Nenusiminkit, jis greitai gali pasikeisti. man sakė kad tiesiog dėl streso gali užkilti.bpo kelių mėn kai dariau jau geras buvo
as jau kuris laikas jauciu simptomus...pradejo slink plaukai, nagai susilpnejo, nera nuotaikos, nuovargis jau kokius 3 menesius tai tesiasi ir butent dabar kai noriu pastot... vienu zodziu...
nu ne, rimtai, kantrybe dorybe pas tamsta as seniai jau buciau 5 pasidarius...
tai ri as taip suprantu, uztat sakau nesuprantu kaip mergaites cia taip susimatuoja.nes realiai tada ND kas diena ir tik tada tikimybe kad pagausi ta O.
21 amzius moterie, viskas yra pagydoma. nereiketu del to taip stresuoti
21 amzius moterie, viskas yra pagydoma. nereiketu del to taip stresuoti
baisiai nenoriu gert tu sintetiniu hormonu... bet teks jeigu tai nepastojimo prizastis
Hal - dariau easy 12 dpo ir nieko nebuvo...
Sveikutes as si cikla pirma karta naudoju ot, pagal instrukcijoj pateikta lentele pradejau naudot 7 cd, darausi iskart grizus is darbo 17val, kol kas tik neryskus bruksneliai, kas reiskia neigiama. Nors pagal standartines skaiciuokles vakar-siandien man ale ovuliacija. Kas pasirodo nei velnio nevyksta siuo metu pas mane va buciau nenaudojus tu testu, tai stengtumes siom dienom su nd, o paskui kelias dienas atsikvepimas, kai ir buna man tos vaisingos dienos is tikro... nu ziuresim, kaip cia si karta gausis
tai va , kad niekad negali zinoti.. kol mb namie as bent kasantra diena kutenu saziningai,o ir OV jauciau tai sakau mazu gal.. gal prg pasidaryk? dabar ir antroje ciklo puseje..?
Loyal Wariour, as i tave tiek vilciu sudejus nu jau taip tikiuosi..
tai va , kad niekad negali zinoti.. kol mb namie as bent kasantra diena kutenu saziningai,o ir OV jauciau tai sakau mazu gal.. gal prg pasidaryk? dabar ir antroje ciklo puseje..?
Tai va butu lengviau, jei kazka jausciau. O dabar isvis nieko. Net memes ir tos kaip is giedro dangaus anksciau tai nors diena dienon reguliarios buvo. O dabar va kai pradejom planuot, tai viena karta keliom dienom anksciau, kita karta 2-4 veliau... paskutinius kartus kaip tycia velavo, tai kiek nt isgadinta...
Juokini aš sau sėdžiu, visą pilvą maudžia visą dieną
Juokini aš sau sėdžiu, visą pilvą maudžia visą dieną
gal geras zenklas
gal geras zenklas
Nemanau, paūmėjo ir pamačiau rausvų išskyrų...jau praeina mm lygiai 14 dpo.
11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm
11.11 Lokysta nelaukia mmm
11.12 Sange nelaukia mmm
11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm
11.16 Maištautoja nelaukia mmm
11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos
11.19 finy nelaukia mmm
11.20 Neeilinė nelaukia mmm
11.21 pegile nelaukia mm
12.01 Gintare0820 nelaukia mm
12.05 Garbanelele nelaukia mmm
12.07 _mimozza_ labai laukia mmm