Šiandien tik 14 dpo, tai dar nevėluoja, bkt laikosi pakilusi vis dar. Turėjau tik pigiuką, tai jis vos šešėlį metė, tokiais nepsitikiu lakstau į tuliką ir jaučiuosi kaip per CSI, apžiūriu ar tikrai nėra nieko rausvo ant popieriaus nusipirksiu vakare easy, ryt jei nenukris bkt pasidarysiu
hmmm, sarase parasyta kad nelauki 11.04 uztai klausiu
Jo, O vėliau įvyko porą dienų šį mėnesį aišku praeitą mėn, mm prasidėjo 13 dpo
negaliu pati patiket. dabar spontaniskai emiau ir nusiprikau ovuliacijos testuku reikes bandyt pirma karta gyvenime buvo gera kaina- 5 nestumo testai + 7 ovuliacijos Kibsiu rimtai i darbus dabar
Gintare0820 aš ir nusipirkau ovuliacijos testus, dabar laukiu kada pasieks mane. Pradėsiu save tyrinėti matuodama BKT, o vėliau ir OV testukus prijungsiu.
Gintare0820 aš ir nusipirkau ovuliacijos testus, dabar laukiu kada pasieks mane. Pradėsiu save tyrinėti matuodama BKT, o vėliau ir OV testukus prijungsiu.
man irgi turetu atsiusti per pora dienu. o kada reikia pradet tuos testus daryt? ir kada jau reiks kad vaisingiausia diena? kai juostele bus ryskiausia? ojojoj, kiek klausimu. na, gal bus instrukcija
naujokei- o kaip reikaliukai- Loyal_Warrior ir Garbanelei? Pramušė šiandien... Pilvą kuo toliau, tuo labiau skaudena. Einu ibuprofeno ieškot, nes net nesidirba. Kaip ir tikėjaus, kad nieko, nes testukas be jokių užuominų buvo. Kažkaip gaila, nes šį mėnesį ypač stropiai dirbom... Taigi taip gaunasi, planavimo metinių proga pas ginę eisiu.
Kibsit i tyrimus ar seip profilaktiskai?
Pramušė šiandien... Pilvą kuo toliau, tuo labiau skaudena. Einu ibuprofeno ieškot, nes net nesidirba. Kaip ir tikėjaus, kad nieko, nes testukas be jokių užuominų buvo. Kažkaip gaila, nes šį mėnesį ypač stropiai dirbom... Taigi taip gaunasi, planavimo metinių proga pas ginę eisiu.
neliudek ateis svente ir i musu kiema
As ov testus ismeginau remiantis programele, pavienius dariau, nuspejant kada bus teigiami. Pazaidziau ir meciau, pagailo pinigu
tai va, as norejau tik pabandyt bet nemanau kad pirksiu daugiau
Kibsit i tyrimus ar seip profilaktiskai?Tikiuosi, kad paskirs tyrimų. Metai laiko ne taip mažai. O ir prieš metus, kai buvau profilaktiškai, sakė, kad tik po metų tirs nuodugniau. Po 4 mėnesių planavimo buvau dar nuėjus dėl kitų bėdelių, tai padarė skydliaukės hormono ir prolaktino tyrimus. Skydliaukė tvarkoj, prolaktinas kiek padidėjęs. Nusiuntė pas endokrinologę, tai ta vos už durų neišvijo, kad su tik tokiu padidėjimu atsiuntė. Alia jis galėjo ir nuo streso padidėti, tai nėr čia ko eilės užiminėt. Turėtų kartot prolaktiną vėl ir žiūrėt, ar padidėjo ar ne.
Ateis ta šventė visoms. Tik turim jos sulaukti