Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

-hal- linkiu, kad ryškėtų tas pusbrolio pusbrolis  :)​ 

Sange linkiu, kad ginė palaimintų ir galėtumėte vėl planuoti  :) 

Atsakyti

Sveikos, Kaip ir planuotai mano mėnesinės pasirodė. Keista, kad po persileidimo ciklas nesutriko ir viskas vyksta pagal kalendorių. Kokie mūsų organizmai kaip kompiuteriai. Galvojau viskas susiknis po persileidimo, bet kur tau. Taigi kaip ir minėjau labai laukiau šių mėnesinių, nes tikiuosi po jų kibti į darbus :)  Nors iki šių mėnesinių nesisaugojom, bet gimda dar buvo atsisluoksniavusi tai sakė nėštumas nebūtų prisikabinęs. Taigi per šiasy mėnesines turėtu viskas išsivalyti kas dar ten likę ir tikiuosi kito produktyvaus mėnesio. Eisiu dar po mėnesinių pas ginekologę, kad patikrintu ir gaučiau palaiminimą tolimesniam planavimui :) 

Na sekmingo sekancio ciklo  :4u:

Atsakyti
Mimoza- prigazdinau tave.. ech , nepyk ❤.

Sange, kad kuo greiciau tU nekeliaut i nestukes ❤

Nusipirkau Easy testuka, bet darysiu nebent mm veluos. Daugiau tai pazaisiu su tais pigiukais
Atsakyti

Nusipirkau Easy testuka, bet darysiu nebent mm veluos. Daugiau tai pazaisiu su tais pigiukais

Šaunuolė. Aš išvis noriu ramiai sėdėt ir nebedaryt 10testų, jei kibs per mm dieną bus aišku, jei ne nervų gadinimas or ištisas nusivilimas..  :unsure:​ 

Atsakyti

Vakar užsisakiau inofolic iš sveikis.lt, geriausia kaina pas juos buvo. Šiandien jau gavau į namus. Tad patikimi ir greit pristato :) 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 13, 09:53)
<p>Vakar užsisakiau inofolic iš sveikis.lt, geriausia kaina pas juos buvo. Šiandien jau gavau į namus. Tad patikimi ir greit pristato smile.gif </p><p></p>

idomu kaip tau bus pagerus ji, man tokia stipri O...

kazkaip nebeturiu vilciu sita cikla. pradejo mausti juosmeni, nugara ir norisi mirti, kaip visada pries mmm.. pramuskaip laikrodis 17d. unsure.gif garantuoju..
Atsakyti

idomu kaip tau bus pagerus ji, man tokia stipri O... kazkaip nebeturiu vilciu sita cikla. pradejo mausti juosmeni, nugara ir norisi mirti, kaip visada pries mmm.. pramuskaip laikrodis 17d. unsure.gifgarantuoju..
Ir taip is anksto jau kamuoja skauduliai?? :blink: Gal cia zirnis krapstosi gilyn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeilinė: 13 lapkričio 2018 - 12:54

Aš bandysiu šiandien užsipirkti cyclebalance, tai čia ta pati sudėtis kaip suprantu

Atsakyti

Hal čia norėjimas mirti turu omeny psichologinę PMS būseną? :D

Atsakyti

-hal- maudzia viska ir pastoju  :4u:   neprarask vilties dar  :angel_not:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 13 lapkričio 2018 - 13:01

Hal, ir man įdomu kaip čia bus pagėrus jį. Tikiuosiu sureguliuos man ciklą. Neprarask dar vilties. Mes visos laikom špygas už tave :) 

LoyalWarrior, sudėtis ta pati, tik cyklebalance kaina didesnė nors ten 30 pakučių bet jam nuolaidos nesu nei kart mačiusi.

Atsakyti

Jam nėra nuolaidos nes jis kažkoks naujas iišleistas. O inofolic irgi milteliai?

Atsakyti