Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Tai saunu ! Dabar jau tiksliai rimtai nusiteik ir belieka padirbet ir laukt || :wub:  :4u: kaip smagu

aha, kazkaip ikvepe pozityvumo ta moteriske  :rolleyes:  ji siaip rekomendavo palaukt menesi, kol rasim reikiama hormonu doze..bet sake, kad jeigu pastosiu si menesi tai irgi nieko baisaus..bet geriau butu pradet nuo kito menesio  :)   bet as nelauksiu kito menesio  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2018 11 14, 10:01)
<p>cia gal ne i tema, bet tos megnetines blakstienos kur pirkau- nerealios!  wub.gif   atrodo super graziai, lengva uzdet, nekenkia akims  wub.gif </p><p>nerandu kaip ikelt foto cia  hmm.gif​ </p>

Labai idomu biggrin.gif galima foto ikelti i part.lt ir nukopijuoti nuoroda cia, nereikia ten registruotis 4u.gif
Atsakyti

http://www.part.lt/p...790269f1659.jpg

http://www.part.lt/p...decf7a90109.jpg

Ar atsidaro nuorodos?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 14 lapkričio 2018 - 11:11

cia gal ne i tema, bet tos megnetines blakstienos kur pirkau- nerealios!  :wub:   atrodo super graziai, lengva uzdet, nekenkia akims  :wub:

nerandu kaip ikelt foto cia  :hmm:​ 

Galima ir tiesiai iš tel. įkelti foto. Tik reikia rinktis išsamus atskaymas ir apačioje pasirinkti prisegegti ar pridėti bylas. Kai jau pasirinksi foto dar reikės spustelėti ten kur parašyta įkelti į pranešimą. Ir beliks tik paskelbti žinutę :) gal aiškiai surašiau  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Gintare, žiauriai gražiai atrodo  :4u:​  o tvirtai laikosi? Jei su ranka perbrauki neatkimba tie magnetukai? 

Atsakyti
Graziai 4u.gif
O naturalias dazei tusu?
Atsakyti

Gintare, žiauriai gražiai atrodo  :4u:​  o tvirtai laikosi? Jei su ranka perbrauki neatkimba tie magnetukai? 

aciu  :4u:   man labai patinka. tikrai netarodo kazkaip nenaturaliai  :angel2:  

siaip laikosi gerai, bet aisku, jau nepasikasysi akies  :rolleyes:   stirpiau patrynus gali atkibt. bet siaip sedint ir nelieciant tikrai nenukrinta. Vakar visa vakara buvau uzsidejus, kad tai ivertint  :D   laikesi kuo puikiausiai  :D​  

Atsakyti

Graziai 4u.gif
O naturalias dazei tusu?

aha, dejau ant padazytu  :4u:​  

Atsakyti

Tikrai labai graziai atrodo :B 

Atsakyti

Ir aš net užsinorėjau, nors pradžioje tai skeptiškai į tai žiūrėjau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ir aš net užsinorėjau, nors pradžioje tai skeptiškai į tai žiūrėjau  :rolleyes:​ 

va va :)  as zinok irgi esu pries nenaturaliai atrodancias ilgiausias blakstienas, bet sitos tikrai graziai atrodo ir ne per daug  :4u:   beja, ju yra visokiu dydziu. As rekomenduoju pirkt su vienu magnetuku, tai jos eina ne per visa aki o nuo puses i krasta ilgejant  :)   bandziau su trim magnetukais, tai visu pirma labai sunku uzdet, antra atrodo nenaturaliai  :blink:​  

Atsakyti

cia gal ne i tema, bet tos megnetines blakstienos kur pirkau- nerealios!  :wub:   atrodo super graziai, lengva uzdet, nekenkia akims  :wub:

nerandu kaip ikelt foto cia  :hmm:​ 

Labai gražiai blakstienos atrodo 😊

Atsakyti