Aha miltukais. Man būtų žymiai patogiau tabletytė, bet miltukais kiek žinau geriau įsisavina organizmas
Geriau įsisavina ir virškinimui bent jau man žymiai geriau nes nuo tablečių kartais pykina
aciu uz palaikyma jus nuostabios
O sakykit kuriuo metu geriausia darytis ovuliacijos testus?
Kaip keistai spaudžia/gnaibo klyną net nežinau kaip čia išsireikšti. Ar būna taip jums?
Apie pietus ir veliau. As tai po darbo grizus darydavau. 5val vakaro
Sako neabksciau nei 14h
Sako neabksciau nei 14h
Siryt nt pagadinau, kaip ir buvo tiketina baltas
Labas rytas. Jetau, kaip man kasdien knieti irgi nt pabandyt. Nu bet dar ziauriai per anksti kazkaip reikia nusiteikt, kad be sekmadienio nieko nedarysiu
o kazin kada pradeda nestumo simptomai lyst?
sveikutes! oj, kaip as pozityviai nusiteikus buvau pas ginekoleoge-viskas atrodo laaaabi graziai. Ovuliacija bus uz 2 dienu bet...turesiu gert vaistus...nes skydliaukes TTH per aukstas o jis trukdo man pastot...o pastojus didele persileidimo rizika visada buvau pries tuos vaistus...bet jauciu kad si karta neturiu kitos iseities na, svarbu issiaiskinom problema ir ja lengvai ispresim as pries 3 ar 4 menesius turejau persileidima... greiciausiai del to skydliaukes hormono neleisiu kad vel taip atsitiktu
cia gal ne i tema, bet tos megnetines blakstienos kur pirkau- nerealios! atrodo super graziai, lengva uzdet, nekenkia akims
nerandu kaip ikelt foto cia
sveikutes! oj, kaip as pozityviai nusiteikus buvau pas ginekoleoge-viskas atrodo laaaabi graziai. Ovuliacija bus uz 2 dienu bet...turesiu gert vaistus...nes skydliaukes TTH per aukstas o jis trukdo man pastot...o pastojus didele persileidimo rizika visada buvau pries tuos vaistus...bet jauciu kad si karta neturiu kitos iseities na, svarbu issiaiskinom problema ir ja lengvai ispresim as pries 3 ar 4 menesius turejau persileidima... greiciausiai del to skydliaukes hormono neleisiu kad vel taip atsitiktu
Tai saunu ! Dabar jau tiksliai rimtai nusiteik ir belieka padirbet ir laukt || kaip smagu