Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Hal. Jau jaučiu tuos siūlus, tikrai feee.

Tikiuosi, kad pavyko šį mėnesį pagauti žirniuką. Ir gal jau nėštumo hormonai siaučia. Laikom kumštukus už tave :) 

Nuo rytojaus pradėsiu gadinti ov testus. Labai laikau kumščius kad kažkas vyksta tam mano organizme. Taip norėtųsi gruodį turėti galybę pagauti išsvajotą žirniuką :)  

Aš labiausiai laukiu pastovių orų, nes ta kaita tikra tragedija mano sąnariams. Jei šąla tai galėtų kuo ilgiau, nes kai minusas didesnis dvi dienas, paskui vėl pliusas sekančią dieną man sąnariams tikras iššūkis.

O gal rimtai reikėtų susikurti naują temelę. Reikia susigalvoti pavadinimą. Ir kas turėtų būti įvadinėje žinutėje. Jei kas galėčiau sukurti mūsų naujus namučius. Gal jungtusi daugiau planuojančių ar dar tik galvojančių planuoti :) 

Atsakyti

mano vyras tai Kaledom jau uzsiprase zirnio, sake daugiau nieko nereik :D 

Atsakyti

mano vyras tai Kaledom jau uzsiprase zirnio, sake daugiau nieko nereik :D

Kaip miela  :wub:  Man be galo smagu, kai leliuko laukia abu tėvai, ne tik moterys :) 

Aš jau vyrui nupirkau kalėdinę dovaną - savaitgalio kelionę į Briuselį sausio mėn. Kaip tik bus metai laiko kaip esam kartu  :wub:  Ir taip pagalvojau, kad kaip būtų smagu, jei jau laukčiausi :) 

Mano mėnesinės jau baiginėja, tai labai laukiu to periodo, kai dirbsim išsijuosę :D

Atsakyti

Dėl naujos temos gera ideja, padaryt grazia su info, nuorodom. Kas kiek laukia ☺️ o del vyniuko mergaites norincios jungiuos turbut, ir taure siandien raudono isgersiu, gal paskatinsiu mm.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pradėjo mausti kairę kiaušidę, tai jau šiandien gadinsiu ov testą. Programėlė rodo, kad O turėtų įvykti po 6 dienų. 

Tai reikėtų surašyti visoms nuo kada planuoja ir kelinto vaikučio laukia. Paliktume tik tas kurios dabar bendrauja ir senų jau nebekeltume, kurios jau nebesirodo :) o jei iš ankstesnių temelių norėtumėte ką įkelti į planuojančių sąrašėlį ar kartu suplanavusių ir laukiančių stenbuklui pasirodant tai sakykit :)  

Kokios nuorodos būtų aktualios? 

Atsakyti

O nebūtų paprasčiau palaukti gruodžio ir tada sukurti gruodžio temutę :)

Atsakyti

O gal nereikėtų naujos temos susieti su mėnesiu, gal tiesiog užvadinti planuojame kartu ar kažkaip panašiai.  :hmm:​ 

Atsakyti

O gal nereikėtų naujos temos susieti su mėnesiu, gal tiesiog užvadinti planuojame kartu ar kažkaip panašiai.  :hmm: 

Pritariu :4u: 

Atsakyti

O man nesvarbu tema, svarbu, kad būtų bendraujančių 😁😁

Atsakyti

Mielosios, gal yra kam taip buve, kad del persalimo veluotu mm? 

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 11 17, 08:12)
<p>Mielosios, gal yra kam taip buve, kad del persalimo veluotu mm? </p>

Man ne, bet mano ciklas isvis isilgejo 4 dienom tai nezinau nei ka pasakyti. Kiek veluoja?

Del temos, be menesio manau butu geriau ☺ Ir aisku smagu butu sukelti visokiu idomiu duorodu i prieki, kaip ta imeciau kur gali vaisingas sienas paskaiciuoti, nestuma ir t.t. Na sisk tiek visokios info. Dar galima imesti keles e-pardes testukam.. ir siaip kvieciamos visos ☺

Man siandien mm diena, ju nera, testas baltas. Keli ta diena is eiles karstis pila. Toks jausmas kad menopauze blyn atejo, jauciuos visa susitarsius. Prisiziurejau siaubeku vakar, ko nieko nedarau tai net vyrui isvykus vienisa nesijauciu 😬 baisu net pajudet buvo.
Atsakyti

Man siandien mm diena, ju nera, testas baltas. Keli ta diena is eiles karstis pila. Toks jausmas kad menopauze blyn atejo, jauciuos visa susitarsius. Prisiziurejau siaubeku vakar, ko nieko nedarau tai net vyrui isvykus vienisa nesijauciu 😬 baisu net pajudet buvo.

Man antra diena veluoja, bet trecia diena esu persalus galvoju gal del to. Pries tris d dariau nt tuscias, ov vakar neigiamas. Jau jei kas tikrai rodytu. Tai galvoju ar psichologiskai nuo laukimo ar persalimo. 

Man ir vakar karscio bangos buvo, bet as persalus, tai nurasau tam.  :rolleyes:​ greiciau mm ateitu, nenoriu, kad ciklas uzsitestu... 

Atsakyti