Eisiu į dienos chirurgijos skyrių. Viskas nemokamai gavau siuntimą iš stomatologo ir reikėjo tik užsiregistruoti. O su narkoze todėl kad sudėtingas rovimas tiksliau operacija čia bus ir du dantys vienu metu. Nes tik dalinai sudygę, tad prapjaus, išraus ir užsius. 🙈
Eisiu į dienos chirurgijos skyrių. Viskas nemokamai gavau siuntimą iš stomatologo ir reikėjo tik užsiregistruoti. O su narkoze todėl kad sudėtingas rovimas tiksliau operacija čia bus ir du dantys vienu metu. Nes tik dalinai sudygę, tad prapjaus, išraus ir užsius. 🙈
Oho, laikykis man prie protiniu mesas reik apipjauti, bet dar bijau
Minoza pasiruosk keliom sunkiom savaitem.. nes valgyti paskui ziauru zinok. Prasyk kad vutinai israsysiu spec. Skalavimi skyscio nes neisivalysi burnos normaliai. Ir aisku melynes ant zandikaulio jai hus sunku islupti juos lauk. Ir brangioji, drekink lupas visas dienas kuo naturalesniu vazelinu.. nes taip nuars su irankiais..
Zodziu nepyk
Oho, laikykis man prie protiniu mesas reik apipjauti, bet dar bijau
Mėsos neskaudžiai 😊 nebijok. Man pjovė paauglystėj 😁
Labas rytas. Kas nt siandien daret?
As nesusilaikiau 😂😂, tai gal ir matosi seselio pusprobrolio pusbrolis, devintas vanduo nuo kisieliaus dar pasviesintas 😂😂. Zodziu matau kazka nes labai noriu matyti 😂😂
Man virsu kai rove tai lengvai, bet va apacia kai rove tai buvo nieki gero.. bet as taip norejau kad israutu, kad po Buvau tokia laiminga, melynu zandikauliu, nudeaskytom lupom ir istinus, kad nusivilkau i geliu parde ir baisinw puokste dantistei atnesiau 😂. Ta vos neisgriuvo pamacius. Sako taip dar nebuvo jai 😂
As nesusilaikiau 😂😂, tai gal ir matosi seselio pusprobrolio pusbrolis, devintas vanduo nuo kisieliaus dar pasviesintas 😂😂. Zodziu matau kazka nes labai noriu matyti 😂😂
oj jeeee! gal paryskes tas pusbrolio pusbrolis dar?
o as kokia blondine tai negaliu.... pirkau ov testus internetu ir sugebejau parasyt bloga adresa! nu dar riekia sugebet taip... tai nzn kada dabar gausiu...jie greiciausiai sius siuntini atgal siuntejui, tada siuntejas vel sius man...tai mano o praeis i ta laika teks kita menesi bandyt daryt tuos ov testus. o man kazkaip itartinai si karta ankstyvi ov simptomai tai teko anksciau pradet ND atlikinet treciadieni eisiu pas gine, tai pasakys kaip ten kas pas mane. kada ta ov. gal man tik vaidenasi kad jau tuoj bus,
Minoza pasiruosk keliom sunkiom savaitem.. nes valgyti paskui ziauru zinok. Prasyk kad vutinai israsysiu spec. Skalavimi skyscio nes neisivalysi burnos normaliai. Ir aisku melynes ant zandikaulio jai hus sunku islupti juos lauk. Ir brangioji, drekink lupas visas dienas kuo naturalesniu vazelinu.. nes taip nuars su irankiais..
Zodziu nepyk
O siaube. Aš ramiausiai sau laukiu. Man du protinius viršutinius išrovė, tik pakaitom. Tai visai normaliai buvo. Jokių negerumų. O čia laukia apatiniai🙈 kad sudėtingiau valgyti bustik tai nusiteikus buvau. Bet kai taip prirašei net jau pradėjau abejoti 🙈 Ech kaip nors teks, noriu ar ne. Nes negerai kai viršui ištraukti, o apčioje pasilikę.
Šiandien pasimatavau BKT viena valandą vėliau, nes nubudau laiku be priminimo, bet miegas nugalėjo, plius dar blogai jaučiuosi tai tie matavimo rodmenys iškreipti. Vakar 7 val. buvo 36,8. Šiandien 8 val. 37,1 tai atėmus 0,1 tai būtų 37 į grafikėlį tik su prierašu kad sergu
Hal, nu gal isryskes tas pusbrolis. Nes jei butu tuscia, tai nieko ir neiziuretum
Sveikos,
Kaip ir planuotai mano mėnesinės pasirodė. Keista, kad po persileidimo ciklas nesutriko ir viskas vyksta pagal kalendorių. Kokie mūsų organizmai kaip kompiuteriai. Galvojau viskas susiknis po persileidimo, bet kur tau. Taigi kaip ir minėjau labai laukiau šių mėnesinių, nes tikiuosi po jų kibti į darbus
Nors iki šių mėnesinių nesisaugojom, bet gimda dar buvo atsisluoksniavusi tai sakė nėštumas nebūtų prisikabinęs. Taigi per šias mėnesines turėtu viskas išsivalyti kas dar ten likę ir tikiuosi kito produktyvaus mėnesio. Eisiu dar po mėnesinių pas ginekologę, kad patikrintu ir gaučiau palaiminimą tolimesniam planavimui