Uj įsižeist nėr ko, grožis subjektyvus dalykas ir draugų neturi 😁 juk tos pupmpalūpės su šluotom ant akių ajai kokios gražios pačios sau 😏 aš išties irgi už ne perkrovimus. Viskas su saiku, laiku ir vietoj. Va man gražu tie ilgi arkiniai nagai ir daug blakstienų, bet tik kokioj fotosesijoj kuri atitinka temą. Net negaliu lagalvot, kad galima paskui gyvent, dirbt, vaikus augint su tokiais nagai. Na nebet sėdi visą dieną foteliuke ir į spa vaikštai. Bet juokinga kai kasininkė su tokiais nagais pinigų nesugraibo, ar marškinių sagų nesugeba užsisegt. Dėl plaukų, pas mane įsivyravę kirpimai jau nuo 5 metų. Pirmą kart kare nusirėžiau būtent 5 metų. Paskui vėl plaukai iki šiknos, ir tada kare 10-11 metų. Vėl plaukai iki šiknos 15-16 plaukai gale stovėjo ežiuku, priekį tik likus ilga sruoga. Tada vėėėl auginau ir baigiant mokslus 22 vėl kare 😁 iki to laiko buvau juoda ir 50 rudų atspalvių, kartais į raudonumą. Ir nuo mokslų baigimo plaukai dar trumoėjo, prasidėjo ir spalvų eksperimentai. Ryža, rožinė, galiausiai šviesi. Dabar bandau atsiauginti, bet su šviesiais jau sunkiai sekas.. prisš keletą savaičių nusirėžiau vėl iki pečių, nes galai kaip šienas buvo jau 🙊🙈