Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Nenusiminkit, jis greitai gali pasikeisti. :) man sakė kad tiesiog dėl streso gali užkilti.bpo kelių mėn kai dariau jau geras buvo

Atsakyti

as jau kuris laikas jauciu simptomus...pradejo slink plaukai, nagai susilpnejo, nera nuotaikos, nuovargis  :unsure:   jau kokius 3 menesius tai tesiasi  :cry2:  ir butent dabar kai noriu pastot...  :(​   vienu zodziu...

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 06, 10:53)
<p>Kad labai jau neryškus šešėlis ir net nerožinis. Nebūčiau linkusi vertinti, net nebandžiau fotkinti.</p><p>Visą dieną labai maudžia pilvą, lyg norėtų pramušt, bet kol kas nieko smile.gif kažkaip galvoju kad gaaaal, bet kartu galvoju kad jei jau būtų tai ir rodytų jau 14 dpo...</p><p>Turiu rytojui dar paskutinį pigiuką jei neprasidės biggrin.gif vyras neleidžia pirkt naujų kol daugiau nevėluos.</p>

nu ne, rimtai, kantrybe dorybe pas tamsta biggrin.gif biggrin.gif as seniai jau buciau 5 pasidarius...

QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 06, 10:56)
<p>Dėl O testų reiktų pradėti maždaug vidury Jūsų ciklo - 5 dienos. Aš visad pagaudavau LH bangą ir tik vėliau, kai OT neigiami po poroa dienų pakyla BKT, kaip suprantu bkt pakyla kai O būna įvykus tai jau būtų šaukštai po pietų daryė nd, jei OT nesidarai...</p>

tai ri as taip suprantu, uztat sakau nesuprantu kaip mergaites cia taip susimatuoja.nes realiai tada ND kas diena ir tik tada tikimybe kad pagausi ta O.

QUOTE(gintare0820 @ 2018 11 06, 12:05)
<p>as jau kuris laikas jauciu simptomus...pradejo slink plaukai, nagai susilpnejo, nera nuotaikos, nuovargis  unsure.gif   jau kokius 3 menesius tai tesiasi  cry.gif  ir butent dabar kai noriu pastot...  verysad.gif   vienu zodziu...</p>

21 amzius moterie, viskas yra pagydoma. nereiketu del to taip stresuoti 4u.gif
Atsakyti

21 amzius moterie, viskas yra pagydoma. nereiketu del to taip stresuoti 4u.gif

baisiai nenoriu gert tu sintetiniu hormonu...  bet teks jeigu tai nepastojimo prizastis  :(​ 

Atsakyti

Hal - dariau easy 12 dpo ir nieko nebuvo...

Atsakyti

Sveikutes  :4u: as si cikla pirma karta naudoju ot, pagal instrukcijoj pateikta lentele pradejau naudot 7 cd, darausi iskart grizus is darbo 17val, kol kas tik neryskus bruksneliai, kas reiskia neigiama.  Nors pagal standartines skaiciuokles vakar-siandien man ale ovuliacija. Kas pasirodo nei velnio nevyksta siuo metu pas mane :huh2:  :D va buciau nenaudojus tu testu, tai stengtumes siom dienom su nd, o paskui kelias dienas atsikvepimas, kai ir buna man tos vaisingos dienos is tikro... :rolleyes:  :D  nu ziuresim, kaip cia si karta gausis

Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2018 11 06, 13:43)
<p>Sveikutes  4u.gif as si cikla pirma karta naudoju ot, pagal instrukcijoj pateikta lentele pradejau naudot 7 cd, darausi iskart grizus is darbo 17val, kol kas tik neryskus bruksneliai, kas reiskia neigiama.  Nors pagal standartines skaiciuokles vakar-siandien man ale ovuliacija. Kas pasirodo nei velnio nevyksta siuo metu pas mane huh.gif  biggrin.gif va buciau nenaudojus tu testu, tai stengtumes siom dienom su nd, o paskui kelias dienas atsikvepimas, kai ir buna man tos vaisingos dienos is tikro... rolleyes.gif  biggrin.gif  nu ziuresim, kaip cia si karta gausis</p>

tai va , kad niekad negali zinoti.. kol mb namie as bent kasantra diena kutenu saziningai,o ir OV jauciau tai sakau mazu gal.. gal prg pasidaryk? dabar ir antroje ciklo puseje..?

Loyal Wariour, as i tave tiek vilciu sudejus wub.gif wub.gif nu jau taip tikiuosi..
Atsakyti

tai va , kad niekad negali zinoti.. kol mb namie as bent kasantra diena kutenu saziningai,o ir OV jauciau tai sakau mazu gal.. gal prg pasidaryk? dabar ir antroje ciklo puseje..?

Loyal Wariour, as i tave tiek vilciu sudejus wub.gifwub.gifnu jau taip tikiuosi..

Tai va butu lengviau, jei kazka jausciau. O dabar isvis nieko. Net memes ir tos kaip is giedro dangaus :D anksciau tai nors diena dienon reguliarios buvo. O dabar va kai pradejom planuot, tai viena karta keliom dienom anksciau, kita karta 2-4 veliau... :D paskutinius kartus kaip tycia velavo, tai kiek nt isgadinta... :oh:  :ax: 

Atsakyti

Loyal Wariour, as i tave tiek vilciu sudejus wub.gifwub.gifnu jau taip tikiuosi..

Juokini  :lol:  :lol:​  aš sau sėdžiu, visą pilvą maudžia visą dieną :D 

Atsakyti

Juokini  :lol:  :lol:​  aš sau sėdžiu, visą pilvą maudžia visą dieną :D

gal geras zenklas  :angel_not:​ 

Atsakyti

gal geras zenklas  :angel_not:​ 

Nemanau, paūmėjo ir pamačiau rausvų išskyrų...jau praeina mm lygiai 14 dpo.

Atsakyti

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

11.20 Neeilinė nelaukia mmm

11.21 pegile nelaukia mm

12.01 Gintare0820 nelaukia mm

12.05 Garbanelele nelaukia mmm