Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Tikėkimės ant kalėdų paduos gerų žinių ir sutrumpinsim biški tą sąrašiuką mirksiukas.gif
Atsakyti

Linkiu kad šį ciklą pavyktų  :4u:  :nestuke​ 

privalo pavykt  :mad2:  MB tures labiau stengtis  :ax:​  

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2018 11 05, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LoyalWarrior" data-cid="72254307" data-time="1541411570"><div><p>Linkiu kad šį ciklą pavyktų  4u.gif  nestuke.gif​ </p></div></blockquote><p></p><p>privalo pavykt  mad.gif  MB tures labiau stengtis  ax.gif​  </p>

Tai kad abiem reik pasistengt smile.gif
Atsakyti

Tai kad abiem reik pasistengt smile.gif

haha, nu taip, bet deja, ne viska galiu padaryt uz ji  :D​  

Atsakyti

haha, nu taip, bet deja, ne viska galiu padaryt uz ji  :D​  
Tik nedarykit kaip prievoles. Atsipalaiduokit. Dziaukites vienas kitu  :4u: Kazko pilva paskauda siandien po Ovuliacijos. Pas gine einu vakare pazesim ka papasakos 😉

Prameciau kalendoriu, ziuriu, kad man per Kaledas vaisingos dienos, tai jei iki to nepavyks, gal Kaledu senis atnes stebukla  :lol:  :santa:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 05 lapkričio 2018 - 13:27

Aš ir labai tikiuosi, kad šios kalėdos džiaugsmingos gaal bus :) Visoms to linkiu  :newyear: 

Man vis galvoje sukasi mintis jei pastočiau kokiu metų laiku tektu gimdyti :) Kai laukiausi turėjo būti balandinukas. Taaaip džiaugiausi, kad prieš vasarą. O dabar matau viskas užsitemps iki rudens. Labiausiai nenorėčiau žiemą gimdyti, bet čia jau nepasirinksi jei planuoji ir nori vaikelio kuo greičiau.... Čia ir dabar prašyčiau :D 

Atsakyti
Iš pradžių ir aš žiūrėjau kada būt smagiau ir geriau. Bet dabar jau vienodai. Jeo šis ciklas nūtų laimingas numatoma būtų ant vestuvių metinių. Tai irgi šiokia tokia proga.

Sange kažkur man matyta mirksiukas.gif
Atsakyti

Lankiausi čia vasarą :)

Atsakyti

Tik nedarykit kaip prievoles. Atsipalaiduokit. Dziaukites vienas kitu  :4u: Kazko pilva paskauda siandien po Ovuliacijos. Pas gine einu vakare pazesim ka papasakos 😉

Prameciau kalendoriu, ziuriu, kad man per Kaledas vaisingos dienos, tai jei iki to nepavyks, gal Kaledu senis atnes stebukla  :lol:  :santa:

zinau..bet vistiek norisi vaisingai isnaudot ovuliacijos dienas  :D   tai nori nenori gaunasi kad biski kaip prievole  :D   

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 11 05, 15:05)
<p>Lankiausi čia vasarą smile.gif</p>

Ne, iš kitų temų. Plepame čia ar kažkas panašaus biggrin.gif
Atsakyti

ar geria jusu MB kokiu vitaminu ar konors? As nupirkau vitamino C  :rolleyes:   gal spermiukai bus aktyvesni  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš ir labai tikiuosi, kad šios kalėdos džiaugsmingos gaal bus :) Visoms to linkiu  :newyear:

Man vis galvoje sukasi mintis jei pastočiau kokiu metų laiku tektu gimdyti :) Kai laukiausi turėjo būti balandinukas. Taaaip džiaugiausi, kad prieš vasarą. O dabar matau viskas užsitemps iki rudens. Labiausiai nenorėčiau žiemą gimdyti, bet čia jau nepasirinksi jei planuoji ir nori vaikelio kuo greičiau.... Čia ir dabar prašyčiau :D

Kaledos stebuklu metas :4u:

O del laiko kada gimdyti, tai man jau visai nebesvarbu, svarbu tegul ateina  :wub:​ 

Atsakyti