Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Man irgi žinok :) Dar OV testai tai viskas suprantama ir patikima labai, o temp. matavimai kai pasiskaitau kokie reikalavimai, tai noras praeina :D Ne mano būdui, kad režimo laikytis ir tuo pačiu metu, nejudant beveik, užsirašyti paskui kažkur reikia.... Uoj per daug reikalų. O ir tie svyravimai temp. labai mažomis padalomis. Manau paprastesnis būdas yra OV testai. Bet aišku jei ilgai niekas nekimba, gali tekti imtis visų įmanomo būdų. Bet laikau kumščius, kad neprireiks :)

man kaip tik si karta sutaps OV su vizitu pas ginekologe  :rolleyes:  tai paklausiu jos kaip situacija ten vidui, kada jau dirbt rimtai  :D   mano drauge taip ir pastojo.  planavo apie pora metu kazkur ir nieko. Nuejo pasi gine pasitikrint profilaktiskai. Gine pasake, kad dabar vyksta OV  :D   drauge greitai leke namo pas MG  :D  :D   pastojo is karto  :D​  

Atsakyti

man kaip tik si karta sutaps OV su vizitu pas ginekologe  :rolleyes:  tai paklausiu jos kaip situacija ten vidui, kada jau dirbt rimtai  :D   mano drauge taip ir pastojo.  planavo apie pora metu kazkur ir nieko. Nuejo pasi gine pasitikrint profilaktiskai. Gine pasake, kad dabar vyksta OV  :D   drauge greitai leke namo pas MG  :D  :D   pastojo is karto  :D​  

Stebuklingasis žodis OVULIACIJA :) Aleliuja :D :D 

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2018 11 05, 16:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jei labai žymiai svyruoja, pergalvok, kaip su miegu, ar užtenka, ar dažnai tenka keltis. Gali kiek įtakoti ir tai, ar pvz miegant nebūna per karšta (man ir tai įtakodavo nedaug). Jei per matavimo laiką bus koks taškas visai iškrentantis iš konteksto, jį galima ignoruoti ir nevertinti.</p>

Ačiū, mėginsiu pasižaist. mirksiukas.gif
Manau didžiausias priešas viskam yra stresas, įtampa ir nervai smile.gif
Atsakyti

Na ka po ginekologes. Gleivine grazi, gimda viskas ok. Bet... Endemetriodine cista.  :unsure:

Kaip liudna... Sake laukt kitu mm ir jei nepastojau kartosim echoskopa ir jei nedings gydymas, vaistai, jei ne op.  

Tai jauciu jau is nelaukianciu mm, galiu pereit i laukiancias. Nes greiciausiai apvaisinimas neivyko.  :cray:​ 

Atsakyti

Na ka po ginekologes. Gleivine grazi, gimda viskas ok. Bet... Endemetriodine cista.  :unsure: Kaip liudna... Sake laukt kitu mm ir jei nepastojau kartosim echoskopa ir jei nedings gydymas, vaistai, jei ne op.   Tai jauciu jau is nelaukianciu mm, galiu pereit i laukiancias. Nes greiciausiai apvaisinimas neivyko.  :cray:​ 
Ohhh, neliūdėk, gal užkibo žirniukas ir viskas bus gerai. Siunčiu balionėlį  :4u: O dabar nurimk ir blogai negalvok, nes jei žirniukas užkibo, tai reikia kad mamytė nesinervuotų ir jis ramiausiai tvirtintųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 05 lapkričio 2018 - 18:48

Laba vakariuka. Esu naujoke ir cia temutej, ir aplamai sitam forume. Kazkada seniau truputeli dalyvavau, paskutiniu metu tik skaiciau aktualias temas, o dabar sugalvojau prisijungti, nes kartu gi smagiau :) 

tai va, planuojam leliuka, tiksliau bandom prisisaukt jau nuo rugpjucio menesio, bet nesekmingai... si cikla pradejau naudoti ovuliacijos testus, ziuresim, kas cia gausis. Pas mane ciklas trumpas, pradejau nuo 7 dienos, vakar lyg paryskejo, siandien vel blankus.. 

ai ir dar, siaip gaunasi, kad dabar jau lapkriti planuoju pastot, bet kazkaip nepamaciau tokios temos, tai gal nieko, jei cia rastelsiu? 

Nenoriu labai issiplest pirmam postui, bet ziuriu jau paklodele nemaza gavosi... ajajaj :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti

Laba vakariuka. Esu naujoke ir cia temutej, ir aplamai sitam forume. 
Sveika, smagu, kad prisijungei :) O kada dabar turi būti mmm, įtrauktume į nelaukiančiųjų sąrašėlį :)  lapkičio mėnesio temutės nebus, pamanėm smagiau vienoje būti. Šitai pasibaigus bus sukurta bendra tema, kurioje galės visos planuojančios bendrauti neskaitant koks mėnuo :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 05 lapkričio 2018 - 21:05

Kaip faina. Aciu uz priemima :) dabar mmm turetu but lapkricio 20. Aisku, labai tikiuosi, kad nebus. Bet kai jau tiek kartu nesigavo, tai nebezinau, ka galvot..

Atsakyti

Kaip faina. Aciu uz priemima :) dabar mmm turetu but lapkricio 20. Aisku, labai tikiuosi, kad nebus. Bet kai jau tiek kartu nesigavo, tai nebezinau, ka galvot..

Nuo šio rugpjūčio planuojat kaip suprantu. Dar nepergyvenk, tikrai neilgai. Yra ir metus ir ilgiau planuojančių. Šitas visas reikalas kaip reikiant kantrybę ugdo :). Linkiu greito rezultato ;).

Atsakyti

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.04 Garbanelele nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

11.20 Neeilinė nelaukia mmm

11.21 pegile nelaukia mm

12.01 Gintare0820 nelaukia mm

12.07 _mimozza_ labai laukia mmm

Atsakyti

Nuo šio rugpjūčio planuojat kaip suprantu. Dar nepergyvenk, tikrai neilgai. Yra ir metus ir ilgiau planuojančių. Šitas visas reikalas kaip reikiant kantrybę ugdo :). Linkiu greito rezultato ;).

Dekui :wub: 

neilgai, bet gi visoms mums norisi kuo greiciau :4u: atrodo, kas cia yra, bet va... :D kai nereiktu, tai iskart butu... 

Atsakyti

naujokei-  :4u:   

o kaip reikaliukai- Loyal_Warrior ir Garbanelei?  :hmm:  :)​ 

Atsakyti