Apie mityba. Mano mama yra dukano dietos fanatikė. Ji tieeeeek įdomių patiekalų prigalvoja! Ir dietos esmė yra daug valgyt, tik leistinus produktus. Realiai čia jau jos gyvenimo būdas ne vienus metus, be didelių kančių numetė 30 kg. Beeet, aš daug ko nevalgau, aštriai, svogūnų, praktiškai visų žolių, porų ir dar darug dalykų ką valgo normalūs žmonės, plius neturiu valios vėl atsisakyti kai kurių skanumynų kaip pvz traškučiai, sūrūs riešutai, majonezas 🙄
Apie tą dirbtinį grožį. Nagai ir blakstienos tai čia dar pūkeliai.. Va man tos perpūstos lūpo 🙊🙈 ajajai. Turiu kelias drauges kurios tvarkės asimertiją, viskas gražu, nė nepastebėsi, o kai pasižiūriu į tas antines.. Man pačiai tos blakstienos tai pirmiau už grožį yra praktiškumas. Mano akys per daug išgaubtos ar kas jom ten, na netinka nė vienos linzės 😂 ir prikrenta į jas krūva dulkių ir plaukų. Ypač kai dirbu su šunim dar. Tai be blakstienų aš amžinai verkčiau ir krapštyčiau viską lauk.. Bet taip pat nepateisinu tų ilgų riestų kaip pas karves 😁 nagai irgi pas mane lievi, nesilaiko jokie lakai ilgiau dienos, tenka tvarkyt geliu 😶 nors sakau kai apneštėsiu nusiimsiu visą tą grožį 😁
As cia skaitinejau apie ot ir pan, tai radau, kad pries mmm ot gali rodyt nestuma. Lokysta, gal turi uzsilikusi, nenori padaryt?
Turiu, gal ryt ryte pabandysiu jei nepramiegosiu prieš darbą 😁 esu ir aš skaičius, bet kažkas aiškino, kad jie visad tai rodo tai nerodo tas dvi juostas su neštumu nelabai susiję 😁😁
Grįžtu šiandien darbo, prieš tai apsiprekinau maximij. Labai geros akcijos higienos reikmenim, šampūnam, kremam ir bla bla. Vien žo, prisipirkau visokio šlamšto, ir pasiėmiau paketų. Vyras pamatė, sako o tai tu nėščia nesiruoši būt?? 😂😂😂