Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Tikiuosi, kad paskirs tyrimų. Metai laiko ne taip mažai. O ir prieš metus, kai buvau profilaktiškai, sakė, kad tik po metų tirs nuodugniau. Po 4 mėnesių planavimo buvau dar nuėjus dėl kitų bėdelių, tai padarė skydliaukės hormono ir prolaktino tyrimus. Skydliaukė tvarkoj, prolaktinas kiek padidėjęs. Nusiuntė pas endokrinologę, tai ta vos už durų neišvijo, kad su tik tokiu padidėjimu atsiuntė. Alia jis galėjo ir nuo streso padidėti, tai nėr čia ko eilės užiminėt. Turėtų kartot prolaktiną vėl ir žiūrėt, ar padidėjo ar ne.

Ateis ta šventė visoms. Tik turim jos sulaukti :)

as vakar pasidariau skydliaukes tyrimus..tikiuosi viskas bus gerai  :)  

as labai karingai nusiteikiau si menesi  :nestuke​  

Atsakyti

tai va, as norejau tik pabandyt  :)    bet nemanau kad pirksiu daugiau  :rolleyes:​ 

Aš irgi pabandžiau, bet daugiau neperku. Pigiau BKT matuot ir save stebėt :). Brangu, ir man vargas laiku tuos testus padaryt. Reikia tuo pat metu daryt kasdien. Bet tai darbe, tai būreliuose, tai taip kas išpuola.

Atsakyti
Garbanele o vyra jau tyret?
Atsakyti
LoyalWarior !!! Aaa!! Imesk foto to seselio !! Laikau kumscius uz tave, na labai labai linkiu sykarta wub.gif

Tai kad nebrangus tie ov testukai, bent jau internete.. unsure.gif o ir patikimesni nei bt manau..
Atsakyti

Aš 19 nusipirkau už 10 € per musumazyliai.lt iš poros mamų nupirkau :) o darytis reikia kiek supratau kai numatomos vaisingos dienos prasideda. Man programėlė rodo lapkričio 17, o O 11.22 d. Tai nuo tos dienos žadu pradėti gadinti O testukus. 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 11 06, 11:47)
LoyalWarior !!! Aaa!! Imesk foto to seselio !! Laikau kumscius uz tave, na labai labai linkiu sykarta  wub.gif

Tai kad nebrangus tie ov testukai, bent jau internete..  unsure.gif  o ir patikimesni nei bt manau..

Bet ju nemazai reikia. Kiek ciklui sunaudojama? Nes kitos po 3 per diena sunaudoja rolleyes.gif
As taupi motera biggrin.gif pabandziau, nepadejo, meciau biggrin.gif
Atsakyti

Aš 19 nusipirkau už 10 € per musumazyliai.lt iš poros mamų nupirkau :) o darytis reikia kiek supratau kai numatomos vaisingos dienos prasideda. Man programėlė rodo lapkričio 17, o O 11.22 d. Tai nuo tos dienos žadu pradėti gadinti O testukus. 

man programa rodo nuo 13 iki 20 vaisingas dienas, tai jauciu ir gadinsiu testus nuo kokios 15  :hmm:   

Atsakyti

Aš dabar pasitreniruosiu pasekti save, jei viskas seksis gerai, tada jau gruodį būsiu jau pasikausčius ir antroje pusėje bandysim gaudyti žirniuką :) Ir labai tikiuosi kad ciklas bus vienodas ir niekur jis nepradings. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 06 lapkričio 2018 - 12:06

Kad labai jau neryškus šešėlis ir net nerožinis. Nebūčiau linkusi vertinti, net nebandžiau fotkinti.

Visą dieną labai maudžia pilvą, lyg norėtų pramušt, bet kol kas nieko :) kažkaip galvoju kad gaaaal, bet kartu galvoju kad jei jau būtų tai ir rodytų jau 14 dpo...

Turiu rytojui dar paskutinį pigiuką jei neprasidės :D vyras neleidžia pirkt naujų kol daugiau nevėluos.

Atsakyti

Garbanele o vyra jau tyret?

Nea, jo neklibinom dar. Apsilankysiu pas ginę, tada ir žiūrėsim kaip kas. Stengiamės kiek galima ramiau. Na, su pirmu vaiku, tai iš antro ciklo užkibo. Dabar niekaip.

Atsakyti

Dėl O testų reiktų pradėti maždaug vidury Jūsų ciklo - 5 dienos. Aš visad pagaudavau LH bangą ir tik vėliau, kai OT neigiami po poroa dienų pakyla BKT, kaip suprantu bkt pakyla kai O būna įvykus tai jau būtų šaukštai po pietų daryė nd, jei OT nesidarai...

Atsakyti

gavau skydliaukes tyrimu rezultatus...TTH per aukstas...prisiskaiciau kad su tokiu yra sunku pastot...  :cray:  :cray:  :cray:​   reikes pasikonsultuot su gine...

Atsakyti