vakar vakare buvo ir siandien jauciasi. Bet gal pries mmm. Nesuprasi
ai ir siandien ryte bloga buvo. Nu bet cia nesamone, grynai cia is to noro but jauciu
Neeiline. O tokie simtomai visad pries mm?
Nezinau, nelabai kreipdavau demesi, siaip visada man budavo mmm laiku ir be skausmu jokiu. Tiesiog jei is pat ryto nebudavo, tai su savim tamponcika ta diena nesiojuos ir jau kai pajauciu, kad vsio bega (atsiprasau, jei kazkas valgot db ir siaip), tada jau tiesiu taikymu i tulika
Kaip būtų šaunu jei nors viena išsibrauktų ir nelaukiančių mmm sąrašėlio.
Finy, laukau kumščius, kad ryt II būtų dar ryškesnė
O aš tikrinu vis išskyras 🙈 šiandien jau išskaidrėjo ir pradėjo tįsti. Ov testas dar neigiamas, temperatūra stabili. Programėlė rodo liko 3 dienos iki O. Laukiu aš jos kaip teigiamio NT
Man ir labai smagu del finy, tikiuosi ryt jau geriau matysis ir galesim pasveikint
mimoza, o pas tave aiskiai matosi tos isskyros? As skaiciau, kad ten buna kazkokios tasios ir pan. As pas save tai nieko nepastebiu isvis... nei isskyru, nei ovuliacijos maudimu, kaip ten kitos buna net jaucia is kurios kiausides, nei mm skausmu. Kazkokia nenormali
Programėlė rodo liko 3 dienos iki O. Laukiu aš jos kaip teigiamio NT
Grynai pirma lauki o, begioji su testais vis, paskui su nt testais ir mm nelauki. Taip ir gyvenam
Gerai, kad sarasas mazeja