Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Vakar užsisakiau inofolic iš sveikis.lt, geriausia kaina pas juos buvo. Šiandien jau gavau į namus. Tad patikimi ir greit pristato :)

Aš gausiu šian arba ryt 😁 kaip laukiu. Po kiek gersi? Po 2 pakius per dieną? Pasiėmiau 3 pakuotes, dabar pradžiai. Galvoju juos galima vartot ilgai, ar reik pertraukas daryt?

Atsakyti

Aš gausiu šian arba ryt 😁 kaip laukiu. Po kiek gersi? Po 2 pakius per dieną? Pasiėmiau 3 pakuotes, dabar pradžiai. Galvoju juos galima vartot ilgai, ar reik pertraukas daryt?

Geriu po du pakučius. Ėmei 3 pakuotes po 60 vnt. ar po 20 vnt. Aš ėmiau 1 dėžutę kur viso 60 vnt., taip pigiau gavosi. Man reikės dar bet vėliau užsisakysiu. Manau, kad galima jį ilgai vartoti.

Atsakyti

Na mm pozymius jauciu jau.. Galva skauda, galva skauda, saldziai noris jauciu ateis ryt poryt  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na mm pozymius jauciu jau.. Galva skauda, galva skauda, saldziai noris jauciu ateis ryt poryt  :rolleyes:​ 

Pms ir nėštumo požymiai pradžioje sutampa tad neprarandam vilties!

Aš va saldumynų antra diena nevalgau ir taip sunku. Išgerčiau dbr mielai latte :D ir galvos skausmas vėl užpuolė...lomkės tikros

Atsakyti

Pms ir nėštumo požymiai pradžioje sutampa tad neprarandam vilties!

Aš va saldumynų antra diena nevalgau ir taip sunku. Išgerčiau dbr mielai latte :D ir galvos skausmas vėl užpuolė...lomkės tikros

Latte be cukraus isauk ☺️ panasus pozymiai, bet bt vakar ryte 36.6 siandien 36.7 idomiai 🤔

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 11 15, 08:08)
</p></div></blockquote><p></p><p>Latte be cukraus isauk ☺️ panasus pozymiai, bet bt vakar ryte 36.6 siandien 36.7 idomiai 🤔</p>

Pries ar po ov? Man kelinta diena 36.9 laikos smile.gif
Atsakyti

Dėl pirmų nėštumo požymių, tai galiu pasidalinti savo asmenine patirtimi. Man tik buvo krūtinės speneliai išpampę, bet jie tokie būna prieš kiekvienas mėnesines. O daugiau jokių simptomų nejaučiau. Ir jau kaip mėnesinės vėlavo 3 ar 4 dienas vienu metu pasidarė taip šlykščiai bloga ir tada pagalvojau, kad čia kažkas ne taip :) Tuo metu su vyru atostogavom, taigi labai džiaugiausi, kad mėnesinės vėluoja ir tikrai nesitikėjau, kad laukiuosi. Taigi kažkokių kitokių pojūčių nebuvo. 

Atsakyti

Pries ar po ov? Man kelinta diena 36.9 laikos smile.gif

Dabar. Prie mm. Nuo Ov tempt 36.6 arba 36.7. Bet auksciau nekyla

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 11 15, 10:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72265012" data-time="1542264873"><div><p>Pries ar po ov? Man kelinta diena 36.9 laikos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dabar. Prie mm. Nuo Ov tempt 36.6 arba 36.7. Bet auksciau nekyla</p>

Okokia buvo prieš ov?
As tik pradedu matavimus tadidomu:)
Atsakyti

Man po mm būna ~36,3, o prieš OV dar pakrenta  iki 36,17 ir tada pakyla iki 36,6-8 po OV. :D 

Atsakyti

Okokia buvo prieš ov?
As tik pradedu matavimus tadidomu:)

Neseniai pradejau matuoti, tai pries ocvtij 1 matuota 36.2

Atsakyti

Aptutėjau jau dantų operaciją 🙈 jau pagaliau į namus grįžau. Fui ta narkozė. Iki pat pirmos galva svaiga nuo 10 kažkur kai pabudino. 

Hal, tu teisi buvai. Lūpų kampučius gerai nutarkavo. Dešinėje net nesijaučia, kad traukė. O vat kairė pusė nukentėjo, skauda visą apatinį žandikaulį. Ten sakė teko pavargti prie to danties, nes teko pašalinti blokuojantį kaulą. Nu žodžiu ne kas. Išsižioti negaliu, jau ir patino nežymiai.  Tikiuosi mėlynių neatsiras, nes sekmadienį į renginį eisim su dukrele, o ten filmuos, fotografuos. Paskui galvos kad sumušta 🙈 Nu va psiguodžiau jums :)

Atsakyti