Linkiu kad šį ciklą pavyktų
privalo pavykt MB tures labiau stengtis
Tai kad abiem reik pasistengt
Tai kad abiem reik pasistengt
haha, nu taip, bet deja, ne viska galiu padaryt uz ji
haha, nu taip, bet deja, ne viska galiu padaryt uz ji Tik nedarykit kaip prievoles. Atsipalaiduokit. Dziaukites vienas kitu Kazko pilva paskauda siandien po Ovuliacijos. Pas gine einu vakare pazesim ka papasakos 😉
Prameciau kalendoriu, ziuriu, kad man per Kaledas vaisingos dienos, tai jei iki to nepavyks, gal Kaledu senis atnes stebukla
Aš ir labai tikiuosi, kad šios kalėdos džiaugsmingos gaal bus Visoms to linkiu
Man vis galvoje sukasi mintis jei pastočiau kokiu metų laiku tektu gimdyti Kai laukiausi turėjo būti balandinukas. Taaaip džiaugiausi, kad prieš vasarą. O dabar matau viskas užsitemps iki rudens. Labiausiai nenorėčiau žiemą gimdyti, bet čia jau nepasirinksi jei planuoji ir nori vaikelio kuo greičiau.... Čia ir dabar prašyčiau
Sange kažkur man matyta
Lankiausi čia vasarą
Tik nedarykit kaip prievoles. Atsipalaiduokit. Dziaukites vienas kitu Kazko pilva paskauda siandien po Ovuliacijos. Pas gine einu vakare pazesim ka papasakos 😉
Prameciau kalendoriu, ziuriu, kad man per Kaledas vaisingos dienos, tai jei iki to nepavyks, gal Kaledu senis atnes stebukla
zinau..bet vistiek norisi vaisingai isnaudot ovuliacijos dienas tai nori nenori gaunasi kad biski kaip prievole
Ne, iš kitų temų. Plepame čia ar kažkas panašaus
ar geria jusu MB kokiu vitaminu ar konors? As nupirkau vitamino C gal spermiukai bus aktyvesni
Aš ir labai tikiuosi, kad šios kalėdos džiaugsmingos gaal bus Visoms to linkiu
Man vis galvoje sukasi mintis jei pastočiau kokiu metų laiku tektu gimdyti Kai laukiausi turėjo būti balandinukas. Taaaip džiaugiausi, kad prieš vasarą. O dabar matau viskas užsitemps iki rudens. Labiausiai nenorėčiau žiemą gimdyti, bet čia jau nepasirinksi jei planuoji ir nori vaikelio kuo greičiau.... Čia ir dabar prašyčiau
Kaledos stebuklu metas
O del laiko kada gimdyti, tai man jau visai nebesvarbu, svarbu tegul ateina