Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

o tai bkt negalima savaitgali pvz kai atsikeli matuot? Nu ten kokia 9-10? Kai darbo dienom tarkim 6 kokia. Nes as tai taip galvojau matuot :D

Maistautoja, viena ot turi? Jei kelis, tai bandyciau siandien ir poryt gal

Pora turiu. Bet gal dar anksti galvoju. Jauciu mano miesto vaistines is manes gyvena per men kiek ot ir nt 😀😀😀

Bt tuo pat metu matuoti reik, jei ansciau reik pridet kazkiek, jei veliau atimt. As stataus savaotgali 6.30 pamatuoju ir toliau miegu. Bet pusvalandzio paklaida kartais buna... 

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 11, 13:23)
<p>Lokysta  4u.gif  4u.gif  4u.gif </p><p></p><p>Man tai šiandien visą dieną migrena...iki pykinimo...net vaistų negalėjau gert, supykino ir išvėmiau. Visi savaitgalio planai sugadinti.  fear.gif </p>

bt zymetis gali ta saite 'tevu darzelis' ar kaip ten, galesi sekti, bus tau patogiau nei kur ant lapuko keverzoti.

dar istikro laabai anksti man nt darytis.. visa savaite iki mm. ale jau nagus niezti baisiai. realiajai ir kibtu tai net implantaciji tikrai neivykus biggrin.gif bet vilciu sy menesi neprarandu ax.gif
Atsakyti

Bt tuo pat metu matuoti reik, jei ansciau reik pridet kazkiek, jei veliau atimt. As stataus savaotgali 6.30 pamatuoju ir toliau miegu. Bet pusvalandzio paklaida kartais buna... 

Jetau, reikes dar pasiskaitinet tada :rolleyes: as galvojau atsikeli, pamatuoji ir laisva :huh2:  :D 

Atsakyti

Jetau, reikes dar pasiskaitinet tada :rolleyes: as galvojau atsikeli, pamatuoji ir laisva :huh2:  :D

http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas

Cia labai issamiai papasakoja ☺️

Atsakyti

Va todėl aš ir nesiryžtu 😁😁😁 aš neužmiegu jei prasibundu, plius einu labai skirtingu laiku miegot. Tad pas mane būtų šleivės ten 😁😁

Atsakyti

http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas

Cia labai issamiai papasakoja ☺

Dekui, suskaiciau :4u: idomi info

Atsakyti

Va todėl aš ir nesiryžtu 😁😁😁 aš neužmiegu jei prasibundu, plius einu labai skirtingu laiku miegot. Tad pas mane būtų šleivės ten 😁😁

Nu as ir nezinau, kaip man ten sektusi, bet reikes bandyt, o ka daryt :D  :D 

Atsakyti

Pasidariau OV, vos matoma antra juostele tai neigiamas. 

Atsakyti

Pasidariau OV, vos matoma antra juostele tai neigiamas. 

Gal per anksti dar :mirksiukas: 

Atsakyti

Gal per anksti dar :mirksiukas:

Na sakau is sio men nesitikiu daug. Bet jau kita tai desiu visas pastangas ☺️

Atsakyti

Aš kažkaip automatiškai atsikėliau prieš priminimą tiek vakar, tiek šiandien. Pasimatau ir vėl lūžau. Dabar dvi dienas nevesiu dukrytės į darželį tai vis vien tuo pačiu laiku kelsiuos pasimatuoti ir vėl eisiu meigoti jei bus galimybė :) Šiandien rodė dviem dalelytėm daugiau nei įpratstai, bet matyt kad negaluoju. Nosis baisiai užgulta, gerklė visą naktį degė, atsikėliau užkimusi.  :oh:​ Tikra šūduva, reikia per tris dienas pasveikti kažkaip, nes kitaip netrauks man dantų ketvirtadienį su narkoze. O nukelti visai nenoriu.

Atsakyti

Aš kažkaip automatiškai atsikėliau prieš priminimą tiek vakar, tiek šiandien. Pasimatau ir vėl lūžau. Dabar dvi dienas nevesiu dukrytės į darželį tai vis vien tuo pačiu laiku kelsiuos pasimatuoti ir vėl eisiu meigoti jei bus galimybė :) Šiandien rodė dviem dalelytėm daugiau nei įpratstai, bet matyt kad negaluoju. Nosis baisiai užgulta, gerklė visą naktį degė, atsikėliau užkimusi.  :oh:​ Tikra šūduva, reikia per tris dienas pasveikti kažkaip, nes kitaip netrauks man dantų ketvirtadienį su narkoze. O nukelti visai nenoriu.

Privačiai einat, kad su narkoze?  Kaip aš norėčiau taip 😁

Atsakyti