Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Aha miltukais. Man būtų žymiai patogiau tabletytė, bet miltukais kiek žinau geriau įsisavina organizmas :) 

Atsakyti

Geriau įsisavina ir virškinimui bent jau man žymiai geriau :) nes nuo tablečių kartais pykina

Atsakyti
jo panos as pries mm visada mirti noriu, tokia negyva bunu. norisi tik i lova susirangius gulet ir nieko nedaryti, isiblaskius bunu visada ir koncentracijos nulis, apetito isvis nera galiu parom tada nevalgyti. zodziu tokia visiskai nudvesus. kaip slapiu maisu trenkta biggrin.gif tai zinau jau kad tikrai pareina..

aciu uz palaikyma wub.gif jus nuostabios wub.gif wub.gif
Atsakyti

O sakykit kuriuo metu geriausia darytis ovuliacijos testus?

Kaip keistai spaudžia/gnaibo klyną  :hmm:  :D​net nežinau kaip čia išsireikšti. Ar būna taip jums? 

Atsakyti

Apie pietus ir veliau. As tai po darbo grizus darydavau. 5val vakaro

Atsakyti

Sako neabksciau nei 14h

Atsakyti

Sako neabksciau nei 14h

Atsakyti
As ov testus 21-22 val darydavau, nes kitaip nebuvo galimybes. O seip sako vakarop reikia daryt, antroj dienos pusej.
Siryt nt pagadinau, kaip ir buvo tiketina baltas biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Jetau, kaip man kasdien knieti irgi nt pabandyt. Nu bet dar ziauriai per anksti :rolleyes: kazkaip reikia nusiteikt, kad be sekmadienio nieko nedarysiu :D 

o kazin kada pradeda nestumo simptomai lyst? 

Atsakyti

sveikutes! oj, kaip as pozityviai nusiteikus  :angel_not:   buvau pas ginekoleoge-viskas atrodo laaaabi graziai. Ovuliacija bus uz 2 dienu  :rolleyes:   bet...turesiu gert vaistus...nes skydliaukes TTH per aukstas  :unsure:   o jis trukdo man pastot...o pastojus didele persileidimo rizika  :unsure:   visada buvau pries tuos vaistus...bet jauciu kad si karta neturiu kitos iseities  :unsure:   na, svarbu issiaiskinom problema ir ja lengvai ispresim  :angel_not:   as pries 3 ar 4 menesius turejau persileidima... greiciausiai del to skydliaukes hormono  :unsure:  neleisiu kad vel taip atsitiktu  :)​  

Atsakyti

cia gal ne i tema, bet tos megnetines blakstienos kur pirkau- nerealios!  :wub:   atrodo super graziai, lengva uzdet, nekenkia akims  :wub: 

nerandu kaip ikelt foto cia  :hmm:​ 

Atsakyti

sveikutes! oj, kaip as pozityviai nusiteikus  :angel_not:   buvau pas ginekoleoge-viskas atrodo laaaabi graziai. Ovuliacija bus uz 2 dienu  :rolleyes:   bet...turesiu gert vaistus...nes skydliaukes TTH per aukstas  :unsure:   o jis trukdo man pastot...o pastojus didele persileidimo rizika  :unsure:   visada buvau pries tuos vaistus...bet jauciu kad si karta neturiu kitos iseities  :unsure:   na, svarbu issiaiskinom problema ir ja lengvai ispresim  :angel_not:   as pries 3 ar 4 menesius turejau persileidima... greiciausiai del to skydliaukes hormono  :unsure:  neleisiu kad vel taip atsitiktu  :)  

Tai saunu ! Dabar jau tiksliai rimtai nusiteik ir belieka padirbet ir laukt || :wub:  :4u: kaip smagu

Atsakyti