Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

ar geria jusu MB kokiu vitaminu ar konors? As nupirkau vitamino C  :rolleyes:   gal spermiukai bus aktyvesni  :D  :D​ 

Maniškis folį geria. Tik tiek.

Man kartais pamaudena pilvą, teplioja, bet mmm dar nėra. Bet pramuš, tepliojimai tokie, kokie prieš mmm būna man.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 05 lapkričio 2018 - 14:14

Sveikos merginos. Ar daug turime bkt matuojančių?
Kokią programėlę naudojat? Kur matuojat? Ar skiriasi temperatūros skirtingose vietose matuojant? rolleyes.gif

Mano paminėtoje programėlėje galima fiksuoti BKT, bei pasidaryti priminimą kad jau laikas matuotis temperatūrą. Žinau, kad pataria matuotis visada tuo pat metu ir toje pačioje vietoje. O kur geriausiai matuoti ir man būtų įdomu  :hmm:​  

Atsakyti

Oj kaip visoms linkiu Kalėdinio stebuklo  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 05, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano paminėtoje programėlėje galima fiksuoti BKT, bei pasidaryti priminimą kad jau laikas matuotis temperatūrą. Žinau, kad pataria matuotis visada tuo pat metu ir toje pačioje vietoje. O kur geriausiai matuoti ir man būtų įdomu  hmm.gif​  </p>

Nusipirkau bkt matavimui termometra ir galvoju kur matuot smile.gif
Bandžiau šį mėn su gyvsidabriniu. Tai nzn ar tiesą rodo nes bkt svyravo 36,8-37,0. Bet mečiau matavimus kai susirgau smile.gif
Atsakyti

finy, 05 Lap 2018 - 14:25, parašė: Nusipirkau bkt matavimui termometra ir galvoju kur matuot smile.gif Bandžiau šį mėn su gyvsidabriniu. Tai nzn ar tiesą rodo nes bkt svyravo 36,8-37,0. Bet mečiau matavimus kai susirgau smile.gif
Va kur rašo geriausiai matuotis, o kažkokį spec termometrą pirkot ar tiesiog elektroninį? Reikės ir man pasižaisti. Patyrinėsiu save, kad nebūtų taip nuobodu ir greičiau slinktų dienos :) Priedas  Screenshot_20181105-142641.png   540,86KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 05 lapkričio 2018 - 14:32
mimozza, pirkau tiesiog elktroninį, patį paprasčiausią.
Dėl matavimo taip yra trys variantai, bet va įdomu iš šių yrijų kuris geriausias smile.gif nu gal iš dviejų, tas trečoas man nlb patinka biggrin.gif
Atsakyti

Kas dėl BKT matavimo, tai vaisingumo pažinimo temutėj diskusijų buvo nemažai. Galima ir paprastu gyvsidabriniu, galistaniniu, elektroniniu matuoti. Skirtumas matysis. Dauguma lyg matavom makštyje, bene tiksliausia. Jei po liežuviu matuoti, reikia prieš tai miegoti susičiaupus, negerti. Ir BKT pakilimas rodo jau įvykusią ovuliaciją. Jos matavimas kaip pagalbinė priemonė stebėti, ar vyksta O. Per mažas pakilimas gali rodyti, kad O nepilnavertė, ar hormonų netvarką. 

Atsakyti

Na reikės pasižaisti kai mmm pasibaigs. 

Atsakyti

ojetau kaip man sudetingai skamba tie visi temperatutu matavimai , ovuliaciju testai  :hmm:   :D   labai tikiuosi kad man to neprireiks....bet kas cia zino..jeigu uzsites bandymai- teks viska isbandyt  :unsure:​  

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2018 11 05, 15:40)
<p>Kas dėl BKT matavimo, tai vaisingumo pažinimo temutėj diskusijų buvo nemažai. Galima ir paprastu gyvsidabriniu, galistaniniu, elektroniniu matuoti. Skirtumas matysis. Dauguma lyg matavom makštyje, bene tiksliausia. Jei po liežuviu matuoti, reikia prieš tai miegoti susičiaupus, negerti. Ir BKT pakilimas rodo jau įvykusią ovuliaciją. Jos matavimas kaip pagalbinė priemonė stebėti, ar vyksta O. Per mažas pakilimas gali rodyti, kad O nepilnavertė, ar hormonų netvarką. </p>

Ar normali bkt iki ovuliacijos 36.8-37?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 05 lapkričio 2018 - 14:52

ojetau kaip man sudetingai skamba tie visi temperatutu matavimai , ovuliaciju testai  :hmm:   

Man irgi žinok :) Dar OV testai tai viskas suprantama ir patikima labai, o temp. matavimai kai pasiskaitau kokie reikalavimai, tai noras praeina :D Ne mano būdui, kad režimo laikytis ir tuo pačiu metu, nejudant beveik, užsirašyti paskui kažkur reikia.... Uoj per daug reikalų. O ir tie svyravimai temp. labai mažomis padalomis. Manau paprastesnis būdas yra OV testai. Bet aišku jei ilgai niekas nekimba, gali tekti imtis visų įmanomo būdų. Bet laikau kumščius, kad neprireiks :)

Atsakyti

Ar normali bkt iki ovuliacijos 36.8-37?

Gali būti normali. Labai individualu kiekvienam organizmui. Kitom vos kiek daugiau kaip 36 laipsnius rodydavo, kitoms daugiau. Neperkyvenk. Matuok ir viskas. Jei vyksta O, pakilimą užfiksuot turėtum. Tada tiesiog BKT po O bus aukštesnė. Jei labai žymiai svyruoja, pergalvok, kaip su miegu, ar užtenka, ar dažnai tenka keltis. Gali kiek įtakoti ir tai, ar pvz miegant nebūna per karšta (man ir tai įtakodavo nedaug). Jei per matavimo laiką bus koks taškas visai iškrentantis iš konteksto, jį galima ignoruoti ir nevertinti.

Atsakyti