O tema neturetu musu jau nauja but? 50psl
Mimoza, net nupurte paskaicius, brr lengvo gyjimo
Nebera puslapiu skaiciaus limito, pvz mano sekama pirkimu tema jau pasieke 1800 psl
O man šiandien skambino gydytoja ir liepė kartot gimdos kaklelio vėžio tyrimą! Nes pirmasis nepavyko 🙄 blem kaip susinervinau. Pirmadienį eisiu vėl. Dar dvi savaites laukt ir nekantraut 😑
As vakar gulejau lovoj pries uzmiegant ir taip svajojau apie kugeli... su grietine, spirgais, mmmmm !!!
Spekit, ka siandien valgau vakarienei
Neeilinė, ačiū.
Tai matyt kugelį su spirgučiais 😊 Ir aš visai neatsisakyčiau kugelio. Tik jei kas pagamintų būtų iš vis super. Nes man dar iki šiol užbanguoja galva ir susisvaigsta
Lokysta, darykis pap tepinėlį. Jis skystoje terpėje ir žymiai tikslesnis. Nes pašalina visas priemaišas ir tiria tik pačias ląsteles.
Nebera puslapiu skaiciaus limito, pvz mano sekama pirkimu tema jau pasieke 1800 psl
O kažin neįmanoma pakeisti temos pavadinimo? 🤔 Gal gali tas kas sukūrė.
O kažin neįmanoma pakeisti temos pavadinimo? 🤔 Gal gali tas kas sukūrė.
Reikia naują temą kurti.
Hmm, gal verta tą tepinėlį daryt tada.
O dėl maisti, aš šiandien taaaaip užsimaniau karbonadų! Tai vakare kepiau karbonadus 😁
Labas rytas. Mm diena. Tai as jau ju laukiu. Vakar dariau nt ir ot neigiami tai tuoij i saraso virsu keliausiu 🙄
Aaaaa.... kaip tau dabar negera. laikykis . palauk dar siulus jausi kaip valgai bus visai veee...
na gryzau pradingele,as sau sedziu tyliai skaitau ir galvoju bly temute uzdarys, tagi 50 psl jau pasiekem o pasirodo cia visai niekas nieko neuzdarineja .
as per sia savaite perejau per visa virtine jausmu kaip priklauso moteriskiai. nuo visisko tikejimo iki baisau nusivylimo kad gal vistik nepasiseke si menesi ryt turetu buti mm, ziuresim kas bus
vakar isiruosiau miestas, kol isimaudziau ir absirenkiau tai pamirsau ko man ten reikejo, stoviu su masinos raktais tarpdury, jau su batais ir isvis nesupratau kur as cia isiruosiau. taip susinervinau kad nuejau pas kaimynka kavos gerti nu kosmosas ne motera sakau!
taip laukiu sniego istikro ir salcio kur uodega znybe ir nosis raudonuoja, o garas verziasi is burnos..!
sveikutes. Man siandien labai darbinga diena, tai uch taip noretusi vakare kokio vynelio paskanaut, ale baisoka...
siandien ryte jau taip knietejo nt daryt, bet sveikas protas nugalejo, kad dar per anksti
sulaukusiom ir laukianciom mmm
Man šiandien išeiginė, tai dar iki dabar lovoj vartaus 😁 vakare su vyru į balių einam, ir vėl ten tai ko negeriat ir bla bla 🙈 mano vyras planavimo laikotarpiu išvis nusprendęs nevartoti, aš leidžiu sau kartais taurę vyno, o ir daugiau dabar neturiu su kuo, visos draugės arba neščios arba maitina 😁